mire lol shkoni dhe boni qef , vagabondo nyc mos me haro ti pershendesesh The Bloody Alboz kur ti shohesh nga une lol
pershendetje te perzemerta nga Tetova
mire lol shkoni dhe boni qef , vagabondo nyc mos me haro ti pershendesesh The Bloody Alboz kur ti shohesh nga une lol
pershendetje te perzemerta nga Tetova
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
S'e di........
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
po cka nuk din mo .........Postuar më parë nga summer_babe
????
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
S'ishte per ty jo,.. ishte per postimin para teje.
![]()
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
mos ishte gjo per muve? :P
per tyve ishte![]()
kusi nuk e kapi![]()
shame on him :P
si kapaku ene kusi mo![]()
New Year's Eve Extravaganza - Times Square
Nese dikush ka bo ne plan te shkoj ne Times Square per te pritur vitin e ri duhet me te kete parasysh disa gjona:
Temperatura do jete pak e ulet so vishuni mire
Nese ke qejf te kesh nje vend te mire dhe te shikosh spektaklin e nderimit te viteve duhet te jesh ne 42 st para para ores 4 pm.
Harrojeni me shku me makina, treni eshte menyra me e mire - stacionet afer 42nd st do te jene te mbyllura.
Mos merrni canta me vete se ka kontrolle te rrepta.
Jo alkohol me vete - policia do arrestoj ata qe kane alkoohol me vete apo substanca te jashteligjeshme
Gezuar vitin e ri!
Krijoni Kontakt