Ka me shume se nje milion shqiptare emigrante qe jetojne jashte Shqiperise.
Usa,Gjermani,Itali,France,Greqi etj.
Shume nga ne duan te pajisen me pashaporte te vendit ku jetojne sepse kjo gje normalizon jeten.
Ne Itali me mijera shqiptare kane marre pashaporte ialiane.Qeveria italiane mendon qe kete shifer ta kaloje si popullsi italiane per shume motive.
Ne te gjitha vendet ku jetojne shqiptaret duhet te pajisen me pashaporta e me nenshtetesi sepse boll kemi vuajtur rrugeve te botes.
Nuk po ta qan hallin as Nano e as Berisha e mos mbani me shprese tek ajo qeveri sepse jane njerez te vdekur qe pellasin akoma nga mengjesi ne darke.
Kush eshte shqiptar e mban dashurine ne zemer e nje dite kur te krijohen kushtet une jam i pari qe dua te kthehem ne vendin tim.Por deri ateher jam i detyruar ti sherbej vendit qe me jep qetesine ekonomike,qe me trajton si njeri e me jep mundesine te mbaj familjen time.
Greket dihen kush jane,e nuk i vej faj shqiptareve per ate qe bejne per tu pajisur me dokumenta.Po te isha ne Greqi do te kerkoja te merrja pashaporten greke,do preferoja te jetoja atje deri kur situata te normalizohej ne Shqiperi.Me politike nuk ushqehet familja por duhen euro ne fund te muajit e jo pallavra koti o njerez.
Ka halle njerezia e ska kohe per tu marre me politike se femijet duhet te ushqehen.
Greket po na pushtojne e duhet te zgjohemi?
Te marrim pushken e te shkojme te mbrojme kufirin ateher.
Vendi yne eshte shitur me kohe per nje grusht parash te qelbura.
Krijoni Kontakt