Close
Faqja 26 prej 42 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 412
    Varianti A i Akilit na ben te ditur se:
    Sipas marreveshjes ne Berishen, ky ligj do liberalizohet duke filluar nga 1 janari 2007 per emigrantet shqiptare ...
    Ndersa Bir i Shqipes shqetesohet:
    ka shume fryme progreke ne kete forum...
    Fryma pro-greke eshte se pari tek Berisha i cili ka pranuar diktatin grek per keto hapa ne kembim te pranimit prej pales greke qe Berisha te behet kryeminister.

Mjaft akte jane ndermarre per kete transaksion te ndyre anti-Shqiptar, te shohim se deri ku do te shkoje e sa kusure te tjera do ti sjelle Shqiperise.

Ky forum eshte per ti bere fresk Berishes, e kushedi prej kuj paguhet ...

zot i vetes
    Anëtarësuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    rome, itali
    Postime
    55
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Vendimi i fundit i qeverise greke u be vetem per minoritaret grek,sepse ishte absurd fakti qe cdo emigrant jo grek kishte te drejte te marri nenshtetesine,kurse minoritaret grek nga shqiperia ,jo.
    Per emigrantet e tjere ai ligj ka nja 3-vjet qe ekziston....
    Por ai ishte shume i shtrenguar..d.m.th nje emigrant jo-grek i kerkoheshin shume dokumente per te marre nenshtetesine..
    Sipas marreveshjes ne Berishen, ky ligj do liberalizohet duke filluar nga 1 janari 2007 per emigrantet shqiptare..
    Or' cun, kur nuk merr vesh nga politika mos u ngaterro me keto probleme! E para e punes nuk behet fjale, tani per tani, per asnje ligj, por thjesht per nje vendim te qeverise greke.Te keshilloj te shkosh te rilexosh se per cfare flet ky vendim pastaj ec e fol ketu! Ne vendim nuk ka as nje pike qe te flase per emigrantet shqiptare qe jane me kombesi shqiptare.Kur do ta marresh vesh kete gje? Apo e ke shume te veshtire pasi vetem flet e nuk degjon?!
    se c'e` rimedio perche' ti incazzi, se non c'e` rimedio perche' ti incazzi?
    ciucciati il calzino :^Globi

Shkoni tek Forumi i Lire:

http://www.forumilir.com/viewtopic.p...260&p=884#p884 : berisha-karamanlis.gif
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxh Xhumaku : 18-11-2006 më 12:27

Vendimi i fundit i qeverise greke u be vetem per minoritaret grek,sepse ishte absurd fakti qe cdo emigrant jo grek kishte te drejte te marri nenshtetesine,kurse minoritaret grek nga shqiperia ,jo.
    Edhe emigrantet greke si CDO emigrant tjeter te aplikonin per shtetesine. Puna e shtetesise shqiptare nuk eshte puna e Greqise (ne teori, nqs nuk do ishin ata qe jane) prandaj te mos i fusin hundet.

Kam frike se mos keta tanet kane firmosur ndonje gje dhe e kane bere fakt, vetem qe nuk jua a mban ta publikojne.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit është shqiptaria -Pashko Vasa

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Kinez edhe une kam frike se kan shitur diçka me shum psh nderrimin e historise.
    te pakten kete bq pro greqise ne forum flasin hapur kurse bq e qeverise jo.
    nejse ne thelb jane te njejte.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Respekt per atdhedashesit
    Ndryshuar për herë të fundit nga skampin : 18-11-2006 më 17:28
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e bucibuci
    Anëtarësuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    36
    Perse ky vendim eshte i njeanshem?!
    Edhe homogjenet shqiptare ne greqi duhet te kene te njejten te drejte.
    RESPEKT SHQIPTAREVE

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Vendimi i fundit i qeverise greke u be vetem per minoritaret grek,sepse ishte absurd fakti qe cdo emigrant jo grek kishte te drejte te marri nenshtetesine,kurse minoritaret grek nga shqiperia ,jo...
    Pikerisht ketu qendorn thelbi i ceshtje: Veri-Epirotasit (qe kane harruar se Skenderbeu ishte Princ i Epirit) ndryshe nga homogjenet e tjere (psh Greket nga ish USSR) nuk u lejohej te merrnin nenshtetesi Greke, per arsye se Greqia ishte dhe mbetet e interesuar qe ata te jene prezent e te kene interesa ne ate zone qe quhet nga ata "Epir i Veriut". Pra, synimi i republikes Helenike mbetet ekspansionist, irredentist, shovinist. Prandaj po hidhen perpjete njerezia 'alogjene'. Republika Helenike nuk ka vlerat njerezore Evropiane. Me ta duhet sjelle sikunder Arabise Saudite e Serbise.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Pikerisht ketu qendorn thelbi i ceshtje: Veri-Epirotasit (qe kane harruar se Skenderbeu ishte Princ i Epirit) ndryshe nga homogjenet e tjere (psh Greket nga ish USSR) nuk u lejohej te merrnin nenshtetesi Greke, per arsye se Greqia ishte dhe mbetet e interesuar qe ata te jene prezent e te kene interesa ne ate zone qe quhet nga ata "Epir i Veriut". Pra, synimi i republikes Helenike mbetet ekspansionist, irredentist, shovinist. Prandaj po hidhen perpjete njerezia 'alogjene'. Republika Helenike nuk ka vlerat njerezore Evropiane. Me ta duhet sjelle sikunder Arabise Saudite e Serbise.
    Kjo eshte njelloj si ti japesh nenshtetesi shqiptare kinezeve te guantanamos e tua mohosh kete te drejte shqiptareve nga kosova e maqedonia......
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 19-11-2006 më 02:53

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga B-16
    Ne vendim nuk ka as nje pike qe te flase per emigrantet shqiptare qe jane me kombesi shqiptare.Kur do ta marresh vesh kete gje? Apo e ke shume te veshtire pasi vetem flet e nuk degjon?!
    Per emigrantet shqiptare e te tjere ligji ekzistonte,(pra nuk kishte nevoje per vendim etj..etj...).
    Por nga 1 janari 2007 thjesht do liberalizohen procedurat,dhe kjo behet e mundur me urdheresa te brendeshme (qarkore)........

Qe ta merrni vesh te gjithe, se nuk e keni idene.....
    ligji percakton parimet e pergjithshme,kurse hollesite e ligjit plotesohen me urdheresa nga qeveria ne fuqi.....

Faqja 26 prej 42 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Lufta e II Boterore, Greqia i kerkon ndjese Shqiperise
    Nga militanti1980 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-08-2004, 07:40
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •