dmth qe te besh karriere duhet te kesh nje cen/te mete
kaq kuptova une
po per meshkujt a ka ndonje kusht per te bere karriere?
dmth qe te besh karriere duhet te kesh nje cen/te mete
kaq kuptova une
po per meshkujt a ka ndonje kusht per te bere karriere?
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Pse jeni kaq ivalida? Ti shiko bashkine e tiranes shumica jane femra.Postuar më parë nga Ujku_i_Ri
Hapesi i temes e ka ven emrin e Rames kot aty dhe tani ju miopet e perktheni gabim.
Temen mos e mbyllni por ndryshoheni qe te debatojme por jo me kete lloj nisje te Rudina Xhunges. Se sipas saj meqe ajo bo karriere duhet te jete nje nga ato. Nejse shqiptaret gjithemone e paragjykojne femren.
Femrat shqiptare qe jetojne ne shqiperi veshtire te kene nje opinion te drejte pasi trysnia ku jeto ene puno kjo zonjusha Xhungla eshte e atill dhe i bofte mire ai ajri qe thithe kjo ne ate ambjent.
Ndersa femrat ne Usa(meqe jetoj ktu) mendoj se mund te japin nje mendim te drejt ne kete ceshtje.
Komplet dakort.....Postuar më parë nga Hoover
une per vete kam bere kariere ne shqiperi dhe dua te them qe e lehte nuk ka qene po jo dhe e pamundur ( natyrisht nuk mburem se kapa majat po deri diku isha e kenaqur me veten)
uroj te kemi sa me shume femra te tilla ne shqiperi
hej jeta eshte si e krijojme
Sipas saj eshte e perhapur shume ideja, se qe te beje karriere, nje femer duhet te jete ose femer-kurve, ose femer-burre.
Me te paren jam dakort deri dikun por jo edhe aq sa thuhet te jete kurv , mund te thuash qe te ja jap dikujt qe te ket nje karrier po ndersa e dyta qe femna ose te jete burre kjo ska shanse ne politiken shqiptare, me kaq i vej piken keti muhabeti JU MENDONI DHE THUANI MENDIMET TUAJA .
ME RRESPEKT NGA UNE MITJUK
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Ndoshta ne Shqiperi eshte keshtu megjithate nuk besoj. Ne Amerike dhe ne europen perendimore nuk eshte aspak ashtu. Biles femrat jane me te privilegjuara ne cdo fushe . Shembull nga pervoja ime, kur shqyrtohen aplikimet per nje student per doktorature ose ne nje pune ne kompani po te jete femer shancet per te fituar jane shume me te larta se po te jete mashkull. Refuzohet aplikimi i nje mashkulli edhe po te jete me i kualifikuar se nje femer, rezultat ky i pothuajse nje shekulli propagande feministe. Kurse sa per ate shprehjen ne lidhje me kurvllekun patjeter qe nje femer i ngjit shkallet e karrieres me shpejt po te jete pak ashtu...Po jo se do i mohohej merita, ndoshta per mungese te merites ose per tu ngritur me shpejt.
Deri diku jam me ty qe i ngjit shkallet me shpejt por kur behet fjala per ndonje sekretare apo nje assistente. Nje femer qe lidh punen dmth karrieren me kurvllekun kurren e kurres nuk eshte e besuar per te patur poste shume te rendesishme. Shume te sukseshme ne karrier jane femrat te modelit qe te cojne te cesma dhe nuk te japin uje :PPostuar më parë nga lone_star
Fatkeqeisht eshte e vertete deri diku jo vetem ne Shqiperi por edhe ne vendet e tjera perenidmore. Jam dakort me vagabondin nyc , femrat qe perdorin vetem hirt e tyre kapin pune jo te lakmueshme dhe nuk mund te thuash qe po bjen karriere. Femra, nga vete natyra e saj eshte e embel dhe bute. Karriera kerkon agresivitet, sidomos ne kohet tona. KA shume femra ne karriere po po shtohen dita-dites, por e verteta eshte qe keto femra jane te detyruara nga vete stresi i punes te lene gjera te tjera pas qe e plotesojne ate si femer. Ne shume raste , ato nuk krijojne familje, edhe kur krijojne nuk munden ti rrine prane sac duhet te vegjelve sepse kohen e kane te matur. Me vjen keq qe ka kaq shume veshtiresi se (sic ka thene dhe xhaxhi Enver lol) femra eshte nje force e madhe. Shpresoj qe ne te ardhmen te krijohen lehtesira per femrat qe kane synim per te ardhmen e tyre.![]()
P.S. S'do doja te kisha nje boss femere kurre. Jane te ndyra, pa ndjenja, nuk tolerojne dhe jane edhe te trasha ne shume raste. Me vjen keq qe e them kete per seksin tim po eshte e vertete. Me aq sa kam pasur fatin e keq te provoj eshte e vertete. Kjo ndodh edhe sepse ato gjate ngritjes ne detyre hasin me shume veshtiresi (duhet te provojne kompetencen ne cdo rast) dhe prandaj ashpersohen aq keq.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Postuar më parë nga Inteligjentja
Zotrote mendon se po u bere edhe ti vete boss nuk do ja nxish jeten atyre shushkave qe do kesh poshte? Normale qe do e besh. Dhe do kenaqesh pale. Jo vetem do i shkelesh me take, po do e rrotullosh edhe kemben nja 2-3 here te mira. Por flet para kohe se nuk e di se c'eshte te te nxihet jeta nga shtrigat sarkastike te dynjase pa familje dhe pa shoqeri sic ua kane nxire edhe atyre perpara se te ngriheshin ne detyre.
Edhe nqs behen histerike, mire e bejne, une u heq kapellen. Se e di qe e kane paguar edhe me shtrenjte se meshkujt vendin e punes, me djerse e me gjak.
So the **** whaaaat??!!
Krijoni Kontakt