Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    i/e regjistruar Maska e SaNdYGoCTiRoNe
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Vendndodhja
    eehh VerDaLL
    Postime
    6

Talking Ju pershendes te gjithve me nanji barsalet

Ishte sec na ishte...... j/k

ishte i her i murgesh ene nji prift , ene kta po udhetonin me nji CAmel. Tu hec rruges mo, u bo telef murgesha ene ra m`tok e vdekme e rraskapitme nga kembet.
    - ehhhhhhhhhhhh - ja bo prifti- kshu si e kena nis ne zor se kena per te arrit me noj ven!!
    - jemi qe jemi- ja bo prifti- un s`kam pa qe s`kam pa naj her gjoks grash - a do ma lesh ta shof i cik ??- ja bo prifti murgeshes.
    - Po me patjeter- thot murgesha- ene fraaap nji te heq bluzen.
    Ene mir mo bo c`bo prifti knoqet tu e pa kte. MAs i cike i thot murgesha priftit: - un s`kom pa naj her ashu burrash a ke munci me ma tregu i cik??
    - Anytime- ja bo prifti- ene fraaaap me vrap nji ti heq patallonat
    Bo C`bo murgesha i ndahen sy n`katc te t`shkretes.
    - ehhhhhhhhhh- ja bo prifti
    - e di ti qe po ta vendos un kte ke vendi duhur do gjallerohena??- ia bo prifti murgeshes.
    - Edhe un ashu them - thot murgesha - e mshtes menimin 100%

- Then what are you waiting for!! - ja bo prifti ( ncncn tamom si rob i emancipum lol j/k)
    - Stick it up in your CAmel`s butt and let`s get the hell outta here!! looooooooooool

hope ya`ll like it cya ...............
    "AsK NoT WhAt Ya CaN Do FoR YoUr CoUnTrY BuhHh WhAt YoUr CoUnTrY CaN Do FoR Ya :-p"

Made in Me!
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    u.s.a
    Postime
    187
    o sandy o goc tirone.............nuk kisha pare pershendetje te tille nejse mua me duket shume naturale...............rrofsh per pershendetjen njehere dhe shnet
    * x 0 and case closed!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    none
    Postime
    19
    pershendetje qe te ben per te qeshur
    cool

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    mire o lal mire !
    po te pershendes edhe une ;ulet Jezusi ne toke edhe shkon te nje njeri qe sheh ne rruge ,i thot: a po me jep ndonje gje per te ngrene ?
    ik ore ja kthen ky mua kjo sme del per vete jo me te jap edhe ty .
    ec e ec Jezusi takon edhe nje tjeter qe pa pinte cola ene i thot qe ti jape pak te pi? ikore ja ben ky tjetri kam gjith diten pa pire me eshte thare gurrmazi. thot jezusi me vete enka prish bota fare !
    ene kshtu shkon tu i pyt shume njerez po asinjoni nuk i jep gjo.
    ne fund fare takon njonin tu pi hashash edhe i thot ti jape pak .
    ai ja kthen mire mire po mos e thith shume se te bie ne koke pastaj . ska gje i thot Jezusi vetem ma jep , ene ky ja jep . i thot Jezusi ti do te vish me mua ne parajse .
    ' ja kthen ai : a te thash mos e thith fort se tash pa te bjen ne koke!!!!
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

i/e regjistruar Maska e SaNdYGoCTiRoNe
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Vendndodhja
    eehh VerDaLL
    Postime
    6
    ahhahahaa i nolt je edviro
    check this out:
    na ishte sec na ishte....
    Ishte i her Klintoni, Putini, ene Sala ene kta kishin hyp me nji avjon. Ene mir mo tunet avjoni, si perfundim kta bin ne nji ishull. Kur bi fjala, ky ishulli ishte ishull pede... fatkeqsisht
    Ene mir mo kta robt e ishullit pysin KLINTONIN
    - Zoti president, cfare do deshironi me bo ne kte ishull, KULU KULU, apo Sup Sup??
    - ehhhhhhhhh - ja bo KLintoni- kulu kulun e kena provui her kshu qe nuk po rrezikojm me bo naj gjo tjeter si psh: SUP SUP, kshu qe po bojm KULU KULU!!
    Pysin PUtinin
    - Soti president, cfar doni me bo ne kte ishull kulu kulu apo sup sup??
    - Russia needs me, I don`t have time to flirt around doing SUP SUP, kshu qe do boj KULU KULU!!
    I vje rradha Sales.........
    - Zoti president, ju qe jeni presidenti me i matur po ju ofrojm njikohesisht duam te dim deshiren tuaj, cfar deshironi me bo KULU KULU apo SuP SuP, me kta pede....???
    Ia kthen Sala:

PADYSHIMMMMMMMMMMMMMM, NE ASNJIMNYYYYYYYYYYYYYYR
    per eeeeee hiiiiir te popllit teem them TE BAJM SUP SUP!!!!

(LIRI DEMOCRACI, LIRI DEMOCRACI!!))
    hope ya`ll like it cyaaa................. pacim
    "AsK NoT WhAt Ya CaN Do FoR YoUr CoUnTrY BuhHh WhAt YoUr CoUnTrY CaN Do FoR Ya :-p"

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    very very nice !
    it's my turn now!?
    atehere po tham edhe une nji me salen . ne ate kohe sala ishte ne pushtet edhe kryeminister ishte aj si e ka se spo me kujtohet emri po nejse po tham pjeter arbnori . niset delegacioni shqiptar per me ba nji vizite ne itali , masi qe bisedojne per problemet politike ulen me hanger dreke ,mirepo ato luget e pirujte kishin ken prej arit edhe pjetri e gjen rastin edhe e merr nji luge edhe e fut ne xhep. sala e sheh edhe thot me veti :a ky kodosh don me dale me i shkatht se une . edhe ca ban , ju bjen atyne gatave per me terhek vemendjen e tanve edhe fillon me fole:
    zonja dhe zotrinj tani une do te bej nje numer magjie per ju , une do nta marr kyt luget qe kam ktu para dhe kjo luge do te dale ne xhepin e pjetrit.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    sala prap!!
    i kishin thirr njiher kto presidentat e botes me epa se sa te nershem jane ner to ishte billi schrederi shiraku berluskoni edhe sala . prova qe kishin me kalu ishte kjo :kishin me hyp ne nje avion prej argjrendi me nejte 30min. edhe me pa se kush nuk pa merr naj gja prej avionit.
    hyp billi rrin sa rrin kur del e kontrollojn edhe e shohin se kishte marr nji dorce deret . hin beluskoni edhe kti i gjejne dy dorca
    hin schrederi edhe ky merr dicka . ne fund i vjen rralla sales hyp ky rrin sa rrin del e kontrollojne edhe shohin se nuk kishte marre kurrgja . e pyt schrederi po ti mor sa mire mujte me nejte pa marre kurrgja
    i thot sala pse ti gja morre . schrederi imonin.
    sala o une nuk gjeta timonin se deshte a me ike megjith arroplan.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    korrupsioni
    engjejt ne parajse kishin nje ventilator gje tregote se sa i madh asht korrupsioni ne vend te ndryshme . edhe nje mate sala ngrihet ne qiell per me pa sa asht korrupsioni per vende te ndryshme :shef ameriken -leviste ka pak aj ventilatori , shef gjermanin edhe aty pak ma shume , e kshtu me rralle i shef tana vendet e botes . ne fund i pyt engjejt ire mo une tan i pava vetem ate ventilatorin e shqiperis nuk po e shoh kund kjo d.m.th qe ne shqiperi nuk ka korrupsion.
    ca ma ca i thojne engjejt :ate e ka marr Zoti per me i ba fresk..
    ke edhe te tjera tek humori shqiptare se jam tu ja pritu me shkrujte ma apo i ke lexu ata
    hajt pra tung edhe sillu verdall se si thot ajo fjala zot jepi atij qe rrin kot se aj qe punon dicka e fiton
    bye !!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    none
    Postime
    19
    hahahahhaa bukur

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    po ate te alpinistit e dini ska gje se jua retgoj une
    sic thame pra ishte nje alpiniste dhe po i ngjitej malit , cdo ishte per bukuri kur papritur fillon te prishet koha fryn nje ere e tmerrshme , ktij rrezikut i shket njera dore dhe mbet vetem me nje dore i kapur tek pyka qe kishte ngulur ne mal . si mbetet qe tjeter po fillon : a eshte kush atje lart , o ti qe thua se ekziston me ndihmo mua ketehere dhe une do te te jeme mirenjohes per te gjithe jeten [kur ta tregoni shtoni edhe jehonen e zerit ne fund te cdo fjale te alpinistit] dhe kshtu vazhdon ky nje gjysme ore dhe gati sa i kishte humbur shpresat kur degjohet nje ze nga qielli: ame thirre ti MUA ?
    alpi.o po une te thirra !!
    -Cfare mund te bej une per ty ?
    alpi.a shpeto jeten dhe une do te te jem mirenjohes per te gjith jeten.
    -Dakort leshoje pyken qe mban ne dore dhe une do te urdheroj engjejt e mi qe te te presin .
    alpinisti sheh nje here poshte mire e mire pastaj thote : A ASHT NA KUSH TJETER ATY AAAA?

i/e regjistruar Maska e honey_girl
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    e di vete ti
    Postime
    5

AVASH SE NA RANE DHEMBETTTTTTT

ca bohet keshtu me amani se na rane dhembet duke qesh, rame nga karrigja. ngelem duke mbajte barkun me dore. jeni shume coooooool all of you. tani shkrihuni njeher me timen dhe me falni per fjalorin pretty please.

ne nje shtepi zezakesh ikin dritat. isha ora 11 e nates dhe babai donte te bente ashtu. kthehet nga puna dhe shkon tek dhoma e gruas(ai mendonte se ishte dhoma e gruas) dhe kenaqet deri me oren 3 te mengjesiit. kur ngrihet ne mengjes shef qe kishte ngaterruar person. nuk ishte e shoqja por vajza 20 vjece.
    del ne ballkon dhe bertet me te madhe: o ju q*** robt juve te dritave qe na i hiqni. mire diten por edhe naten. mos na i hiqni naten te pakten. jo per gje por kemi filu me q* kalamojt
    uuuuuppppppppppppppssssssssss
    wazzzzzzzzzz uppppppppppppppppp

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    HAHAHAHAHA KU E GJTI MORI AMONI KU E GJETE!!
    MIRE PRA DEGJO KETE:
    ne italine e jugut mos u gabofsha san gjenaro mbahet si i shenjti qe i mbron njerezit . pascuale sapo kishte blere ferrarin dhe merr edhe ninon me vete per ti treguar makinen . hypin ne makine edhe pascuale fille ne autostrade , fut te parin 100 ne ore i thot ninoja , ej ca ben ec me ngadale se do na vrasesh . pas. os u merakos se kemi san gjanoron me veti dhe na mbron ai. fut te dytin 200 ne ore ninoja prap o ec me ngadal o burre i dheut ec me ngadale se sdua te vdese i ri . pasos u tremb kemi san gjenoron me vete na mbron ai. dhe fut te tretin 300 ne ore . ninoja mbaje makinen se do zbres dhe ulet .
    tani pascuale i vetem ne makine fillon edhe njehere te parin te dytin te tretin te katertin dhe ndjen dike qe po e prek ne syp dhe thot :kush eshte ca do [se nuk e kthente koken per te pare se po ecte shume shpejt] nje ze i pergjigjet : sono san genario fami scendere !!!!
    ej naten e mire per sonte .

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrshėndetje tė gjithve nga Qefi Pi Zajazi
    Nga Qefi_Pi_Zajazi nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 03-10-2003, 16:17
  2. Ju pėrshėndes tė gjithve.
    Nga Skaramush nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 15:04
  3. Pershendetje tė Gjithve...
    Nga Leo21 nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 30-01-2003, 13:46
  4. pershnedetje te gjithve nga _Adi_
    Nga badkiller nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 15:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •