Postuar mė parė nga LediAA
Po mi ti prandaj tha ai ki mondjen se mos shkullesh floket se mu nisen te me bien nji e nga nji![]()
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oh Leidaaaaaa vdiqa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Postuar mė parė nga LediAA
Po mi ti prandaj tha ai ki mondjen se mos shkullesh floket se mu nisen te me bien nji e nga nji![]()
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oh Leidaaaaaa vdiqa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Mire se erdhe bekopupupu i paske vene gocat ne levizje te gjitha
. Ia kalofsh sa me mire ketu mes nesh ( bet u will) ...
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
mireserdhe have fun.......
Nuska hahahaahhahah hahahahahhaha kam qeshe me lot hahhaha shume funnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Beko mirserdhe lal ne forum po i gjo spo mor vesh pse ke nxjerr vetem anen e majt te ftyres ne foto ? Ka ne i difekt ajo ana djatht?
Its gotta be a crime to look this good baby...
she she eriselda mos na turpero cunin moj se e kemi si pellumb![]()
Dreq e thoni dhe ju ndoshta si pellumb e kena po e kena memec se ...
![]()
![]()
![]()
Wawww... :p
c'kemi Beko?
O bobe, po ti s'e filloje dot ne ndonje menyre tjeter por direkt me aktivitetin tend si biznesmen?
...niente che amassi di piu'...
pershendetje beko,dhe mireseerdhe ne forum. bo bo bo , po cfare ju ke bere vajzave te forumit keshtu ti??? i ke lene te tera tullace, di gje ti ku ka ndonje dyqan me paruke?? lol. po mos ki merak, une nuk kam ngelur tullace akoma. (ndoshta se shpejti, por jo akoma,loool). gjithe te mirat dhe ja kalofsh sa me mire ne forum.
sinqerisht
gerta
o beko po ku ke humb mo cun![]()
KilleR-X-
mirserdhe ne forumin shqiptar po me fol a ke harru a a po tkan rremby masi ke than qe je biznesmen pa qa tu desh ma i shkret me than se je biznesmen edhe foton e ke nxjerr ehe mas pritni pergjigje prej kti ju ja se do ta ket rremby naj vajz knej nga anglia hehehe!
The only words regretted are the words never said!
Krijoni Kontakt