Close
Faqja 16 prej 42 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 412
    i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    akil si ka mundesi qe nje nip i DUD KARBUNARES te beje nje politike pro greke?
    1)ose ke harruar nga rrjedh
    2)ose ke lajthit qe te besosh qe greku na e ka pa hile.
    nuk paske trasheguar asnje damar nga stergjyshi.
    dhe duhet te vije turp qe rreshtohesh ne krahun e atyre qe jane filogreket e forumit.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga posta
    Atyre duhet tu merret nënshtetësia shqiptare e të dëbohen në Greqi e në vend të tyre të popullohet Shqipëria me Shqiptarë prej Kosove dhe Maqedonije.
    Shqipet e Kosoves dhe sidomos te Maqedonise duhet te popullojne ma shume Maqedonine se per te populluar zonat e bukshkelurve te Shqiperise ka sa te duash popullsi malsore qe mund te zbresin atje.

ReSpEcT Maska e Neo_AS
    Anëtarësuar
    08-04-2005
    Vendndodhja
    i cik ne Shqipri, i cik ne Itali...
    Postime
    74

Arrow

Para nja 2 ditesh me erdhi nje e-mail (nga ato zinxhir) i nisur nga organizata mjaft i cili me njoftoj per lajmin e kendshem... hajd pra o shqiptar ti bim qylit sa e kemi ne dor, hajd pra te gjith me pashaport greke... hajd pra hajd, po neser nuk do ket me shqiperi. kto nuk jan politika afatshkurtra te greqis drejt kombit tone, nuk esht hera e pare qe nje i huaj perdor "injorancen dhe babzine" e popullit tone per te arritur qellimet dhe plotesuar interesat e veta. Po ju kujtoj qe jo me larg se para 7-8 vjetesh kur do kryheshin zgjerdhjet u fut ne mes edhe LZHK(Nuk jam kuder ksaj partie, por jam kunder mentalitetit tone), erdhi princi Leka Zogu nga jasht shtetit dhe kerkonte ta kthente Republiken tone ne monarki. Pa pik turpi ai njeri kthehet dhe kerkon te drejtat e te atit, nje njeriu qe e la shqiperine ne mes te kater rrugeve duke i vjedhur dhe nje pjese te madhe te pasurise... dhe per pak princ Leka desh na e futi, shpetuam per qime se nuk hodhi shum lek ne rreklama. po tani me greqin si do ia bejm, ka nje jete te tere qe na mban me "pensione" jugun e shqiperise. nuk do cuditesha sikur pas 10-15 vjetesh greket ta quanin jugun e shqiperise prone te tyre(jo se sot nuk po e bejn kete gje) dhe te kerkonin ta merrnin.
    Llogarisni qe jugu i shqiperise gjithmon ka perfituar nga te tilla raste sepse mendon ne menyre afatshkurter, nuk e llogarisin se cfare do ndodhi pas 10-15 vjetesh se nuk i intereson. Per to mjafton qe sot te ken se vfare te hane, se ca do hajne neser nuk ka shum rendesi.

Shpresoj qe ky postim te mos bjeri ne vesh te shurdher, edhe pse kur perdor internetin ne AL esht i cik i zgjut vet.

Rrespekte dhe me men ne koke, Eno!

As i ri,

nga qe je i ri, propaganda kuq e blu te ka verbuar, dhe te erreson vetedijen nese nuk e ndjen e kupton.

Ato qe ka bere A. Zogu per Shqiperine nuk mund ti realizosh me ate frymezim qe ke.

Nga ana tjeter, perse mor asiri, perjashton nga loja trashigimtarin e tij, kur lloj-lloj pushti ka krijuar parti e merr pjese ne te ashtuquajturen gare elektorale?

Eshte ne nderin e Shqiperise te kete ne mesin e vet trashigimtarin e A. Zogut.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

pak histori:

Kush e gjen sa here e ka pushtuar Greqia Shqiperine e Jugut ne shekullin e 20?

Mesoni Historine e Shqiperise djema edhe pastaj hajde t'i qajme hallet sebashku.... se nese mesojme histori te ndryshme (njeri te priftit, tjetri te hoxhes e tjeteri te diallit sigurisht qe nuk do merremi vesh... se nuk flasim te njejten gjuhe).

Ja pra.... nuk qenka kaq ekzagjirim kjo frika greke.... se fundja fundit eshte pjelle e intelektualeve me te medhenje shqiptare!

ps. Shqiptaret jane populli me homogjen -kombetarisht- i Ballkanit po askush nuk po e meson, dhe per ca vjet nuk do e besojme as vet!

ps. 370 mije vete jane afersisht 13% e popullsise se Shqiperise.

ps. nuk kam degjuar ndonje vend -pervec kolonive- qe te jet zhvilluar me 2 milione banore! (Nuk besoj se mund te zhvillohet ndonjehere Shqiperia e 2 milione banoreve.... e pra me i gezuar do isha po t'i kthenin te gjithe Shqiptaret ne Shqiperi sesa te behen shtetas te huaj.... sigurisht qe do vrasim njeri tjetrin ne fillim.... por nga nje moment e tutje do behemi te zgjuar...do vrasim ndonje nga ata gomaret qe kemi siper e keshtu do i mblidhet kapista te tjereve e do e vejme te gjithe trurin e kalbur ne levizje).

ps. pres ndonje "objektivist" te flakte te Forumit t'i kthej pergjigje pyetjes time!
    ps. po nuk mesuam nga historia nga do mesojme (nga "borebardha me shtate xhuxhet" apo nga "nje mije e nje netet")?

flm dhe koha eshte flori, thone andej nga jugu (mos e humbni kot)

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga posta
    Atyre duhet tu merret nënshtetësia shqiptare e të dëbohen në Greqi e në vend të tyre të popullohet Shqipëria me Shqiptarë prej Kosove dhe Maqedonije.
    Shpresoj se ben shaka apo jo????????////
    nuk kam lexuar ndonjehere gje me te pavlere....

po te kthej pergjigje ne nivel te komentit qe bere....
    Per cilet kosovare e ke fjalen ,per ata nga Ferizajt qe ngrihen dhe flene me emrin e Enverit??
    C u kujtove cameve me kete punen e debimit?????
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kush e gjen sa here e ka pushtuar Greqia Shqiperine e Jugut ne shekullin e 20?
    1912 pushtoi sazanin himarën janinën
    para luftës së I botërore kemi qeveinë vorioepirote në gjirokastër
    1914 pushton përsëri pjesë të mëdha të shqipërisë jugore së bashku me Italinë
    1997 kalon Shkumbinin dhe del në Gegëri të cilat ende i gëzon.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Per cilet kosovare e ke fjalen ,per ata nga Ferizajt qe ngrihen dhe flene me emrin e Enverit??
    Po të kthej përgjigje si mësuesi nxënësit horr:
    Që kanë dallim si nata me ditën, ata vorio-bythë-shpuarit me kosovarët këtë e dinë të gjithë.
    Pos kësaj e pe se çfarë shkruajti kryeplaku më sipër, se Shqipëria nuk mund të bëhet shtet i fortë me 2 milionë banorë. Pastaj le që edhe popullësi në Kosovë ka më shumë se në Shqipëri sado që ka më pak sipërfaqe.etj etj. se më lodhe edhe ti.

C u kujtove cameve me kete punen e debimit?????
    Po pse moj i fut çamët këtu se s'kanë punë asgjë moj, më kope, më plase moj, po mbushu mend njëherë se nuk mund të rri gjithëmonë duke të mësuar.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Qeveria shqiptare qe njeh dyshtetesine e atyre qe paraqiten si minoritare greke, eshte nje nga qeverite me antishqiptare, te te gjitha koherave, dhe qe te gjithe shqiptaret e dijne se cfare meriton nje qeveri e tille tradhtare.

Ne ndoshta nuk mund tia imponojme qeverise greke se kujt tia japi nenshtetesine greke e kujt jo, e as qytetareve shqiptare ruajtjen dhe mbrojtjen e kombesise, por ata minoritare qe marrin nenshtetesine greke e humbasin nenshtetesine shqiptare. Keshtu vepron cdo qeveri e cilitdo komb ne raste te tilla te cenimit te sigurise kombetare.

Ata 50-100 enverista te Ferizajt, edhe pse e dijne qe eshte gabim adhurimi i tij, ju ka ngelur ashtu, ju ka pjekur ne koke nje gje e tille, por ata nuk e japin kombesine e tyre per nenshtetesine e asnje shteti dhe kane qene ne vije te pare te frontit ne Luften e Kosoves, Luften e Lugines se Presheves, Luften e Shqiptareve ne Maqedoni, dhe ishin nder themeluesit edhe te Ushtrise Clirimtare te Camerise, dhe jane e do jene ne gjendje gjithmone qe te sakrifikojne edhe jeten e tyre ne cdo ane te trojeve shqiptare, ne cdo kohe, nga Presheva e deri ne Arte, nga Ulqini e deri ne Shkup. Shqiptaret e Kosoves dhe Maqedonise, na duhen ne Kosove e Maqedoni, keshtu qe nuk duhet te behet ndonje zhvendosje deri ne arritjen e plote te qellimeve tona atje, por Shqiperia ka plot shqiptare dhe nuk ka ngelur ne 200-300 mije shqiptare te shitur.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Atyre duhet tu merret nënshtetësia shqiptare e të dëbohen në Greqi
    Shume dakort me ty jam!! Gjithashtu do shtoja dhe per ata te tjeret qe kane pashaporta europiane e amerikane tju hiqet shtetesia shqiptare, se per te tere njelloj te jete...mer nje pashaporte dhe le tjetren
    Ju beheni patriota hipur mbi kale!!
    Cfare prisni ju qe te thone ata??? NUK DUAM PASHAPORTA!!!!!!!!
    Ata qe do marin shtetesi greke, qofshin greke apo shqiptare, do ndihen njelloj sic jane ndjere dhe pa i pasur ato, madje do kene dhe disa te drejta te tjera plus...
    Se do e marin 30000 apo 300.000 crendesi ka, neser pasneser sikur dhe greqia te thote kame tere kete minoritet ne shqiperi, ata qe ndihen shqiptare do reagojne..
    Apo frika eshte se atyre 300.000 as u pelcet per shqiperi, se fundja fundit, kur nuk i pelcet qeverise, kujtoni ju se do u pelcase atyre....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 11-11-2006 më 22:18

Faqja 16 prej 42 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Lufta e II Boterore, Greqia i kerkon ndjese Shqiperise
    Nga militanti1980 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-08-2004, 07:40
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •