Close
Faqja 10 prej 42 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 412
    Citim Postuar më parë nga Mendimi_Juaj
    Dmth nese do te deshironte Greqia duhet te therriste ne greqi ose ne ambasade ata qe duan nenshtetesi greke dhe ti dergonte ne greqi, por jo te jepet nenshtetesia nje populli te tere ne vend te huaj. Ky eshte pikerisht PUSHTIM MODERN.

Plotesisht dakort , po shtetas shqiptare te pajisur me karta omogjenias kane sot e 4 vjet qe marrin pensione nga greqia.Mos kujtoni se jane fonte greke -jane fonte evropiane te akorduara per minoritetet, po Athines i erdhi ganti (i peruthet si dorashke fj e urte).
    Diplomacia greke eshte e afte lol, kete nuk ja mohojme dot, se perderisa i paguan sot e 4vjet dmth i ka minoritet. Ne kete rast ben nje vesh shurdh e nje sy qorr Athina nuk i intereson ku jeton personi.
    Ndersa ne rast se nje emigran (pa status omogjenias) del jashte territorit grek ben nderprerje te ndihmes sociale.
    E kam thene edhe here tjeter duhet te kesh jetu ca vite me greket qe ti kuptosh, i admiroj per diplomacin qe kane - i nxjerin geshtenjat nga zjarri pa djeg duart e vete (perdorin te tjetre...)
    Jo OKB po ca te dush te theresesh pergjigja eshte qe -Ceshtja e nenshtetesise se minoritetit grek ne shqiperi ka qene e bllokuar nga pala shqiptare (me lexo me siper), sapo rane dakort te dy shtetet, nuk eshte faji i athnes qe omogjenet nxituan te bejne kerkese, e cila u takon te aprovohet.
    E ky eshte fakt i vertete, si erdhem deri ketu-ngaqe ne vend te diplomateve kemi kopuke.

Une kam lexuar detajisht komplet kete teme, te gjithe cfare kane shkruar, dhe gjithashtu kam degjuar lajmet ne lidhje me kete ngjarje.

Kjo munde te rregullohet me nje ore pune, nje ligj i thjeshte nga parlamenti shqiptar qe do te thoshte. Askush nuk munde te merr nenshtetesine e nje vendi perderisa nuk eshte ne ate vend dhe aq me pak ne menyre kolektive.

Lexova gjithashtu edhe nje teme tjeter nga ALBA qe kishte thene ne detaje si kishtin ikur ne ambasada, prandaj po them qe nuk do te munde ta merrni fare me mend sa shum persona do ta shfrytezojne kete mundesi per te pasur nje pasaporte evropiane. Kjo do ti shkoje per shtati shume personave prandaj e perkrahin sepse kane aso kartash omegjenia apo cfare ishin dhe mezi presin te kene nje pasaporte evropiane dhe te udhetojne ne 25 shtete dhe bile ne gjith boten. Per disa persona kjo eshte hyrje ne bashkimin evropian mirepo per shtetin shqiptare eshte kjo tragjedi kolektive.

Epoka e ambasadave po vjen. Askush sdo te qendrojne ne shqiperi nese ka nje pasaporte te bashkimit evropian.

Shqiptare ngriteni koken lart. SEPSE PO FUNDOSEMI!!!

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Epoka e ambasadave po vjen. Askush sdo te qendrojne ne shqiperi nese ka nje pasaporte te bashkimit evropian.

Shqiptare ngriteni koken lart. SEPSE PO FUNDOSEMI!!!
    Nuk ka asnje zgjidhje tjeter pervecse futjes se shqiperise ne BE.
    Per kete gje duhet te zgjohemi ne.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    posi mendon ti?me ato banalitete qe nxjerr nga goja jote ,mendon te shkosh ne europe!

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Behari
    posi mendon ti?me ato banalitete qe nxjerr nga goja jote ,mendon te shkosh ne europe!
    Ato jane kushtet qe te futesh ne europe?????????

ketu ne forum 80% nuk kane as konceptet me elementare te demokracise edhe ty te beri pershtypje fjala "***"

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Ato jane kushtet qe te futesh ne europe?????????

ketu ne forum 80% nuk kane as konceptet me elementare te demokracise edhe ty te beri pershtypje fjala "***"
    po pra 80%ne ket forum nuk shkruaj banalitete,sic ben ti!
    sma merr mendja se fiton gje me ato pisdheqe!
    keshtu e konceptoi une te pakten!

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Behari
    po pra 80%ne ket forum nuk shkruaj banalitete,sic ben ti!
    sma merr mendja se fiton gje me ato pisdheqe!
    keshtu e konceptoi une te pakten!
    O behar mos bej moral sikur ke gjetur celesin e dijes.
    apo do ti japesh vlera vetes e te kompesosh mungesen??????

Sa i perket shqiperise ajo smunde te hyje ne bashkimin evropian ne te ardhmen e afert dhe kjo eshte thene qarte ne deklaratat e fundit te BE.

Ndersa sa i perket jugut te shqiperise ai po hyn ne bashkimin evropian, mirepo jo si pjese e shqiperise por si pjese e greqise. Kur te shkon ne gjermani nje shqiptar i jugut te shqiperise me pasaporte greke do te habiten gjermanet kur ta shohin vendbanimin nje komune e shqiperise, Do te therrasin eprorin per ta pyetur. A paska hyre ne BE shqiperia apo ju paska bashkangjitur greqise???

Nje humor: Nuk jemi more larg evropes duhet vetem kufirin me kalu, (ose mu shkru minoritet grek).

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Sa i perket shqiperise ajo smunde te hyje ne bashkimin evropian ne te ardhmen e afert dhe kjo eshte thene qarte ne deklaratat e fundit te BE.
    Dhe ti ke besimin se shqiperia do futet per gjysem ne europe?
    po perderisa greku e di qe edhe shqiperia do futet ne europe e bashke me te, nuk do kete me kufije por do jene nje shtet, perse do ta aneksoje jugun?
    po burimin e shqetesimit tend e ke analizuar ndonjehere se mos eshte i tepruar,dhe mbase buron nga ndonje kompleks fetar?

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    O behar mos bej moral sikur ke gjetur celesin e dijes.
    apo do ti japesh vlera vetes e te kompesosh mungesen??????
    sa do qe te mundohemi ti japim vlera vehtes eshte e kote!me qense jan te tjeret ata qe vlersojne njerin dhe tjetrin dhe cilin do,kurse sa per celsin e dijes,problemi eshte qe nuk besoj ti humas ndokujt qe ta gjejm une a po ti,dija edukata jane probleme qe fitohen por duhet shum mund!

Faqja 10 prej 42 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Lufta e II Boterore, Greqia i kerkon ndjese Shqiperise
    Nga militanti1980 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-08-2004, 07:40
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •