Close
Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 301

Tema: FC Barcelona

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    1
    barcelona per mendimin tem eshte ekiupi ma i mir BOt

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Ehhh cka me bo, jemi ne ndertim te nje ekipi, kemi disa lojtar te ri si: Robinho, Cassano, Baptista, Ramos, Cicinho.... le te jene keto vite te adapmtimit mandej shohim e bejme me vone...

Kush te ka thene se eshte Kupe kot kur fitoi Interi, kam thene se nuk ja vlen te gezoheni aq shume nje Kupe sepse keni me vite qe pretendoni per titull kampion, por ate nuk e beni sepse s'ju jepet mundesia
    Davius : Si do te veja puna, qeni qepen do haj, dhe Barcelona do e bej nje fitore me Sargozen per te mar kualifikimin.

Sa per ekipin qe po nderton..... Eshte e kote, nje mision i pamundur. Pasi Barcelona tashme eshte vet futbolli
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Real Sociedad - Barcellona 0 - 2

Ben detyren Barca sonte . Me golat e shenuar nga Larsson dhe Eto'o merr nje 3 pikesh e shkeputet 12 pike nga ndjekesit Valencia dhe Real qe ndeshen neser .
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Barcellona - Getafe 3-1

Vazhdojne fitoret e Barces ne kampionat . Ne fillim shenon Tos Nano ( paska fillu te loz futboll miku ...) ne minuten 5 , pastaj barazon Barca ne min 23 me nje autogol .
    Ne pjesen e dyte 2 gola te Eto'o (arrin 100 gola me Barcen ) ...

Me kete fitore Barca shkon 67 pike dhe pret e qete ndeshjet e Reralit dhe Valencias neser .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Nuk ndalen keto te Barces,sivjet do te fitojne edhe Championsin....
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Ronaldinjo, njė hap larg historisė

Futbollisti brazilian i Barcelonės, Ronaldinjo, ka bėrė tė ditur synimet e tij, tė cilat janė shumė tė larta. Ai ka bėrė tė ditur se dėshiron tė hyjė nė historinė e futbollit. Shumė njerėz mund tė mendojnė se deri tani ai ka treguar mjaft pėr tė qenė njė nga mė tė mirėt e tė gjitha kohėve, por synimet e futbollistit janė tė tjera. Ai ka deklaruar se dėshiron tė fitojė tė gjithė trofetė e mundshėm dhe kėrkon Kupėn e Botės me Brazilin, qė nė "Gjermani 2006". Me kampionatin spanjoll tė fituar, numri 10 i katalanasve tani e ka vendosur pėrqendrimin e tij te Liga e Kampioneve nė rangun e klubeve dhe te botėrori me kombėtaren. Nė kėtė tė fundit, gjatė "Gjermani 2006", ai pritet tė dhurojė spektakėl, duke qenė se po kalon njė formė tė mirė dhe ėshtė mė i maturuar, pasi mori pjesė nė botėrorin e vitit 2002. Momentalisht, Ronaldinjo po kalon njė periudhė tė jashtėzakonshme, tė cilėn tė gjithė futbollistėt e kanė ėndėrr. "Jam shumė i kėnaqur me periudhėn qė po kaloj dhe shpresoj tė vazhdoj gjithmonė kėshtu. Jam nė njė formė tė mirė fizike dhe kam shokė ekipi disa prej futbollistėve mė tė mirė nė botė. Gjithēka po shkon nė mėnyrėn mė tė mirė," - tha Ronaldinjo. Ndėrkohė ai ka folur edhe pėr shokėt e tij tė kombėtares: "Kam shumė besim te forca e Brazilit. Tė gjithė e dinė se ēfarė futbollistėsh ka ajo skuadėr dhe tė gjithė e dinė qė janė mė tė mirėt nė botė. Nuk ka nevojė pėr shumė koment, pėr sa i pėrket talentit tė tyre. Por njė skuadėr nuk do vetėm emėr tė madh, apo talentin individual tė futbollistėve. Ne duhet tė jemi njė grup i vetėm dhe nuk duhet ta mbivlerėsojmė veten. Kjo edhe mund tė na dėmtojė. Synimi ynė ėshtė maksimumi nė Kupėn e Botės dhe duhet tė jemi tė ndėrgjegjshėm qė nuk ėshtė aspak e lehtė." Ndėrkohė, ylli i futbollit tė ditėve tė sotme, Ronaldinjo, i cili tė martėn e kaluar mbushi 26 vjeē, ka folur edhe pėr jetėn e tij jashtė fushave tė lojės. "Bėj njė jetė tė thjeshtė. Nuk jam nga ata njerėz qė mundohen tė pėrfitojnė nga fama e tyre. Aspak. Unė bėj njė jetė normale si gjithė tė tjerėt. Kam shoqėrinė time dhe dal me tė. Nuk ka asgjė tė pazakontė. Nuk dua qė fakti se jam i njohur, tė ndikojė nė jetėn time. Dua tė bėj atė qė dua," - tha ai. Pėr sa i pėrket karrierės, ai ėshtė duke fituar titullin e dytė kampion nė Spanjė, pėr tė dytin vit radhazi. Barcelona renditet nė vendin e parė, 12 pikė larg vendit tė dytė. "Nuk dua tė mendojmė se e kemi fituar titullin kampion. Ne duhet tė japim maksimumin nė ēdo ndeshje dhe tė mendojmė vetėm pėr tri pikėt. Nėse arrijmė ta sigurojmė matematikisht atė, atėherė mund tė pėrqendrohemi maksimalisht nė Ligėn e Kampioneve. Mendoj se kjo ėshtė mėnyra mė e mirė. Dua tė theksoj se nuk duhet ta mbivlerėsojmė asnjėherė veten dhe nė kėtė rast nuk duhet tė mendojmė se e kemi tė fituar kampionatin. Nėse nuk japim maksimumin, gjithēka mund tė ndodhė," - pėrfundoi ai.
    (Mark Tuain)

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Ronaldinjo: Dua tė provoj tė pamundurėn!

Ronaldinjo ka qenė nė Barcelonė, sė bashku me brazilianin e Realit tė Madridit, Robinjo, ku ka qenė pjesė e reklamės sė re tė markės "Nike". Fantazisti do tė jetė figura kryesore e spotit "Joga bonito". Pėrpara gazetarėve "Dinjo" ka rėfyer gjithēka, nga jeta jashtė futbollit dhe deri te ambiciet e tij me Barcelonėn dhe kombėtaren e Brazilit. Ja cila ka qenė intervista e futbollistit mė tė mirė pėr vitin 2005.

- Ronaldinjo, cila ėshtė diferenca ndėrmjet jush dhe futbollistėve tė tjerė? Gjithnjė, nėse ka njė tė tillė?

- Mendoj se ndryshimi qėndron nė kėnaqėsinė qė unė ndiej nė stėrvitje, si dhe kur provoj gjėra tė reja nė fushėn e lojės. I kushtoj shumė kohė futbollit. Mendoj njė lėvizje, studioj se si ta kryej nė praktikė. Nė fillim gaboj, dhe topi mė ikėn nga kontrolli, por, pasi jam ushtruar disi, lėvijet bėhen mė "tė ėmbla". Kėto nuk janė lėvizje, me anė tė tė cilave dua tė pėrfitoj personalisht, por synoj ta ndihmoj skuadrėn tė pėrmirėsojė lojėn e saj. Dua tė punoj nė kolektiv. Kjo mė pėlqen mė shumė.

- Keni bėrė njė spot publicitar, ku jepen pamje tuajat nė moshėn nėntėvjeēare...

- Nė fund tė fundit, pėrsa i pėrket futbollit, mendoj se kam mbetur njė fėmijė. Shikoja Rivelinon sesi stėrvitej me litar dhe isha gati ta imitoja pėr orė tė tėra. Vullneti nuk mė ka munguar asnjėherė. Mė pėlqen tė realizoj tė pamundurėn.

- Tė martėn festuat 26-vjetorin. Ēfarė ka ndryshuar nė jetėn tuaj?

- Bėj njė jetė tė thjeshtė. Nuk jam nga ata njerėz qė mundohen tė pėrfitojnė nga fama e tyre. Unė bėj njė jetė normale, si gjithė tė tjerėt. Kam shoqėrinė time dhe dal me tė. Nuk ka asgjė tė pazakontė. Nuk dua qė, fakti se jam i njohur tė ndikojė nė jetėn time. Dua tė bėj atė qė dėshiroj!

- Liga e Kampioneve, njė fobi pėr Ronadinjon?

- Jo, thjesht njė trofe qė dua ta fitoj me ēdo kusht, duke qenė se ėshtė mė i lakmuari nga ēdo futbollist i planetit.

- Me Championsin do tė kompletohej palmaresi juaj. Druheni se mos ju mungojnė motivimet pėr tė ardhmen?

- Asnjėherė nuk e kam humbur motivimin gjatė karrierės sime. Kam qenė me fat qė, nė moshė kaq tė re kam arritur tė fitoj njė numėr tė tillė trofesh nė ekip, por dhe individual; jam i bindur se etja ime pėr fitore nuk do tė shuhet kurrė.

- Si do ta vlerėsonit momentin aktual tė formės qė po kaloni?

- Jam shumė i kėnaqur me periudhėn qė po kaloj dhe shpresoj tė vazhdoj gjithmonė kėshtu. Jam nė njė formė tė mirė fizike dhe luaj pėrkrah futbollistėve mė tė mirė nė botė. Gjithēka po shkon nė mėnyrėn e duhur.

- Mendoni se nė gjysmėfinalen e Ligės sė Kampioneve do tė keni pėrballė Milanin?

- Po, Milani ėshtė njė skuadėr e pasur me futbollist tė aftė. Por ata duhet tė kenė kujdes Lionin, qė gjatė vitetve tė fundit ka arritur tė pėrmirėsohet dhe tė fitojė gjithēka nė Francė, falė njė loje tė bukur.

- Ēfarė rreziqesh paraqet pėr ju ndeshja ndaj Benfikės?

- Tė njėtjat qė do tė ketė Milani ndaj francezėve. Nė tė dyja kėto ndeshje vihet pėrballė skuadra me aftėsi tė theksuara teknike. Por kjo nuk vjen vetėm nga fakti se nė kėto ekipe luajnė futbollistė brazilianė.

- Kalojmė te botėrori. Njerėzit flasin pėr nė Brazil tė pathyeshėm...

- Eshtė njė fjalė shumė e madhe. Le tė themi se nė vitin 2002 shkoi gjithēka sipas planeve. Mendoj se diferencėn e bėri mesfusha. Kishim nė skuadėr futbollistė tė aftė nė rekuperimin me topa dhe, mė pas unė, sė bashku me Rivaldon, ishin nė njė moment forme tė shkėlqyer. Shėnuam gola tė rėndėsishėm dhe e ndihmuam Ronin tė shpallej shėnuesi mė i mirė. Nė kėto katėr vitet e ardhshme "Selesao" ka ardhur duke u pėrmirėsuar, por nuk mund tė konsiderohemi tė pathyeshėm.

- Ronaldo?

- Kam besim te Roni. Mendoj se njerėzit duhet ta respektojė pėr atė qė ka dhėnė tek Interi, Reali i Madridit dhe kombėtarja braziliane. Si shok skuadre shpresoj qė ai tė arrijė maksimumin nė botėror. Mė 2002-shin golat e tij ishin vendimtare.

- Gjithsesi, botėrori i dytė radhazi po ju pret...

- Kam shumė besim te forca e Brazilit. Tė gjithė e dinė se ēfarė futbollistėsh ka ajo
    skuadėr, dhe tė gjithė e dinė qė janė mė tė mirėt nė botė. Nuk ka nevojė pėr shumė koment, pėrsa i pėrket talentit tė tyre. Por njė skuadėr nuk do vetėm emėr tė madh apo talentin individual tė futbollistėve. Ne duhet tė jemi njė grup i vetėm dhe nuk duhet ta mbivlerėsojmė veten. Kjo edhe mund tė na dėmtojė. Synimi ynė ėshtė maksimumi nė Kupėn e Botės, dhe duhet tė jemi tė ndėrgjegjshėm qė nuk ėshtė aspak e lehtė.

- Edhe nė Spanjė jeni pranė titullit tė dytė radhazi. 12 pikė avantazh janė tė mjaftueshme?

- Jo, nuk dua tė mendojmė se e kemi fituar titullin kampion. Ne duhet tė japim maksimumin nė ēdo ndeshje, si dhe tė mendojmė vetėm pėr tri pikėt. Nėse arrijmė ta sigurojmė matematikisht atė, atėherė mund tė pėrqendrohemi maksimalisht nė Ligėn e Kampioneve. Mendoj se kjo ėshtė mėnyra mė e mirė. Nėse nuk japim maksimumin, gjithēka mund tė ndodhė.

- Nė fund, diēka pėr tė ardhmen tuaj...

- E ardhmja ime ėshtė te Barcelona. Nuk mendoj pėr asgjė qė nuk ka tė bėjė me kėtė skuadėr. Nuk mė mungon asgjė dhe s'mė shkon ndėrmend tė largohem. Te ky ekip kam gjetur gjithēka qė mund tė kėrkojė njė futbollist. Jam i lumtur, shumė i lumutur!
    (Mark Tuain)

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    Flm per kto info

kureshtar Maska e chi_mai
    Anėtarėsuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    dhe nje here u ndje mungesa e ronaldinjos ne formacionin e barcelones
    shume raste ne ndeshjen kunder malaga por asnje finalizim i sakte
    rasti me i paster i ndeshjes , eto'o ne min te 92' godet para porte, topi prek tranversen dhe del nga zona perseri
    barcelones duhet thene qe i mungonin kater lojtar formacioni: ronaldinjo, deco, giuly, pyoul.
    ndeshje zhgenjyse
    all u need is love

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Citim Postuar mė parė nga ylber1998
    Flm per kto info

Ne Forum per keto gjera jemi!
    (Mark Tuain)

Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •