Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 99
    Ej e fort kjo,po pse vetem nje oj cupe?
    Une do te doja te takoja njeriun e jetes time,shpirtin binjak,dhe te jetonin te lumtur.Por prrallat ngelin Perralla.

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Epo.....nje dhurate te tille duhet ta meritosh e dashur dhe pikerisht ketu,ben pjese ajo qe quhet vullnet........a e keni ju ate vullnet?
    Vullnet,duhet te kemi vetem ne,femra eshte dicka delikate dhe e komplikuar,shesh fati i tyre varet nga rastesia e rrethanave, ne po qe duhet te kemi nje qellim.Gruaja ka nevoje per force qe te kapet pas saj,ka nevoje per fe te pafuqise,qe larteson e hyjnezon te qenit te dobet,dashurine,te qenit te pervuajtur,ajo synon te beje te dobet te fortit- ajo sundon kur arrin te roberoje te fortet.Gruaja gjithmone ka komplotuar me tipat dekadente,prifterinjte,kunder te forteve

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Epo.....nje dhurate te tille duhet ta meritosh e dashur dhe pikerisht ketu,ben pjese ajo qe quhet vullnet........a e keni ju ate vullnet?

Ka per borxh te flasim edhe 100 vjet ne te dy, e mos merremi vesh ska pun vullneti ,se gjen nje te dashur me lek edhe ja makina, po kjo quhet interes, vullnet esht te mesosh te hysh nje shkoll te mir, te kesh nje jet komode , kshuqe qartesoji pak idet e tua .....

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Fjalim i bukur por nuk ma mbush dot mendjen..........jetojm ne nje kohe ku femra po perpiqet qe ti perforcoje pozitat e saja ne shoqeri......po perpiqet te mare persiper role qe deri dje i benin vetem meshkujt dhe ka vertetuar se i ka permbushur keto detyra.....pra,nuk mund ta quajme me femren aq delikate
    Njoh shume femra te cilat luftojne per ti permbushur deshirat e tyre dhe me nje zell dhe nje pune te palodhur i arrijne objektivat e tyre madje edhe me mire se ne meshkujt......jetojme ne nje kohe ku mbizoteron forca e mendjes dhe jo ajo e trupit,keshtu qe nuk mund te bejme diferencime gjinore...

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA
    Ka per borxh te flasim edhe 100 vjet ne te dy, e mos merremi vesh ska pun vullneti ,se gjen nje te dashur me lek edhe ja makina, po kjo quhet interes, vullnet esht te mesosh te hysh nje shkoll te mir, te kesh nje jet komode , kshuqe qartesoji pak idet e tua .....
    Interesi perfshin ne vetvete edhe forcen apo vullnetin......duhet te gjesh forcen ne
    vetvete per te injoruar ndjenjat e tua per tu lidhur me nje te dashur me leke dhe
    si pasoje te behesh me makine.......ja pra qe edhe ketu vullneti ka pjesen e vet

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Nje deshire te vogel kam
    qe castin e nderimeve te viteve te jem me te dashurit tim
    pra ne oren 12 posht sahatit te tiranes te shof njer si eshte aty ne ate cast,pran tij
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-11-2006 më 15:13
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Laura78
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    157
    deshira ime eshte qe te shkoj njeher ne Turki e ta vizitoj se me pelqen shum

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA
    Ok shoku tanku ti mendoje ashtu un e mendoj kshu a ben kshu me mir ...............
    nuk dua ta leme keshtu pasi e mendoj ashtu......perse te mos e leme ashtu po ta leme keshtu...?!Ajo qe jam perpjekur te te them,eshte se je e lire te deshirosh
    kur te duash,si te duash dhe c'fare te duash,por ben mire qe te perpiqesh qe te pakten ndonjeren prej ketyre deshirave,ta kthesh ne realitet dhe jo tja fusesh gjumit e te zgjohesh te nesermen duke vazhduar me ate rutine mbytese dhe monotone........me fal nese te kam bezdisur me nderhyrjet e mia.

i/e regjistruar Maska e SEABREEZE
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Postime
    23
    E cfare eshte deshira pa vullnetin ?Vullneti can malet dhe realizon cdo deshire. Prandaj i lutem zotit te me shtoje vullnetin
    Ndryshuar për herë të fundit nga SEABREEZE : 18-11-2006 më 13:28

i/e regjistruar Maska e SEABREEZE
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Postime
    23
    [QUOTE=SEABREEZE]
    nuk dua ta leme keshtu pasi e mendoj ashtu......perse te mos e leme ashtu po ta leme keshtu...?!Ajo qe jam perpjekur te te them,eshte se je e lire te deshirosh
    kur te duash,si te duash dhe c'fare te duash,por ben mire qe te perpiqesh qe te pakten ndonjeren prej ketyre deshirave,ta kthesh ne realitet dhe jo tja fusesh gjumit e te zgjohesh te nesermen duke vazhduar me ate rutine mbytese dhe monotone........me fal nese te kam bezdisur me nderhyrjet e mia.
    Interesi perfshin ne vetvete edhe forcen apo vullnetin......duhet te gjesh forcen ne
    vetvete per te injoruar ndjenjat e tua per tu lidhur me nje te dashur me leke dhe
    si pasoje te behesh me makine.......ja pra qe edhe ketu vullneti ka pjesen e vet
    Po e ndjek me vemendje biseden tende Shoku Tanku se po me terheq menyra e arsyetimit tend ; madje nganjehere harroj qe po flet "Shoku"
    Mos ndoshta e ke ngateruar gjinine pa dashje vec per faktin se te rimon me mire me tankun....
    Na e shuaj kuriozitetin kur te kesh kohe

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deshira e nje vajze te paemert
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-11-2010, 12:19
  2. Thaçi nuk do ti plotesohet deshira me taku tadiçin
    Nga veli44 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-05-2009, 12:52
  3. Fragmente nga Shën Grigor Teologu
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:40
  4. Hobi (deshira) juaj ne te ardhmen eshte enderr apo realitet?
    Nga Letersia 76 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 11-09-2002, 19:13
  5. Dëshira për një Shqipëri të përkryer
    Nga matilda në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-07-2002, 12:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •