Isha kurioz te dija, n.q.s. ndonjeri prej jush e di se cili aktor/e shqiptar, ka lozur me shume role?
Isha kurioz te dija, n.q.s. ndonjeri prej jush e di se cili aktor/e shqiptar, ka lozur me shume role?
Lidhjet e internetit nuk lejohen ne firme. Marrja e filmave pa leje, thyen ligjet e te drejtave te a
Po te kem listen e plote te filmave te Kinostudios , ta them une se cili aktor/e ka me shume role.
S'di ne c'teme eshte postuar lista. Duhet me kerku, por jo tani...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
ndrek luca
kadri roshi
rikard ljarja
roza anagnosti
sander prosi
keta besoj jane lozaxhijte me te medhej nder filma albanez..
Robert Ndrenika
Bujar Lako
Timo Flloko
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kur behet pyetja kush ka luajtur me shume filma, i bie qe pergjigja te jete nje emer i vetem, apo jo?![]()
Nuk e di pse kam pershtypjen qe dikur kam lexuar se Ilia Shyti ishte aktori qe ka luajtur ne me shume filma...
S;besoj se po flitej per role kryesore apo jo?
Kadri Roshi dhe Robert Ndrenika.
Shum e sakt. Ilia Shyti ka qen aktori i madh i roleve te voglaPostuar më parë nga krispi
Lidhjet e internetit nuk lejohen ne firme. Marrja e filmave pa leje, thyen ligjet e te drejtave te a
Ilia Shyti eshte gjyshi im.
Edhe babi ka punuar per kinostudjon ka ber kuklla per femi, vizatimore.
Besoj qe eshte nje nga aktoret qe ka luajtur me shume role, po ama ka luajtor role te vogla neper filma
http://sq.wikipedia.org/wiki/Ilia_Shyti
Ja CA filma qe ka luajtur, gjatj jetes se vete besoj qe ka luajtur ne 54 role filmash
Ja nje portet qe kam te shtepia te gjyshit, it's hanging on my wall in the room
http://s52.photobucket.com/albums/g2...t=IMG_0073.jpg
Kadri Roshi eshte aktor fantastik ama
Nuk njof shume emra per filmat shqiptar ama une
Qenke rritur sa per te shkruar ne forum ? Bravo !Postuar më parë nga Tifozat Kuqezi
Te fala Nasit !![]()
Krijoni Kontakt