Close
Faqja 31 prej 42 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 412
    Perjashtuar Maska e Renea88
    Anëtarësuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    ne bote
    Postime
    79
    po mire ti qe e hape kete teme cfare medon te bejme??? je i zoti ta marresh kallashin ne dore e te luftosh per atdheun??? nqse jo ik mos na caj ****** me historira te tilla alla Enever hoxha se po na pushton greku....po ty mor legen po ta shesin qeveritaret e tu dita dites shqiperine e nuk thua gje, ty te perdhunoi Enver Hoxha 40 vjet e su bere trim tani po na can koken me grekun....merre pra kallashin e shko ha koken ne kufirin grek mor tyc

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-07-2006
    Postime
    170
    Citim Postuar më parë nga Genesis
    Greket po na pushtojne ? Pse po na pushtojne ? Se po te japin buke ? Kan hap Banka, kan bo investime ? EEE ?
    Apo se nuk jeni te zotet ju me mbrojt venin tuj per gjith ket kohe ne po na pushtojne greket ? Apo pse ju nuk doni te kenit e beni me diasporat, dhe se doni te gjithe me qene kyreministra e ministra e me shit mend po na puno Greku ? Apo se nuk keni qejf me shtru sumen e me punu po me nejt pubeve po na pushto greku ? Apo se nuk dini as historine tuaj e car jeni po na pushto greku ?

Pushtim quhet ai i Amerikes ne Irak psh, jo ai i Greqise. Ai i Greqise eshte marshim drejt tokave te lira dhe pa pronare, ose me pronaret rufiane qe keni vene ju ne pushtet. Greqia gjithmone e ka pas ne dore shqiperine kshu qe ska si ta pushtoj. Rrini beni pordha se mire e keni. Me ket rast ene ngrofeni se do jet dimer i ftofet e pa drita anej ka ju per te 16-in vit rradhas qysh pas renies se sistemit dhe te kushedi se sa viti rradhas qysh kur kan hy televizoret me ngjyra.
    Kuptohet se c'fare pikpamjesh politike apo fetare perpiqesh te shfaqesh ketu ne forum, por ose ke harruar, ose nuk e merr guximin te shfaqesh se kujt rrace i perket - asaj pellazge te bardhe, apo afrikano-aziatike me ngjyre?! - dhe se nese eshte kjo e dyta, te falen te gjitha kusuret, por ben mire ta gjesh vehten ne ndonje frum te rraces tende, se ne ketej pe nga anet tona nuk na pelqen ta perziejme rracen me yve!

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Serbet thonin.....Dardania eshte Serbi!!

Por ja qe koha tregoi qe nuk ISHTE, nuk ESHTE , edhe nuk do te JETE me KURRE Serbi.

Keshtu thone dhe Grreket......... Vorio-Piratet jane vellezerit tane, Vorio Epiri eshte Gerrqi ...............!!!

Koha dhe e ardhmja do tregoje te dashur Grreke, te FORUMIT SHQIPETARE!!

P.s 1-Emigrant ne Gerrqi, i cili ne kte moment po degjon kengen _PROUD TO BE AN ALBANIAN_

Etno-Engjujt, pershendes Grreket e Forumit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aldo_west_83 : 26-11-2006 më 13:18
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Perjashtuar Maska e Renea88
    Anëtarësuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    ne bote
    Postime
    79
    a e dini mor njerez se iliret dhe helenet ishin bashkarisht banore te ballkanit?.......

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga Genesis
    Edhe ketu keni ju kompleks inferioriteti jo une. Un mund te jem grek, arab, me shqiptare se te gjithe ju bashke ketu, por menyra se si pergjigjeni eshte skandaloze. Leni ligjet e monopolit e budalleqet qe me vendos ketu se kush na jep ne apo kush nuk na jep ne te drejte. Darvinizem mjeshter, nuk o bota Pube e frape, edhe pse ne greqi ka me shume se kudo. Ju e keni kap me ***** demokracine e kerkoni qe greqia ene t'ju boj investime, ene mos fitoj asgje per vete. Fajin se ka greku, e keni vete. Po te kishit fqinje dike tjeter, matane detit makar do vinin ata t'ju pushtojshin.

Ka i shprehje qe thote : "Punen e sotme mos e ler per neser". Ju nuk e keni percaktu akoma se cila eshte puna e sotme, sepse jeni vendi i rrumpalles, korrupsionit dhe vetvrasjes si ne kuptimin e mirfillte dhe te trishtueshem te fjales, si ne kuptimin politik si ne kuptimin e kombit, e jo mo ta leni punen qe nuk keni per neser. Anej matane kufirit tuj ka 250 vjet qe zbatohet vec edhe nje pune. Nese nuk e keni kuptu, kjo tregon qe nuk e keni vrare trurin ta percaktoni punen tuj. Futini ka i Frape cuna ene harroni keto marrezira, jo pushtim jo pushtim ekonomik.
    ore ti do na thuash nga e ke te tate ti apo jo se na ke bere kurjoz duke u drejtuar me JU.nigjo nashti juve grekoarabet keni pase shtet nja 80 vjet para nesh bashke me vellezerit tuaj sllav kurse ne mir qe dolem te fundit por rame dhe nen nje diktature nga me te keqijat (se nuk deshi zoti te na linte nen mbreterine e mbretit ZOG)dhe plus ketyre sna late rehat edhe ju qe e dini mire rradhen e punes na copetuat dhe vazhdoni te nderhyni ne punet tona direkt dhe indirekt me ane te filogrekonan.q.imave qe ekzistojne per fat te keq ne politike dhe (imagjino)ne forum me nje ndryshim qe keto ketu thjesht llapin nuk bejne gje tjeter,dhe ti ne vend te bashkohesh me mendimet e te tjereve kunder grekut (ne qofte se e ke babin Shqiptar)na flet me JU.
    dhe sa per dijeni punet ne i dime paveresisht se shteti nuk i di ,ato lek qe i kemi ne Shqiperi po i çojme nuk po i investojme ketej dhe kjo eshte ndihma qe mund te japi populli si puna jone lal.
    Ndryshuar për herë të fundit nga skampin : 26-11-2006 më 13:32
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga Renea88
    a e dini mor njerez se iliret dhe helenet ishin bashkarisht banore te ballkanit?.......
    ne e dime por greku jo?ketu eshte problemi
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Te gjithe bertasim "greku, greku" po asnje nga ne nuk ben asgje konkrete.
    Nuk luftohet pushtimi duke hapur tema neper forume sepse kjo nuk sherben as per te sensibilizuar duke pare se sa shqiptare kane mundesi te lundrojne ne internet.
    Hidhni ide se si mund te bejme ndonje gje konkrete, se cfare do ta pengonte kete pushtim i cili ne fakt eshte realizuar prej kohesh.
    Duam apo s'duam ne, greket kane ne dore shumicen e ekonomise sone dhe ne politike kane shume influence. Keto i kane arritur me kohe, tani po tentojne qe te ngrene dhe flamurin e tyre ne krah t'tonit dhe te fusin gjuhen e tyre neper shkollat tona.

Me keqardhje e pranoj qe bie dakord me postimin e dyte te GENESIS.

Ne kemi qene gjithmone e keqja e vetes.

Na duhet patriotizmi me shume se kurre o njerez, mos u beni me europiane sec duhet.

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga PRI-LTN
    Hidhni ide se si mund te bejme ndonje gje konkrete, se cfare do ta pengonte kete pushtim i cili ne fakt eshte realizuar prej kohesh.

Duam apo s'duam ne, greket kane ne dore shumicen e ekonomise sone dhe ne politike kane shume influence.
    Shume e thjeshte.
    Pergjigjen e gjej ne postimin tend.

Mos voto per ata qe dyshohen te jene b-y-th-e e breke me greket.

Do te te them emra apo i di vete ?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Styx
    Ti e ke shitur apo blere ****** per nje cope buke? Sa i zgjuar ndihesh pas kesaj?
    Perse e ben ceshtje personale??
    Une as e kam shitur e as e kam blere... i kam bere vend vetes me forcat e mia, si shqiptar e jo si "italian" "grek" .. kaq per personin tim.
    Po ty per se te dogji? Dhe me kapesh pas kesaj?? perse nuk thua qe faji eshte i joni (shqiptareve) . Greku ta ka fajin ty(flas ne pergjithesi) qe shume shqiptare e heqin veten grek? Greku ta ka fajin ty qe shqiptaret ndrojne emrat e kombesite e tyre neper gjendjet civile te shqiperise te "ndihmuar" po nga vete shqiptare? Greku ta ka fajin ty qe ambasada shqiptare ne athine shet cdo gje per 20 euro?? Greku ta ka fajin ty qe qeverite tona jane si nje dikaster i ministrise se jashtme te greqise??
    Mendoni njehere dhe pastaj flisni... greku lart e posht se nuk na vjen ne mire tja veshim fajin vetes sone..

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Citim Postuar më parë nga drity
    Shume e thjeshte.
    Pergjigjen e gjej ne postimin tend.

Mos voto per ata qe dyshohen te jene b-y-th-e e breke me greket.

Do te te them emra apo i di vete ?

Kjo eshte nje ide.

Mos me thuaj per ke te mos votoj, por per ke te votoj.

Greku ua ka mberthyer t.opet te gjithe atyre qe kane shanse per te ardhur ne pushtet.

Faqja 31 prej 42 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Lufta e II Boterore, Greqia i kerkon ndjese Shqiperise
    Nga militanti1980 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-08-2004, 07:40
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •