Pershendetje Vigjelent.Postuar më parë nga Vigjelenti
Sa per temen,une kur lexoj se çfar kam pas shkrujt me pare them o Zot sheqyr qe jam invisible!!!
invisible girl
Pershendetje Vigjelent.Postuar më parë nga Vigjelenti
Sa per temen,une kur lexoj se çfar kam pas shkrujt me pare them o Zot sheqyr qe jam invisible!!!
invisible girl
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
hahahhaPostuar më parë nga Fiona
fiona po ti hedhesh nje sy shkrimeve te nmja shum ndryshim i madh :P
Partizoni
more, ishe tek festa ti? une atje isha...Postuar më parë nga mario_kingu
ja kalum shumeeeeeeeeeeeeeeeee mir, e pelqeva shume.
Ndjej qe nga te gjitha temat qe kam shkruar ose kam lexuar kam mesuar dicka qe mund mos ta mesoja ne nje vend tjeter.Sa per shkrimet e mija se di se cfare do ndjeja mbase ndonjehere e kam kaluar kufirin se kam dal jashte teme.
Nostalgjia eshte ajo qe na sjell her pas here ktu ne forum![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
mendoj se shkrimet qe ke shkruar me pare te tregojn se kush ke qene. lexoj me vemendje se mbase, qesh me vete.Postuar më parë nga YaSmiN
fiks-fare
pershendetje dhe ti invisiblePostuar më parë nga invisible girl
dhe mos u merzit se je mbes ne shpi te pare.
fiks-fare
Nuk je i vetmi. E rendesishme eshte te arrish te kuptosh dhe pastaj e ke vete ne dore ne do te ndryshoshPostuar më parë nga Vigjelenti
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Do ti pergjigjem temes kur ti lexoj shkrimet e mia ne 2010. Mbaje temen hapur.Postuar më parë nga Vigjelenti
Une shikoj qe sado qe jam rritur dhe kam permisesuar menyren e komunikimit, kjo e folura me spec akoma egziston... mbase eshte pjese e personalitetit tim. :P
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Krijoni Kontakt