Eshte hera e pare qe jam plotesisht dakort me ate qe thua.Postuar mė parė nga fisniku-student
Pershendetje
Eshte hera e pare qe jam plotesisht dakort me ate qe thua.Postuar mė parė nga fisniku-student
Pershendetje
Po babai te dashuroka me kushte kshu?"i vetmi person ne jete qe te dashuron pa kushte eshte nena"
Nenen time e dua dhe e vlersoj shume sepse me ka mbajtur 9 muaj ne bark dhe me ka dhen paraqitjen e saj (lol..). Personalisht jam shume krenare te dal me maman shopping dhe te me shikojn me te sepse eshte njeri i qet dhe i embel dhe e gjith shoqeria ime (dhe kush nuk e njef) e duan dhe e rrespektojn shume.
POR babai im ka me shume impakt ne jeten & personalitetin tim.
Ne pergjithesi sme pelqejn gjith kto dekorata qe i jepen mamas duke len babain me nje ane. Nena mund te na ket dhen jeten, por pa babain besoj se do ishte pak e veshtire te realizohej kjoKshu qe le mos ti ndajm prindrit sepse te dy meritojn respektin dhe dashurin ton jo njeri me pak apo me shume se tjetri.
Te dy prinderit jane te dhimbshem per femijen e tyre!! Te dy prinderit vuajne shpirterisht per c'do gje qe i ndodh femijes se tyre.. Nene dhe Babe s'te behet kush..
Sigurisht i jam mirenjohese nenes qe me solli ne jete, por me mirnjohese ne Edukimin tim i jam babait tim..
Te dyve ua di per nder qe me mesuan gjithcka dhe qe ishin te palodhshem ndaj meje. Jam fatlume qe kam qene fmija e tyre.. Ua shperbleva deri tani me sa pata mundesi, shpresoj kur nena ime te kete nevoje te me kete afer cdo minut..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Prinderit jane gjeja me e cmuar ne kete bote.
Une i adhuroj prinderit e mi sidomos nenen.Ajo me ka ndihmouar ne cdo aspekt te jetes sime.Jam teper e lidhur me te.Falenderoj Zotin per prinderit qe kam.Jane te mrekullueshem.
Esht shum mir neqoftse femijet i jan mirnjohes nenes. Por nuk i kan asnje obligim nenes per ti qen mirnjohse. Jan prindrit ta qe i kan te gjitha obligimet dhe detyrimet per ti dhen femijes nje jet te mir.
Dashuria e vertete nuk eshte reciproke.
Njerezit nuk e kuptojne qe edhe nena njeri eshte keshtu edhe ajo gabon.Asgje nuk eshte e shenjte.
po bre ...pajtohem me ty ...por meritat me te medha per edukim dhe ushqimim gjate tere jetes eshte merite e nenes...nuk mendoi askush ta injoroi rolin e babait por nena ka vlere me te madhe per femijen...Postuar mė parė nga FierAkja143
nuk thone rastesishte :nena,nena,nena dhe pastaj vetem njeher babai...
kur je ne veshtersi emri i pare pas Zotit qe te bie ndermend eshte nena...
offa nene.... etj etj...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
isha nje dite pak pa qejf apo isha i semure dhe tere naten nena ime qendronte mbi koke duke u perkujdesur per mua dhe nuk vuri asnje qik gjume...por brengosej per mua
thash ne vete kush ...kush eshte ky engjell qe perkujdeset per mua ...valle e meriton ta hidheroje ndonjeher...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Epo tani qe e the ti kshu do jet se ska mundesi!..ja nje sec. ta vulosim.....oook tani u be dhe zyrtare "Mister Imalwaysright".po bre ...pajtohem me ty ...por meritat me te medha per edukim dhe ushqimim gjate tere jetes eshte merite e nenes...nuk mendoi askush ta injoroi rolin e babait por nena ka vlere me te madhe per femijen...
nuk thone rastesishte :nena,nena,nena dhe pastaj vetem njeher babai...
kur je ne veshtersi emri i pare pas Zotit qe te bie ndermend eshte nena...
offa nene.... etj etj...
Gjithmon kur kam qene semure (jo vetem nje here) te dy me rin ne koke por babi me ri te koka pa ven gjume ne sy ter naten...nuk do te lodhet mami dhe i thot asaj te vej te flejisha nje dite pak pa qejf apo isha i semure dhe tere naten nena ime qendronte mbi koke duke u perkujdesur per mua dhe nuk vuri asnje qik gjume...por brengosej per muaAi me ngre cdo mengjes me nje te puthur ne faqe, me pregatit mengjesin dhe me percjell me nje te puthur te balli per ne shkolle duke ndejtur perjashta deri sa te shikoj qe u largua makina. Ai ri me ore te tera duke u llafosur me mua kur kam nje problem dhe gjithmon me kshillon sakt. Nuk do te thot qe ai me do me shume nga mami por ai e shpre me shume dhe ai ka patur gjithmon me shume impakt nga te gjith ne jeten time.
Ndoshta un jetoj me ndo nje planet tjeter se si the dhe ti..."nena nena nena" ()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 11-04-2007 mė 00:01
Krijoni Kontakt