deshira ime te ikja sa me pare me kamion ne londer !!! ishalla nuk gjendem vetem prape ne kerkim te asaj qe dua se ajo me duket se ka ik ne tirone !!!![]()
deshira ime te ikja sa me pare me kamion ne londer !!! ishalla nuk gjendem vetem prape ne kerkim te asaj qe dua se ajo me duket se ka ik ne tirone !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Deshira ka shume,por per momentin deshiroj nje pune te mire![]()
Nuk je hmmmmmmm sepse nuk ke gjetur njeriun tend te zemres qe te te fali dhe ti falesh dashuri dhe pastaj shihe se sa e lumtur do jesh.Postuar më parë nga rina_
epo, ndoshta kij te drejt....Postuar më parë nga Bledari
por spo dij...
nje dite do te vij edhe fati....
por mendova per lumturine ne pergjithesi....
se ne te shumten e rasteve edhe pse dukem si me qef un nga brenda nuk kam ashtu................me mungon vetem lumturia..
do kisha dhen pasurin per te perjetuar lumturine...
ahhh.... te kuptova tani per cfare lloj lumturie e ke fjalen.Postuar më parë nga rina_
dikur dhe une si ty u ndjeja dhe e di kush ishte zgjidhja me e mire lal?
ishte shoqeria, dalja per kafe me shoqerine dalja per darke ne kinema ose ne ndonje pub "nese te lejne prinderit" ose ne ndonje aktivitet tjeter por gjithmone me shoqerine.
ahh dicka "GJEJE SHOKUN OSE SHOQEN ME TE MIRE SE VETJA".
Te pershendes
ia ke qellu por shoqeri kam shum, bile edhe ate te ngushten e kam me te mir se vetja dhe me ta ja kaloj shuuuuuuuuuuum mir....po te mos ishin ata une u humbesha krejt......Postuar më parë nga Bledari
....besoj se do gjej lumturin...nuk humb shpresen....
Kot nuk thojne qe:Postuar më parë nga rina_
SHPRESA VDES E FUNDIT
hej sis .Postuar më parë nga bebushja
kur lexoj shkrimet e tua ,me kujton shoqen time te ngusht qe ndodhet ne
DANIMARK DHE UNE KAM 7 VJET QE NUK E KAM PARE ....
ajo eshte si ty ,e durueshme ,dhe e sinqert prandaj me nxjerr mallin e saj .
shume here e ndiej te nevojshme bisedimin me te ,ashtu si dhe ajo me mua .
po ja qe jemi shume larg por prap kemi kete shoqerin ketu ,qe ndjehemi te kenaqur ,dhe qeshim ..
dhe keqkuptohemi ndonjeher kur jemi me nerva .
apo jo goldian ???
sot me ka vajtur dita vaj ,dhe deshira ime eshte qe te iki sa me shpejt ky nentori dhe gjysma e dhjetorit ,se do iki ne shqiperi ,te kaloj vitin e ri atje ..
po prap ne usa e kemi koken nuk kemi ku vemi tjeter ,po gjynah te qahemi dhe ketu vertet na mungon vendlinda ,merzitemi ,po kushtet qe na jane krijuar ketu smund te na i jap dot shqiperia ,tani per tani ....
goldian po ti ckemi ?
deshirat edhe plotesohen ndonjeher vllai im ,prandaj kur te flesh gjum shiko
gjithmone henen dhe mendo deshiren ,po nuk pati hene enderro diellin ,dhe rrezet e tij do te cojne tek deshira jote ,dhe tek ajo qe ti e do aq shume dhe te ka braktisur..
ju pershendes te dyve ....hugss bro&sis
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 22-11-2006 më 22:26
Te takoja nje ex timin - qe nuk e di ne bote ku ndodhet!
Ah dashni dashni e vjeter![]()
Kam nje deshir ,me ka ardh kto kohet e fundit, te jem ne shqiperi se me ka marr malli ,edhe te takoj zemren time qe e dua shum shum ..........
Krijoni Kontakt