Ej e fort kjo,po pse vetem nje oj cupe?
Une do te doja te takoja njeriun e jetes time,shpirtin binjak,dhe te jetonin te lumtur.Por prrallat ngelin Perralla.
Ej e fort kjo,po pse vetem nje oj cupe?
Une do te doja te takoja njeriun e jetes time,shpirtin binjak,dhe te jetonin te lumtur.Por prrallat ngelin Perralla.
Vullnet,duhet te kemi vetem ne,femra eshte dicka delikate dhe e komplikuar,shesh fati i tyre varet nga rastesia e rrethanave, ne po qe duhet te kemi nje qellim.Gruaja ka nevoje per force qe te kapet pas saj,ka nevoje per fe te pafuqise,qe larteson e hyjnezon te qenit te dobet,dashurine,te qenit te pervuajtur,ajo synon te beje te dobet te fortit- ajo sundon kur arrin te roberoje te fortet.Gruaja gjithmone ka komplotuar me tipat dekadente,prifterinjte,kunder te fortevePostuar më parë nga shoku_tanku
Postuar më parë nga shoku_tanku
Ka per borxh te flasim edhe 100 vjet ne te dy, e mos merremi vesh ska pun vullneti ,se gjen nje te dashur me lek edhe ja makina, po kjo quhet interes, vullnet esht te mesosh te hysh nje shkoll te mir, te kesh nje jet komode , kshuqe qartesoji pak idet e tua .....
Fjalim i bukur por nuk ma mbush dot mendjen..........jetojm ne nje kohe ku femra po perpiqet qe ti perforcoje pozitat e saja ne shoqeri......po perpiqet te mare persiper role qe deri dje i benin vetem meshkujt dhe ka vertetuar se i ka permbushur keto detyra.....pra,nuk mund ta quajme me femren aq delikate
Njoh shume femra te cilat luftojne per ti permbushur deshirat e tyre dhe me nje zell dhe nje pune te palodhur i arrijne objektivat e tyre madje edhe me mire se ne meshkujt......jetojme ne nje kohe ku mbizoteron forca e mendjes dhe jo ajo e trupit,keshtu qe nuk mund te bejme diferencime gjinore...
Interesi perfshin ne vetvete edhe forcen apo vullnetin......duhet te gjesh forcen nePostuar më parë nga WALCHIRIA
vetvete per te injoruar ndjenjat e tua per tu lidhur me nje te dashur me leke dhe
si pasoje te behesh me makine.......ja pra qe edhe ketu vullneti ka pjesen e vet![]()
Nje deshire te vogel kam
qe castin e nderimeve te viteve te jem me te dashurit tim
pra ne oren 12 posht sahatit te tiraneste shof njer si eshte aty ne ate cast,pran tij
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-11-2006 më 15:13
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
deshira ime eshte qe te shkoj njeher ne Turki e ta vizitoj se me pelqen shum
nuk dua ta leme keshtu pasi e mendoj ashtu......perse te mos e leme ashtu po ta leme keshtu...?!Postuar më parë nga WALCHIRIA
Ajo qe jam perpjekur te te them,eshte se je e lire te deshirosh
kur te duash,si te duash dhe c'fare te duash,por ben mire qe te perpiqesh qe te pakten ndonjeren prej ketyre deshirave,ta kthesh ne realitet dhe jo tja fusesh gjumit e te zgjohesh te nesermen duke vazhduar me ate rutine mbytese dhe monotone........me fal nese te kam bezdisur me nderhyrjet e mia.![]()
E cfare eshte deshira pa vullnetin ?Vullneti can malet dhe realizon cdo deshire. Prandaj i lutem zotit te me shtoje vullnetin
Ndryshuar për herë të fundit nga SEABREEZE : 18-11-2006 më 13:28
[QUOTE=SEABREEZE]nuk dua ta leme keshtu pasi e mendoj ashtu......perse te mos e leme ashtu po ta leme keshtu...?!Ajo qe jam perpjekur te te them,eshte se je e lire te deshirosh
kur te duash,si te duash dhe c'fare te duash,por ben mire qe te perpiqesh qe te pakten ndonjeren prej ketyre deshirave,ta kthesh ne realitet dhe jo tja fusesh gjumit e te zgjohesh te nesermen duke vazhduar me ate rutine mbytese dhe monotone........me fal nese te kam bezdisur me nderhyrjet e mia.
Po e ndjek me vemendje biseden tende Shoku Tanku se po me terheq menyra e arsyetimit tend ; madje nganjehere harroj qe po flet "Shoku"Interesi perfshin ne vetvete edhe forcen apo vullnetin......duhet te gjesh forcen ne
vetvete per te injoruar ndjenjat e tua per tu lidhur me nje te dashur me leke dhe
si pasoje te behesh me makine.......ja pra qe edhe ketu vullneti ka pjesen e vet![]()
Mos ndoshta e ke ngateruar gjinine pa dashje vec per faktin se te rimon me mire me tankun....
Na e shuaj kuriozitetin kur te kesh kohe
Krijoni Kontakt