epo kot nuk ma sugjeroi temen,jo? me duket se ma dha edhe te drejten? apo e mora vete
megjithate keni te drejte kur me thoni te tregoj dicka me shume per veten.
Jetoj ne Itali( shume e drejte ajo puna vignettes) ,keto emrat italiane jane aq shume te perhapur sa edhe pse jane te bukur e tingellojne bukur perseri nuk ma mbushin mendjen.Meqenese edhe emri im edhe i emri i burrit tim fillojne me E, ai preferon qe edhe ai i vajzes te filloje me E,po mua kjo ide nuk me pelqen edhe aq shume,do doja dicka origjiniale,te pabazuar ne kufizime.Briana shkon shume me mbiemrin,po keni te drejte,heq dore (edhe pse shume larg jemi me shkodranen ) vajza e saj ka te drejte te jete unique( edhe pse per te eshte pavaresisht nga emri).Xhilda eshte nje shoqja e mamit tim, jo jo jo.... Dea eshte mbesa e burrit tim,uffaa.
Ne na pelqen edhe emri ADRIA( qe kam harruar ta fus ne sondazh sepse temen e hapa mbreme ne 1 te nates,duket eee...) ADRIA (vajze me floke e sy te zinj) dhe bebka jone ka shume gjasa te jete nje esmerke e lezetshme sepse edhe mamin edhe babin e i ka me floke e sy te zinj.
Alisia (fisnike) me tingellon embel, EDLIN( princeshe ) ploteson me shume kerkesat e burrit tim.EMMA KLARISSE sapo e futa ne sondazh u pendova,nuk me pelqen me.... uffaa sa here e nderroj mendjen une. Nje emer tjeter qe edhe pse nuk me pelqen aq shume sa KLARISSE eshte Vanesa(flutur),ndoshta kjo pershtatet me shume ne gjuhen tone. e veshtire e?
Krijoni Kontakt