Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 11 prej 11
    Citim Postuar mė parė nga joniana
    hej!Vajza ime e kaloi kete semunje para 2 majsh.Ne fillim i dolen 2 pucrame uje te cilat nuk i dhane temperature.te nesermen une e mjekova me nje krem dhe e laja vazhdimisht se ishte vere.Me pas temperatura i shkoi 38.5.Zgjati 2 jave dhe ju mbush krejt trupi.Mjekim nuk ka ,por nese ke te kruajtura behu vazhdimisht me puder me menol,qe e qeteson kruarjen.Mer fenistil osE INCIDAL.mOS E LAG .IME BIJE I NGELI SHENJE TE DYJA PUCRAT E PARA QE JA LAGA.KJO NGA PERVOJA.tI LAGI PO DESHE ,POR SD TA KESHILLOJA.te SHKUARA
    Nuk ndikon dushi ne lenien e shenjave ... e them kete me plot bindje dhe prova te pervitshme nga puna ne kopesht. Ndryshe ne do kishim vetem femije te shenjėlėnė nga varicela.

Ketu ku une jetoj e punoj eshte i keshillueshem vazhdimi i higjenes se trupit gjate semundjes!

Gjithseicili ben si desheron...Per me teper vendos mjekesia.

Pershendjetje

Elna!

p.s! Gjithēka me lart mbeshtetej ne nje dush bazik, delikat dhe me shume perkujdesje ne zonat e irrituara nga puērrat. Nese merrni rrjeten e ferkoni trupi me force sikur ferkonim tenxheret aso kohe , edhe ngelet shenje...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 14-11-2006 mė 13:45

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. A ju kanė bėrė magji?
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 10-03-2016, 06:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •