Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 123
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ec more ti po me tregon mua kushe ishte bujku ne ter ishe jugosllavin ne ate koh kishte munges te letres e nuk dalshin disa gazeta as ne beligrad ndersa bujkut te rugoves ja dergoishin pa nda hiq dhe kurr nuk ka mungue dalja e ti kur te gjitha institucionet na i mbylli serbija me TV me raddio me shkolla me univerzitet me tierat gazeta perveq bujkut te rugoves

dhe ata e lejuan sepse ne bujk shkruante REPUBLIKA e KOSOVES dhe KRYETARI I KOSOVES IBRAHIM RUGOVA Haaaaaaaaaaapo per ti vu popullin ne gjum e lejonte dhe e furnizonte serbija ket gazet ore quni se ma mire se ti e di 100%
    pra u shtypke ne shtypshkronjen e jedinstfos qe ajo edhe pse ishe e perditshme serbe nuk kish leter te dal qdo dit e bujku i rugoves po haaaaaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2006
    Postime
    143
    po le ti bujkun, po a e nejh prishtinene,zyret e ldk ku mbajke rugova interviste me gazetare qe si papagall qdo te premte vetem i perseritke fjaletdenojme dhunen dhe kerkojme demokraci.50 metra larg zyreve te udbes ka qene zyrat e rugoves

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Ec more ti po me tregon mua kushe ishte bujku ne ter ishe jugosllavin ne ate koh kishte munges te letres e nuk dalshin disa gazeta as ne beligrad ndersa bujkut te rugoves ja dergoishin pa nda hiq dhe kurr nuk ka mungue dalja e ti kur te gjitha institucionet na i mbylli serbija me TV me raddio me shkolla me univerzitet me tierat gazeta perveq bujkut te rugoves

dhe ata e lejuan sepse ne bujk shkruante REPUBLIKA e KOSOVES dhe KRYETARI I KOSOVES IBRAHIM RUGOVA Haaaaaaaaaaapo per ti vu popullin ne gjum e lejonte dhe e furnizonte serbija ket gazet ore quni se ma mire se ti e di 100%
    pra u shtypke ne shtypshkronjen e jedinstfos qe ajo edhe pse ishe e perditshme serbe nuk kish leter te dal qdo dit e bujku i rugoves po haaaaaaaaaaaaa
    Llapooo! Hiq nuk je në udhë, bile as afër sa!
    - Së pari, nuk ishte Shtypëshkronja e Jedinstvos, por ishte e "Rilindjes" dhe Gazetën Rilindja, të ndaluar, gazetarët e Rilindjes e zëvendësuan me "Bujkun"!
    -Së dyti, nuk ishte gazetë e Rugovës atëherë, porse Rugova atëherë, por edhe sot i rrespektuar, ishte i përkrahur nga populli i Kosovës, ndaj Bujku e cmonte Rugovën, sepse ai ishte i cmuar nga populli! Po të ishte atëbotë Llapi në vend të Rugovës, "Bujku" poashtu do ta cmonte LLapin, por LLapi dhe shokët e tij i kishte lëshuar toka dhe bënin cejfe nepër perendim e shitshin men e patriotizëm pas gardhi!
    - Së treti, ashtu sic e ndaluan TV. radion dhe shumë gazeta në gjuhën shqipe, e ndaluan edhe gazetën e vetme të përditshmenë gjuhën shqipe, e quajtur "Rilindja", të cilin ti e urren shumë, madje e quan tradhëtare! Demaci, në qershor të Vitit 1993, mbajti grevë urie për mosndaljen e Rilindjes dhe për mos uzurpimin e Shtypshkronjës të saj, të cilën ti sot e quan Shtypëshkronja e "Jedinstvos"!
    -Së katërt, letra i mungonte shpeshëherë Rilindjes dhe Bujkiut dhe ajo, edhe pse ishte në gjëndje të dobtë financiare, gazetarët punonin edhe pa të ardhura mujore, në mënyrë vullnetare, e letrën e blinte disaherë më shtrejtë se në treg, edhe kur e blente atë ajo i konfiskohej nga administrata e dhunshme në Shtypshkronjë, shpenzimet e shtypit dhe të qirasë ( ishim qiraxhinj në shtëpinë tonë sic ishte e tërë Kosova) ishin disaherë më të larta se sa ishin shpenzimet në
    shtypëshkronjat të tjera! Por, edhe në ato kushte gazeta botohej ashtu si mund të botohej dhe bënte përpjekje ta cjerrë terrin informativ, të cilin e donte Serbia dhe e përkrahte edhe Llapi me kompani! Letra me tona,, rezerva me nga gjashtë muaji dhe një vit, letër falas, i vinte "Kohës Ditore" dhe kah i vinte ajo, me shuma të mëdha parash, shkoni e pyetni Surroin!
    _ Së pesti, përse Gazetën "Bujku" dhe "Rilindja" gjithësesi do ta përlyesh! Mos po i hini në hak Afrim Maliqit, gazetarë i Rilindjes i vrarë nga dora e serbit...! Mos qenë tradhëtarë edhe Hydajet Hyseni, pikërisht në këtë kohë e ushtroi detyrën e kryeredaktorit në "Bujk", alias në "Rilindje"! Shko e thuaj Hydajetit dhe Berat Luzhës se ju jeni "tradhtarë" sepse punuat në "Bujku", alias në "Jedinstvo"!
    - Së gjashtu, mbetët të sqarosh përse Shtypëshkronja e Rilindjes mbeti e "Jedinstvos"! Dhe nëse ishte shtypëshkronjë e Jedinstvos, dhe nuk ishte Shtypëshkronjë ku botoheshin gazetat dhe libtrat në gjuhën shqipe, atëherë përse i "madhi" Qosja ikte dhe i botonte librat e veta në gjuhën shqipe në Shtypëshkronjën "Rad" të Beogradit! Mbase "Rlindja"në gjuhën shqipe, më falni "jedinstvo" i dukej primitive dhe donte Beligradit t´i hynte, sikur edhe ti LLapo, në .... E di ti, LLapo, se këtë punë e ke pasur hanë e danë nëm cejf!

Hajt, t´pacim kështu si je LLapoooo!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    PDK-ja do qendroj edhe shum koh pas golle duke i mbledhur topat qe ldk-ja edhe aak-ja luajn lojen.Eshte turp qe disa forumista te tipit hitlerit e llapqes nuk kuptojn nje gje shume te thjeshte se pdk eshte denuar perjetesisht nga populli shqiptar qe te mos fitoj ndonjeher zgjedhjet.Si nuk kuptojn te gjoret se edhe po te ndahet ldk ne dysh apo edhe ne tresh prap do mbetet me e madhe se pdk.Une i kuptoj qe jan merzitur nen hije por aty ua ka caktu vendin vota shqiptare.Kurse sa i perket ish presidentit rugova nuk do kisha fol sepse vepra tij flet vet pa marr parasysh se qfar na servon ketu llapqe dhe adolf hitleri ay mbetet figura me markante e kombit shqiptar ay ishte i vendosur qe kuqaloshave te mos ua ve fare.Pdk ka mbetur ne semafora dhe duke mos ditur qfar te bej ka zgjedhur rrugen e arrogances fyrjeve duke mos kuptuar se me ket ka hapur vorrin e vet dhe nuk ka rrug tjeter vetem te futet ne te.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2006
    Postime
    143
    o ti kur spe dojshe veten se do kerkon,ne rast se populli e ka denu pdk d.m.th e paska denu populli popullin e vet se 30% te votave i ka pdkja,e mos te deno zoti si rugoven e ldken se populli sa te denon sa pendohet,po e keqja me te denu zoti te ha dreqi me krejte

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga DardanG
    Llapooo! Hiq nuk je në udhë, bile as afër sa!
    - Së pari, nuk ishte Shtypëshkronja e Jedinstvos, por ishte e "Rilindjes" dhe Gazetën Rilindja, të ndaluar, gazetarët e Rilindjes e zëvendësuan me "Bujkun"!
    -Së dyti, nuk ishte gazetë e Rugovës atëherë, porse Rugova atëherë, por edhe sot i rrespektuar, ishte i përkrahur nga populli i Kosovës, ndaj Bujku e cmonte Rugovën, sepse ai ishte i cmuar nga populli! Po të ishte atëbotë Llapi në vend të Rugovës, "Bujku" poashtu do ta cmonte LLapin, por LLapi dhe shokët e tij i kishte lëshuar toka dhe bënin cejfe nepër perendim e shitshin men e patriotizëm pas gardhi!
    - Së treti, ashtu sic e ndaluan TV. radion dhe shumë gazeta në gjuhën shqipe, e ndaluan edhe gazetën e vetme të përditshmenë gjuhën shqipe, e quajtur "Rilindja", të cilin ti e urren shumë, madje e quan tradhëtare! Demaci, në qershor të Vitit 1993, mbajti grevë urie për mosndaljen e Rilindjes dhe për mos uzurpimin e Shtypshkronjës të saj, të cilën ti sot e quan Shtypëshkronja e "Jedinstvos"!
    -Së katërt, letra i mungonte shpeshëherë Rilindjes dhe Bujkiut dhe ajo, edhe pse ishte në gjëndje të dobtë financiare, gazetarët punonin edhe pa të ardhura mujore, në mënyrë vullnetare, e letrën e blinte disaherë më shtrejtë se në treg, edhe kur e blente atë ajo i konfiskohej nga administrata e dhunshme në Shtypshkronjë, shpenzimet e shtypit dhe të qirasë ( ishim qiraxhinj në shtëpinë tonë sic ishte e tërë Kosova) ishin disaherë më të larta se sa ishin shpenzimet në
    shtypëshkronjat të tjera! Por, edhe në ato kushte gazeta botohej ashtu si mund të botohej dhe bënte përpjekje ta cjerrë terrin informativ, të cilin e donte Serbia dhe e përkrahte edhe Llapi me kompani! Letra me tona,, rezerva me nga gjashtë muaji dhe një vit, letër falas, i vinte "Kohës Ditore" dhe kah i vinte ajo, me shuma të mëdha parash, shkoni e pyetni Surroin!
    _ Së pesti, përse Gazetën "Bujku" dhe "Rilindja" gjithësesi do ta përlyesh! Mos po i hini në hak Afrim Maliqit, gazetarë i Rilindjes i vrarë nga dora e serbit...! Mos qenë tradhëtarë edhe Hydajet Hyseni, pikërisht në këtë kohë e ushtroi detyrën e kryeredaktorit në "Bujk", alias në "Rilindje"! Shko e thuaj Hydajetit dhe Berat Luzhës se ju jeni "tradhtarë" sepse punuat në "Bujku", alias në "Jedinstvo"!
    - Së gjashtu, mbetët të sqarosh përse Shtypëshkronja e Rilindjes mbeti e "Jedinstvos"! Dhe nëse ishte shtypëshkronjë e Jedinstvos, dhe nuk ishte Shtypëshkronjë ku botoheshin gazetat dhe libtrat në gjuhën shqipe, atëherë përse i "madhi" Qosja ikte dhe i botonte librat e veta në gjuhën shqipe në Shtypëshkronjën "Rad" të Beogradit! Mbase "Rlindja"në gjuhën shqipe, më falni "jedinstvo" i dukej primitive dhe donte Beligradit t´i hynte, sikur edhe ti LLapo, në .... E di ti, LLapo, se këtë punë e ke pasur hanë e danë nëm cejf!

Hajt, t´pacim kështu si je LLapoooo!

O bal bujku i rugoves u shtyp ne shtypshkronjen e jedinstvos dhe pik a objekti ndertesa pasurija ka qen e rilindjes ndersa lexo me mire se une thash u shtyp ne shtypshkronjen e jedinstfos qe ka qen ne objektet e rilindjes dhe aty u shtyp bujku i juaj

E Llapi me shok ne ate koh o i mjer nuk bente qef neper perendim por bante burgje neper burgjet e serbo-sllavis qe na derguat ju babai i juaj me rugoviqat ket e din ti ma mire por po don te provokosh o ti me shkoll te kumrovcit e qe u thirrshi ne ate koh shqiptar te ndershem

Dhe nuk e kam cek emrin e rilindjes por ja ke fut kot alla kumrovece
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    O bal bujku i rugoves u shtyp ne shtypshkronjen e jedinstvos dhe pik a objekti ndertesa pasurija ka qen e rilindjes ....nuk e kam cek emrin e rilindjes por ja ke fut kot alla kumrovece
    Papapa...! Llap, ja ba si hyra me dy, besa edhe ma shumë fytyra! por, nejse nuk të zihet për të madhe!
    Nuk ishte Shtypshkronja e Jedinstvos o LLap, por ishte Shtypshkronja e Rilindjes, por që u uzurpua, së bashku me Pallatin e Shtypit nga organet e dhunshme serbe! Për këtë, bal, Adem Demaci, në qershor 1993, mbajti grevë urie!
    Nëse nuk di punët si ndodhën në Rilindje shko e pyete Hydajet Hysenin dhe Berat Luzhën ( ´nëse ta mb...), besoj që i njeh, ndryshe mos shpif gjëra që kurrë nuk kanë qenë ashtu sic thua ti!
    Por, ti je këtu, për të shpifur dhe të bardhën për ta bërë të zezë!
    E sa për burgun tëndë që aq shumë e përmend, nëse është ashtu, mua më vie keq! Unë nuk mund të them që ti ke qenë i burgosur ndonjëherë, por nëse edhe ke qenë, mos u mburrë, sepse nuk je i vetmi që ka pësuar e ka sakrifikuar për Kosovën. Të tjerët që kanë bërë dicka, më shumë se ti, ata nuk mburren, ata heshtin, sepse nuk janë lavdaca sikur ti dhe shokët e tu që përpiqen të marrin flamurin e sakrificës, patriotizmit, të trimërisë, të djallëzisë për një pikë pushtet që aq shumë e doni! Trimat kurrë nuk janë ankuar, kurrë nuk janë lavdëruar, kurrë nuk kanë luftuar për të rrahur gjoks e për të vrapuar pas pushtetit! I njeh ata, o Llapi! Nuk e besoj, sepse nuk janë sikur ti!

Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga adolfi
    po le ti bujkun, po a e nejh prishtinene,zyret e ldk ku mbajke rugova interviste me gazetare qe si papagall qdo te premte vetem i perseritke fjaletdenojme dhunen dhe kerkojme demokraci.50 metra larg zyreve te udbes ka qene zyrat e rugoves
    Po, është trimëri, pjekuri, këmmbënguelësi e Rugovës, i cili i kundërshtonte ballë për ballë serbët, të humnda e tyre! ndërsa ju, atëheë nuk ishit askund, askund në Kosovë! "Shtabet" tuaja të komunikatave, ishin në perendim dhe kështu e luftonit ju serbin!
    Po, ti more "adolf" goxha emën paske! Më hije do të kishte emëri Stalin, apo Mao....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2006
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga DardanG
    Po, është trimëri, pjekuri, këmmbënguelësi e Rugovës, i cili i kundërshtonte ballë për ballë serbët, të humnda e tyre! ndërsa ju, atëheë nuk ishit askund, askund në Kosovë! "Shtabet" tuaja të komunikatave, ishin në perendim dhe kështu e luftonit ju serbin!
    Po, ti more "adolf" goxha emën paske! Më hije do të kishte emëri Stalin, apo Mao....
    ibrahim rugoviqi vet ka deklaru qe skem shanse me ju kundervu shkive,se per dy dite na shkaterojne,e masi ju ka tute aq shume shkive si eshte e mundshme mei pas perball udbes zyret,o ta paqi hajrin po shkau e ka siguru 99 me ik ne itali,e tish i rezikshem per shkini rugoviqi e kish hanger si Agani e Ukshin hoti

Mor adlof, kaq shum i lenduar e i brengosur je prej Rugoves?

Tani ai eshte i vdekur, dhe per ty ishte jo pozitive, per te tjere perkundrazi.

Drite hijet e nje personaliteti si Rugova eshte ende heret qe te "vulosen" tani ne kete kohe.

A nuk po ben nji pjesmarrje deri diku te seleksionuar vetem me kundervenie, te perqendruar ndaj Rugoves?

Me lejo te shkoj me tej. Ti i ke vene vetes ate nofke, qe nuk krijon ndonje simpati te çastit, veçse tregon preferencat e tua ne fusha etno-shoqerore, dhe pikerisht kunder "jahudive" siç e ke shprehur diku ne nje rubrike te forumit.

Sulmet e pandalura ndaj Rugoves, dhe preferencat e tua te ben te dallueshem ne forum, po nuk permbajne diçka te vlefshme informativo-edukuese.

forumistikisht prej xhumakut, i vete-ngarkuar, angazhuar, inkuadruar, dedikuar me mbajtjen te paster te mjedisit forumistik.

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Kadare: Schwartz, një përçarës fetar
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 118
    Postimi i Fundit: 30-06-2006, 03:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •