Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga XX22
    Spastrimi emigrant i Amerikes dhe marrja prej krahesh nga shtepite dhe vendet e punes te mexikaneve apo dhe kombesive te tjera qe kane ardhur per te fituar bukene gojes njesoj si dhe vete familja e Bushit dikur nuk dha me dhe nuk do te jape me rezultate per Bush Ladenin i cili organizoje sa e sa prapaskena dhe ne fund ia derdhi si uje te ftohte ne koke Rumsfeld i cili dha doreheqjen ne shenje pendimi dhe frike ndaj fuqise se re ne pushtet.Siç e tha edhe Darius kjo lufte qe po zhvillohet dhe qe shume shpejt do te marre dhe permasa me te medha eshte nje pjese nga garuzhdja qe po zien shume thelle ne toke dhe qe askush nuk e di fatin e kombit te vet.Trazirat prej vitesh dhe padrejtesite kerkojne si shperblim te dhimbshem veshtrimin e ZOTIT se kjo toke duhet te ndryshoje shume shpejt.Sa per besimin apo jo te Kur'anit kam mendimin se do te behet edhe me i besueshem nen theniet e me inteligjentit qe ka patur kjo toke Profetit Muhamed a.s,kur te vije ne pushtet 2007 vete presidentja e Amerikes Hilary Clinton.(kur kombi te udhehiqet nga grate atehere prite Kijametin)
    Gjithsesi eshte lajm i gezueshem per te gjtihe shqiptaret(sepse kjo pjese na intereson me hsume neve si shqiptar) pasi tani kane edhe me shume shpresa ne ndertimin e nje ligji qe do te jete shpresdhenes per to dhe nuk do ti mbaje me te gozhduar ne endrren amerikane qe po del çdo dite dhe me shume jasht kesaj fjale domethenese.
    Ose kiameti do jete akoma me i keq, ne qofte se president do behet zezaku Barrack Obama.....

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Ujku_i_Ri
    Ose kiameti do jete akoma me i keq, ne qofte se president do behet zezaku Barrack Obama.....
    Per vice president e shumta flitet per Obamen. Mos ki frike per kijamet dmth

Hillary do e sillka qametin e. Mer nje klase historie antike per lideret femra nga lashtesia deri sot.

Ca ligji do vikan demokratet xx22?

Brava Pelosi, nga shtepiake me 5 kalamaj, tani ne pleqeri po ben histori.
    Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 09-11-2006 më 16:37

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine
    Per vice president e shumta flitet per Obamen. Mos ki frike per kijamet dmth

Hillary do e sillka qametin e. Mer nje klase historie antike per lideret femra nga lashtesia deri sot.

Ca ligji do vikan demokratet xx22?

Brava Pelosi, nga shtepiake me 5 kalamaj, tani ne pleqeri po ben histori.
    I was being sarcastic me shokun tone ktu siper qe predikton kiamete per njerzimin.

Sa per Obamen, ai eshte superstari i demokrateve. I ri, i edukuar dhe orator i shkelqyer. Nqftse vendos te hedhi kandidaturen, do jete e veshtire per Hillarine te fitoj.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    interestorant.. ca jan ber te jashtem..
    vetem per pun te jashtme llafosen..

lol

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Mendon qe amerikanet do votojne per nje zezak president? S'ma merr mendja. Jo zezak bile, me babe zezak dhe none te bardhe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Mendon qe amerikanet do votojne per nje zezak president? S'ma merr mendja. Jo zezak bile, me babe zezak dhe none te bardhe
    Democratic primary ka per ta fituar, sa per tu zgjedhur president ajo po do jete e veshtire. Nqftse vazhdojne te votojne kshu sic votuan kte here edhe mund te jete e mundur. Palosi po ben histori, Massachusetts ka governator zezak, pse jo dhe Obama?

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Are you being sarcastic again qe thua Palosi per te dyten here. lol
    Gov. of Mass and president jane dy gjera shume te ndryshme....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Are you being sarcastic again qe thua Palosi per te dyten here. lol
    Gov. of Mass and president jane dy gjera shume te ndryshme....
    Jo kte here isha i sinqerte. Ka rritur pese kalamaje tjetra dhe i bente rrup sup, tani po ben rrup sup demokratet. I ka vene te gjithe ne rresht si ushtare.

Nejse, ke te drejte....kur te vi koha e zgjedhjeve per president do dalin gjithe evangjelistet e bardhe me kuc e me mac dhe as obama e as hillarija s'kane per te fituar gje...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2006
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga Ujku_i_Ri
    dhe orator i shkelqyer.
    Sa per oratori, e kane ne gen zezaket. Te gjithe ta roisin koken.

nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    Karta per 2008, ''Sekret Publik''...

John McCain & Rudolph Giuliani the Third...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Zgjedhjet lokale në Kosove mbahen më 15 nëntor
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 12:19
  2. KQZ: Zgjedhjet lokale në bashkinë e Elbasanit të pavlefshme
    Nga ClaY_MorE në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 02:12
  3. Kahet e strategjisë Serbe në negociatat për statusin e Kosovës:
    Nga EveryWare në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-02-2006, 12:51
  4. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •