Cili është thashethemi më i shëmtuar...?
he de ska njeri te beje thashetheme edhe per kokerr te qejfit
hahahahah shqiptaret edhe e kan per zanat
hahah
respekte
Cili është thashethemi më i shëmtuar...?
he de ska njeri te beje thashetheme edhe per kokerr te qejfit
hahahahah shqiptaret edhe e kan per zanat
hahah
respekte
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
te gjitha thashethemet jane te shemtuara
pasi ato deformohen nga zanafilla e muhabetit
dhe shpesh thuhen gjera qe nuk kane ndodhur ndonjehere
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Postuar më parë nga hope31
Kete gje se kuptoj une, pse duhet te shpifesh dhe te shtosh gjera per dikend qe shef punen e vet dhe ska hic lidhje me ty. A me duket ca njerez e kane per hobby.
Postuar më parë nga shkodrane82
Ato qe merrem me thashetheme skan pune tjeter te bejne shikojne se cben njeri dhe tjetri dhe harrojne veten
Postuar më parë nga mitjuk
Mtjuk dale i her te bahem me vjeher dhe pastaj shohim dhe bejme se tani se skam vjeher skam si merrem me ato gjana mar hahahahahahahahahhaa
Mtjuk dale i her te bahem me vjeher dhe pastaj shohim dhe bejme se tani se skam vjeher skam si merrem me ato gjana mar hahahahahahahahahhaa
Angjelini
O NAQE
e di mar se je beqar he dreq, por ma mire fillo pregatitjet e mos u ban si kunati i shokut Xhemal hahahahah
bane prove se thashethemet per vjehrren jane te embela ahhahahah
si bakllava me arra hahahhahah
Postuar më parë nga mitjuk
Si kunati i shukut xhemal psssssssssssssssssssss hahahahahahahahah ku ma mire se beqaria.... edhe nqs se thashethemet per vjehern jan te embla si bakllava ma arra...noshta del vjehra e hidhur e te ngel ne fyt bakllavaja hahahahhahaahahah
jo mar naqe ska ba vaki me dal vjehrra e eger apo e idhte me dhanderrinSi kunati i shukut xhemal psssssssssssssssssssss hahahahahahahahah ku ma mire se beqaria.... edhe nqs se thashethemet per vjehern jan te embla si bakllava ma arra...noshta del vjehra e hidhur e te ngel ne fyt bakllavaja hahahahhahaahahah
Angjelini
haahhahaahhaha
vec perdite e ma shume po i don dhenderrat papappapapppa
sdin gja ti jo o kunati i shokut Xhemal.....
Normal per vete kane nje thes, po ato nuk ju zene syte..se jane te xanun tu diskutu punte e tjerve...Postuar më parë nga Angjelini
hahhahahahah mire shumeNormal per vete kane nje thes, po ato nuk ju zene syte..se jane te xanun tu diskutu punte e tjerve...
Krijoni Kontakt