Kohet e fundit Kriminelet nuk mund te shkojne me ne drejtime te paditura..
Ata po kapen si minj gjirizi.. nga Policia e ministrit me te mire te punve te brendshme qe ka pasur shqiperia ndonjihere..
Tek Policia e Olldashit krimi ska me aleat..
Le te shpresojme se dhe bunkeret e fundit te Krimit.. Moisiu Sallaku e KLD e mafiozve altino aldo baroiste do te shkaterrohen..
Por tragjedite skan fund e te gjithe duhet te ndihmojme ne kapjen e me te ndyreve kriminele.. tutoreve vampire.. qe shfrytzuan mjerimin qe la enverizmi ne shqiperi per te fituar para.. e kenaqur instiktet e tyre shtazarake..
ja cthote Shekulli:
--
Historia e Elida Hoxhës, vajzës së zhdukur 10 vjet më parë e të shitur në Itali
Nëna e të trafikuarës: Shteti të gjejë time bijë
B.Nergjoni
GRAMSH-Historia e Elida Hoxhës ka filluar 10 vjet më parë, atëherë kur zona e Gramshit ishte kthyer në vendin ku “peshkoheshin” viktimat e trafikut për prostitucion dhe ku trafikantët gjetën zonë të lirë, sidomos gjatë periudhës ‘96-’97. 15- vjeçarja Elida Hoxha jetonte me nënën dhe dy vëllezërit, kur është zhdukur pa lënë asnjë gjurmë. Xhevrie Hoxha, nëna e Elidës, tashmë jeton e vetme në fshatin Cërunjë me një prej djemve, ndërsa tjetri nuk është kthyer në Shqipëri prej 10 vjetësh, si emigrant në Greqi. Ajo tregon se 10 vjet më parë, kur kishte shkuar tek ambulanca e fshatit është kthyer dhe nuk e ka gjetur të bijën në shtëpi. Gruaja e moshuar ka shkuar asokohe në polici dhe ka kërkuar të mësojë të vërtetën për zhdukjen e vajzës 15 –vjeçare, por varfëria e familjes Hoxha ka bërë që Xhevria të mos bëjë shumë hapa për gjetjen e Elidës. Mësohet se 15- vjeçarja është shitur fillimisht në Itali dhe më pas është trafikuar në vende të tjera të Evropës, por sipas Xhevries, autori njihet dhe vetë policia e di shumë mirë se kush ia ka trafikuar vajzën. “Nuk kam as fotografi të sime bije. Megjithëse ajo ka ndryshuar pas 10 vjetësh, unë mund ta njoh. Nuk e di nëse është gjallë dhe nuk e di në çfarë vendi dhe në çfarë kushtesh jeton vajza ime. I bëj apel shtetit dhe policisë të gjejnë time bijë dhe të ma kthejnë, çfarëdo të ketë ndodhur me të”,-përfundon Xhevrie Hoxha.
05/11/2006
KATEGORIA: Kronike nga rrethet
shekulli
Krijoni Kontakt