Close

Rezultati i Sondazhit: CILI NGA KETA EMRA JU PELQEN ME SHUME?

Votues
53. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • KLARISSE

10 18.87%
  • EMMA KLARISSE

7 13.21%
  • EDLIN

7 13.21%
  • BRIANNA

9 16.98%
  • ALISIA

23 43.40%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 96
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95
    [QUOTE=sanfrancesco]aaaa...vinjola per ne Itali èèèèè???alamet fare.....jo po vignetta......verja Federica...
    po veri nje emer shqiptar se u ngaterruam e u beme lemsh me te huajt,...
    e flit ne gjuhe te huaj edhe ne shtepi me femijet,se domosdo te vjen me kollaj, nuk lodhesh ta gjesh llafin ne shqip,e kur duan te flasin me gjysherit e kushurinjte ne telefon rrine si gjytryma, te shikojne si te budallallepsur se s'marrin vesh asgje ne shqip...
    per mua i bukur eshteora
    ...na mori jeten ky ritem vrap e vrap... BORA DOJA TE THOJA

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Corazon mi mos na ban aq te eger..qyqa qe ta dish ti une votova per emrin Brianna se ai me pelqen me shume aty..dhe do me behej qejfi qe emri i vajzukes pelqehet dhe prej te tjerve.

Ndersa Pinku e don emrin e nuses te djalit si unique prandaj thote ashtu..

P. S orazonke ke rast me na pa ne myspace familjarisht..hudh adresen shpejt..

"Po eshte prralle mi Moza , eshte pralle!"
    ...ka pas qene nje skec i estrades se Tiranes me Agim Bajkon, Rabije Hyka...etj etj...E gjoja kta ishin grup kopshti. E Rabija i merrte te verteta ato qe thuheshin, e ky Agimi ( qe ka luajtur Don Kishotin ) perseriste gjithmone frazen ne thojza. S'e harroj kurre ...(lol)

Ku jane fotot ne Myspace ? Coje adresen. Apo do timen, se s'e kuptova mire.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Pse ke si opsione vetem emra te huaj? Pse jo emra shqiptare?

i/e regjistruar Maska e esmeralda80
    Anëtarësuar
    12-10-2006
    Postime
    34
    epo kot nuk ma sugjeroi temen,jo? me duket se ma dha edhe te drejten? apo e mora vete
    megjithate keni te drejte kur me thoni te tregoj dicka me shume per veten.
    Jetoj ne Itali( shume e drejte ajo puna vignettes) ,keto emrat italiane jane aq shume te perhapur sa edhe pse jane te bukur e tingellojne bukur perseri nuk ma mbushin mendjen.Meqenese edhe emri im edhe i emri i burrit tim fillojne me E, ai preferon qe edhe ai i vajzes te filloje me E,po mua kjo ide nuk me pelqen edhe aq shume,do doja dicka origjiniale,te pabazuar ne kufizime.Briana shkon shume me mbiemrin,po keni te drejte,heq dore (edhe pse shume larg jemi me shkodranen ) vajza e saj ka te drejte te jete unique( edhe pse per te eshte pavaresisht nga emri).Xhilda eshte nje shoqja e mamit tim, jo jo jo.... Dea eshte mbesa e burrit tim,uffaa.
    Ne na pelqen edhe emri ADRIA( qe kam harruar ta fus ne sondazh sepse temen e hapa mbreme ne 1 te nates,duket eee...) ADRIA (vajze me floke e sy te zinj) dhe bebka jone ka shume gjasa te jete nje esmerke e lezetshme sepse edhe mamin edhe babin e i ka me floke e sy te zinj.
    Alisia (fisnike) me tingellon embel, EDLIN( princeshe ) ploteson me shume kerkesat e burrit tim.EMMA KLARISSE sapo e futa ne sondazh u pendova,nuk me pelqen me.... uffaa sa here e nderroj mendjen une. Nje emer tjeter qe edhe pse nuk me pelqen aq shume sa KLARISSE eshte Vanesa(flutur),ndoshta kjo pershtatet me shume ne gjuhen tone. e veshtire e?

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Adria me pelqen. Eshte emer i bukur , ose mbase me duket mua ngaqe e ka patur nje komshija ime , qe ishte si kukull .

Leila, pyete Humin se e ema e saj ka qene mesuesja me e bukur ne shkollen e tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga esmeralda80
    epo kot nuk ma sugjeroi temen,jo? me duket se ma dha edhe te drejten? apo e mora vete
    megjithate keni te drejte kur me thoni te tregoj dicka me shume per veten.
    Jetoj ne Itali( shume e drejte ajo puna vignettes) ,keto emrat italiane jane aq shume te perhapur sa edhe pse jane te bukur e tingellojne bukur perseri nuk ma mbushin mendjen.Meqenese edhe emri im edhe i emri i burrit tim fillojne me E, ai preferon qe edhe ai i vajzes te filloje me E,po mua kjo ide nuk me pelqen edhe aq shume,do doja dicka origjiniale,te pabazuar ne kufizime.Briana shkon shume me mbiemrin,po keni te drejte,heq dore (edhe pse shume larg jemi me shkodranen ) vajza e saj ka te drejte te jete unique( edhe pse per te eshte pavaresisht nga emri).Xhilda eshte nje shoqja e mamit tim, jo jo jo.... Dea eshte mbesa e burrit tim,uffaa.
    Ne na pelqen edhe emri ADRIA( qe kam harruar ta fus ne sondazh sepse temen e hapa mbreme ne 1 te nates,duket eee...) ADRIA (vajze me floke e sy te zinj) dhe bebka jone ka shume gjasa te jete nje esmerke e lezetshme sepse edhe mamin edhe babin e i ka me floke e sy te zinj.
    Alisia (fisnike) me tingellon embel, EDLIN( princeshe ) ploteson me shume kerkesat e burrit tim.EMMA KLARISSE sapo e futa ne sondazh u pendova,nuk me pelqen me.... uffaa sa here e nderroj mendjen une. Nje emer tjeter qe edhe pse nuk me pelqen aq shume sa KLARISSE eshte Vanesa(flutur),ndoshta kjo pershtatet me shume ne gjuhen tone. e veshtire e?
    /************************************************** ********
    meqe e doni qe te filloje me "E" pse te mos e therrisni lison?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Esmeralda , Esmeralda . lol
    Ne po bejme shaka mi goc , mos e merr dhe shume seriozisht ti. Ja te te sugjeroj une disa emra per gocen tende . Nese te pelqejne sigurisht . Te uroj lindje te lehte dhe me nje goce te bukur dhe te shendetshme .

Madison
    Chloe
    Kaylee
    Olivia
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 10-11-2006 më 13:15
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Olivia

iiiiiiiiiiiiii, ti ke pas pa edhe " Braccio di Ferro ".

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    iiiiiiiiiiiiii, ti ke pas pa edhe " Braccio di Ferro ".
    Braccio di Ferro?
    Nuk me kujtohet ... e sugjerova me shume se ketu ne usa preferohet ky emer. Eshte i lezetshem .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Esmeralda , Esmeralda . lol
    Ne po bejme shaka mi goc , mos e merr dhe shume seriozisht ti. Ja te te sugjeroj une disa emra per gocen tende . Nese te pelqejne sigurisht . Te uroj lindje te lehte dhe me nje goce te bukur dhe te shendetshme .

Madison
    Chloe
    Kaylee
    Olivia
    Pink, eshte ne itali, i duhen emra italiane dhe jo emra amerikane......

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fizike: Si te gjej dendesine e ajrit ne dhomen time?
    Nga vaalmir në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 05-11-2014, 11:18
  2. Si te kaloj filmat nga VHS ne DVD?
    Nga GrifshA_ në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 12-01-2006, 08:32
  3. Kerry zgjedh Eduards si kandidat për nën president
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 25-11-2004, 11:36
  4. PS zgjedh një biznesmen për garën për bashkinë e Durrësit
    Nga Orku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 10:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •