Close
Faqja 38 prej 42 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 412
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Nuk je menduar thelle....
    pa 2-shtetesi humbet te drejten per tu zgjedhur dhe per te zgjedhur...
    humbet te drejten e punesimit ne shtet.......
    te drejtat mbi pronen do trajtohen si i huaj......
    taksat per biznesin qe mund te hapesh do paguhen si i huaj......
    etj..etj..etj....
    Keto gjera NUK KA NEVOJE te zgjidhen.
    Nqs do te punosh ne shtet do te punosh ose andej ose kendej.
    Aq me teper per tu zgjedhur...
    Per te te ikur truri. Te kesh shtetas greke ne parlamentin shqiptar!!!! Pu pu pu...

Pastaj ti sikur na the qe per te marre shtetesine na u dashka vendbanimi ne Greqi. Atehere ata qe do banojne ne Greqi perse kujdesen kaq shume?

Me ju eshte e kote te flisni, ne nje vrime i bieni fyllit, arsyen mund ta marr me mend.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit është shqiptaria -Pashko Vasa

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Kinezi
    Keto gjera NUK KA NEVOJE te zgjidhen.
    Nqs do te punosh ne shtet do te punosh ose andej ose kendej.
    Aq me teper per tu zgjedhur...
    Sigurisht qe do punoj o andej o ketej...por duke pasur 2-shtetesi ata kane me shume shance per pune,se po nuk u rregullua ne greqi do kerkoj ne shqiperi dhe anasjelltas.

Per te te ikur truri. Te kesh shtetas greke ne parlamentin shqiptar!!!! Pu pu pu...
    Meqe e quan te drejte qe te iki truri kur ne parlament do kete shtetas greke,atehere edhe greket do kene te drejte ti iki truri kur ne parlamentin e tyre do kete shqiptare.....

Pastaj ti sikur na the qe per te marre shtetesine na u dashka vendbanimi ne Greqi. Atehere ata qe do banojne ne Greqi perse kujdesen kaq shume?
    Sigurisht qe per te marre pasaporten greke duhet te banosh ne greqi,por qe nga momenti qe e merr ate asnje ligj nuk te detyron te rrish ne greqi...
    Ata qe do marrin pasaporten greke do kerkojne te miren e tyre kudo...po nuk i eci ne greqi ata do kthehen ne shqiperi,do shkojne ne gjermani,angli,kanada,australi etj...d.m.th. atje ku ti dali me mire...

Me ju eshte e kote te flisni, ne nje vrime i bieni fyllit, arsyen mund ta marr me mend.
    Une po te flase nga eksperienca dhe me fakte qe i di me mire se ty...dhe nuk po loz rolin e kinezit...

Une po te flase nga eksperienca dhe me fakte qe i di me mire se ty...dhe nuk po loz rolin e kinezit...
    Ky ishte me te vertete nje koment me vend ...

Greket nuk kane vend ne shtetin shqiptar dhe anasjellas.
    Shqiptaret ne Greqi nuk po hapin dot nje shkolle shqip e jo me te punesohen ne shtet. Ti na merr per leshko?

Vazhdo bjeri fyellit.
    Sa te zgjidhet kjo puna e Kosoves pastaj e shikoni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kinezi : 01-12-2006 më 23:44

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Vazhdo bjeri fyellit.
    Sa te zgjidhet kjo puna e Kosoves pastaj e shikoni.
    Kush do ta shikoj???????
    Edhe kur te zgjidhet puna e kosoves c`fare do shikojme?????

Nuk e di nese ke vajtur ndonjehere ne berat apo vlore (nga jam une),dhe do takosh ndonje me keto mendime qe ke ti....jam i sigurt qe do kujtojne se je KINEZ..

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Greket nuk kane vend ne shtetin shqiptar dhe anasjellas.
    Ata qe do marrin pasaporta nuk do te pyesin ty se ku e kane vendin...kjo gje eshte vendosur tashme....

Shqiptaret ne Greqi nuk po hapin dot nje shkolle shqip e jo me te punesohen ne shtet. Ti na merr per leshko?
    Shkolla shqip ka ne athine,selanik,larisa,volos...por keto jane private,dhe berisha i kerkoi qeverise greke qe te hapen ne athine shkolla shqip te financuara nga qeveria greke,kjo e fundit ka premtuar qe ti hapi brenda 2007..

Dhe e drejta e punesimit ne administraten shteterore fillon kur merr pasaporten....

Ata qe do marrin pasaporta nuk do te pyesin ty se ku e kane vendin...kjo gje eshte vendosur tashme....
    Mua te mos me pyesin por te pyesin shtetin shqiptar. Shiko cfare thote te pasaporta te faqja e fundit, pjesa e brendshme e kapakut.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Mua te mos me pyesin por te pyesin shtetin shqiptar. Shiko cfare thote te pasaporta te faqja e fundit, pjesa e brendshme e kapakut.
    HAHAHA......Tani ja ke futur kot fare...
    ne po flasim per nenshtetesine e jo per pasaporten si leter....
    pasaporten ta merr gjykata me ligj ne qoftese je nen hetim(per ndjekje penale).....por nenshtetesine nuk ta merr dot njeri...eshte e shkruar ne kushtetute.

Se po te kishte kuptimin e nenshtetesise ajo qe thuhet ne pasaporte, atehere nje shqiptari qe jeton ne shqiperi po ja hoqen nenshtetesine do behet UFO????

Ligji mbi Shtetesine

Neni 27
    Shteti shqiptar ruan te drejten qe, ne perputhje me frymen e konventave nderkombetare per menjanimin e rasteve te dyshtetesise dhe te pashtetesise, t'i kerkoje shtetasit te vet ose kerkuesit te shtetesise shqiptare te zgjedhe vetem nje shtetesi..

Mos qesh shume se do te bien floke dhe dhembet.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    92. Ne Kushtetuten e Republikes se Shqiperise (neni 19) thuhet se kushdo qe
    lind, duke pasur qofte edhe njerin prej prinderve me shtetesi shqiptare e fiton
    vetiu shtetesine shqiptare. Shtetesia shqiptare fitohet edhe per shkaqe te tjera te
    parashikuara me ligj. Shtetasi shqiptar nuk mund te humbase shtetesine, perveç se
    ne rastin kur ai heq dore prej saj.

93. Ne Ligjin Nr. 8389 date 5.08.1998 “Per Shtetesine Shqiptare” parashikohen
    edhe rastet e fitimit dhe heqjes se shtetesise se femijes. Sipas Ligjit (neni 5), fitimi
    dhe rifitimi i shtetesise shqiptare, si dhe heqja dore prej saj, nga te miturit, behet
    me miratimin e prinderve dhe se çdo ndryshim ne shtetesine e tyre, kur jane ne
    moshen 14-18 vjeç behet duke marre edhe pelqimin e femijes. Sipas Ligjit te
    siperpermendur mbi shtetesine, shtetesia shqiptare fitohet me lindje, natyralizimdhe biresim.

www.mfa.gov.al

DO ME PER BELULIN??????

Me duket se ke lexuar kushtetuten e Ugandes......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-07-2006
    Postime
    170
    HAHAHA......Tani ja ke futur kot fare...
    ne po flasim per nenshtetesine e jo per pasaporten si leter....
    pasaporten ta merr gjykata me ligj ne qoftese je nen hetim(per ndjekje penale).....por nenshtetesine nuk ta merr dot njeri...eshte e shkruar ne kushtetute.Se po te kishte kuptimin e nenshtetesise ajo qe thuhet ne pasaporte, atehere nje shqiptari qe jeton ne shqiperi po ja hoqen nenshtetesine do behet UFO????
    Hej Akil! - Shko e gjeje vehten ne ndonje forum grek bashke me ate fare "genesis" e ndonje tjeter dhe keshtu edhe ti s'ke pse i bie legenit kot edhe ne pe nje rrace tjeter, s'kemi pse te cajme derrasat kot me njerez si ju!
    Kjo eshte shume e thjeshte: - Ju greket beni punen tuaj, ne shqiptaret te bejme tonen!

Faqja 38 prej 42 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Lufta e II Boterore, Greqia i kerkon ndjese Shqiperise
    Nga militanti1980 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-08-2004, 07:40
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •