Hajde pershendetje hajde............HALLALL
Hajde pershendetje hajde............HALLALL
What da hell?
Shkon nje deputet i joni ne itali ne 1992, dhe pas pune italjani e ftoi ate ne shtepi per darkeee....por c'te shihte shqiptari, ky na kishte nje vile te madhe tre kateshe, me nje obor shume te bukur, me kopsht, nje kopshtar qe kusjdesej.......atehere deputeti jon e pyet se ku i kishte gjetur leket per ta blere, apo me leket e roges...............
po jo mooooo i thote italjaniiiii........a e sheh ate autostrden atyyyy, ishte per tu bere me 6korsiii une e bera me peseeeee....
---he he ja ben shqiptariiiii...............
Pas dy vjetesh vjen deputeti italjan ne shqiperi e pas pune e fton shqiptari per darke ne shtepiiiii...........kur c'te shohi italjaniiii, shqiptari na kishte bere nje vile pese katesheee mu buze malit, me nje kopsht shume te madh per te cilin kujdeseshin shume veta, me pishineee, me nje personel te madh brenda shtepiseee e me te gjitha gjerat moderne qe mund te kete nje vil.....atehere ai i habitur e pyet se ku i gjeti leket shqiptari per te bere kete....
por ai i qete i thoteeeee:
--Esheh ate autostraden atjeeee??????
--Jo i thote italjaniiii, nuk shoh gjeeeeee.........
-----shih or shih mireeee----i thote prap shqiptariiii
----Jo ore pash mire po nuk shoh gjeee i thote prap italjaniii, aty nuk ka gje autostrade jami sigurteeee...........
-----E PRAAAAA, NUK KA AUTOSTRADE ATYYYY, PA KA VILEEE KETUUUUU----thote krenar shqiptariiii
Po hanin dreke pune BUSHI, KOLH dhe NANO.......
Aty bushiiii i thoteee qe kot per muhabet sa mund ti duhej nje qytetarii gjerman per te blere BENCIN...... dhe KOLH pasi mendohet pak i thoteee, tani meqe proshhet te neeee, e me qe ka me pak taksa po dhe me rogen tone mesatare i duhet atyyy te 6muaj..................
Kurse te ne---thote KLINTON----me rogen toneee, plus dhe eshte nje cik me shtrenjteee se ka taksa dueht atyyy te 7muaj....
Po te ju i thone NANOS....
NANO i zene ngushte mer ne telefon GAZ DEMIN dhe e pyet se sa i duhej nej shqiptari per te blere BENCIN......ai i pergjigjet qe i duhej rreth nje vit...............por KLINTON DHE KOLH qeshen e thane qe me korupsionin qe ka te juuuu nuk duhet aq shume gjall ne boteeee...........
atehere NANO e mer dhe nje here GAZIN e i bertet......
-----ORE DO TE ME THUASH TAMAM TI SE SA NA DUHET NEVE TE BLEJME BENCIN, SE PO TALLEN KETA ME MUAAAA, E THONE QE ME KORUPSIONIN QE KEMI NE NA DUHET SHUME ME PAK SE NJE VIT...................
------POR JO MO ZOTI NANO----pergjigjet GAZI-----------POR BENCI ESHTE GJITHA AJO FIRME E MADHE E PER TA BLERE NUK NA MUNGOJNE LEKET, POR JANE GJITHATO DOKUMENTE PER TE PLOTESUAR( gazi fliste per firmen e jo per makinen)
aahahahahah o Sando Kalamoni prapt po sa het tkom thon qe mos htuj kshu lloj budallalliqesh mer amon akoma spo mpushojn tqeshem hahahahah ket qe kom ktu o e huj ne o tu thon me vete po ky cpat hihihiihi ika tani hajde ciao
Sando rrofsh per pershendetjen rrusho it cool
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
hahahahhhahaha ec atuuuuuuuuuuuu
daaaamn sa kam qesh ta maj men pupuppu ju mort dreqi kaptinen se jom ene ne shkoll ( zot o zot i iku trruni zyshes teme)
yooo guys check this out (po dal i cik ke tema policve,se i kom debules)
Ishte i her rajoni policis ne Tiran, ene kishte mledh gjith shefat e policis, ene i kishte rreshtu tamom si antaret e cetes lol j/k.
Ene mir mo, Polici me postin mo te lart ne rajon pyt policin e par:
- Me thoni 3 fjal anglisht!!
- METRA GOLDYM MEYER( qe dmth Ka fillu Tomi & Xherri )- ia kthe polici.
pyt policin e dyt:
- Me thoni tre fjal anglisht!!
- METRA GOLDYM MEYER ( Ka fillu Tomi & Xherri )- pergjigjet ene ky tjetri.
Ene kshu me rradh mo, deri kur i vje rradha policit te funit.
- ehhhhhh - ja bo kryetari policave. Kta e paskan bo me llafe po thon te gjith te njejten gjo!!
I revoltum ky mo pyt policin e funit:
- Me thoni 4 fjal anglisht!!
Polici ja kthe:
- metra goldym meyer RRUAAAAAAARRRRR ( LUANI kur maro ToMi & Xherii)
Till next time cyaaass .....
P: upssssss se harrova i gjo, hemmmm o Endo thuj i cik ate me Qazimin![]()
"AsK NoT WhAt Ya CaN Do FoR YoUr CoUnTrY BuhHh WhAt YoUr CoUnTrY CaN Do FoR Ya :-p"
Gjethi gjethi ketu plepi !!! hahahah Sando je njesh motlaakete ma the po ato parat si kisha degjuar
Une sjam pres per barsaleta po nejse... kemi juve neeee papapa smaheni fare ... Hajde na tregoni ca te tjera . Bye now :P
ec atuuuuuuuuu kush i ervi motles vet![]()
Marrja si m`nigjon?
uiiiiiiiiiiiiiii tashi mu kujtu ajo komedia fort " ALO MINISTRIA GAZEP DAPIT JEMI NE "loooooooool
PIk e zezzzzz lash nom, sikur me ka hudh njeri "Diesel" sot ncncnnc loooool j/k.
Ok here goes another one:
Ishte sec na ishte .....
Ishte i her i cun ene ky e kishte zakon me e bo "pipin"ke lulishtja. Ene mir mo i her dy her ju bo lulishtja ktij si me pas qen Xhiroja ne Tiran. looooooooool
I dit e shef xhaxhi polici kte cunin ene i revoltum fillo tu i bertit:
- ik mer pis kalamo se do te vij aty ene kam per ta pre ate bib.... lol!!(na falni per shprehjen)
Ene mir mo cuni nga frika ja mathte vrapit. Te nesermen ky po te njejten gjo, prap polici fillo tu i bertit, deri sa i mushet menja cunit ene se bote mo "pipin" aty.
I her ky cuni tu kalu anej shef i goc qe ishte ul ne lulishtje ene po bote "pipin". I afrohet cuni ksaj goces, ene i cudit ky mo , fraaap ul koken me e pa.
- Po ik o cuni me lej rehat tashti - ja bo goca- se do ti them mamit!! lol
- baaahhhhhhhhh - ia bo cuni - LIROHU GOCE LIROHU SE S`TE NODH GJO, SE TY TA PASKA PRE XHAXHI POLICI ME KOH!!
cyaaassss guys ..... pacim
"AsK NoT WhAt Ya CaN Do FoR YoUr CoUnTrY BuhHh WhAt YoUr CoUnTrY CaN Do FoR Ya :-p"
nice nice !
my turn again !!!
atehere ishte nje qift te dashuruarish edhe i thot ky djali asaj vajzes: kur cohem ne mengjes te shoh ty , hapi dritaren dhe perseri te shoh ty , ulem ne tavoline dhe prap vetem ty , dal ne shetitje dhete shoh vetem ty , shkoj ne kinema dhe vetem ty .
PASH ZOTIN APO LEVIV [SPOSTOHESH] MAJTAS ASO DJATHTAS SE DU ME PA EDHE NAJ GJA TJETER !!!!
Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
dashurine tende kurre zemra se ka harruar
hahahahhaa e fort kjo
Ishte i her Nastradini ene i kishte hum gomari. Ene shif anej shif knej ky s`po gjete qe s`po gjete gjo.
U lodh u kput nga komet i shkreti ene kshu mo vendosi ta kalote naten me nji hotel.
Ene mir mo u fut me i dhom ky pa e pronotu fare pa dit se e kujt ishte dhoma ncnncnc ene pa e marr vesh njeri u fut posht krevatit.
Mas i cike vje burri me grun ke dhoma, ene shtrihen kto ne krevat((( ncncn momenti kulminant
)))
Nga dashuria modhe qe kishte gruja per burrin i thot:
- I dashur, un ne syt e tu shof gjith boten!!!
- PO GOMARIN TIM E SHEF- hudhet NAstro i gzum.
shkon nje burre me ble nje veze tek nje fshatar edhe e pyt se sa lek e man . fshatari 10 lek .
burri : jo mor burre po ndac 8 lek po e marr . jo vetem 10 , jo pa ma jep 8 njeni ne te tijen edhe tjetri sju ndate te tijes . u err edhe kta prap tu ba pazar per vezen . fshatari merr gomarin edhe niset per me shku ne shpi edhe ky tjetri bicikletes edhe tu e njek :he a pa ma jep 8 lek apo jo . jo bre burre vetem 10 lek .njek e njek mrriten te shpia e fshatarit , ma ne fund fshatarit i mushet menja edhe i thoto mire more na merre me 8 lek. edhe ky burri i jep 10 lekshin .
fshatari :ejjjj po une nuk kam kusur mare !!!
ky burri :hajt he burre i dheut se sprishna bashke per dy lek !?
[jeni tu na i maru tana barcaletat, tash ba na bani me nejte si spektator edhe pak.]
Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
dashurine tende kurre zemra se ka harruar
Krijoni Kontakt