Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 114
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga KuSi
    pershendetje speciale per shqiptaret ne NYC e sidomos pershendetje te perzemerta deri tek THE BLOODY ALBOZ
    Flm per pershendetejen dhe nje pershendetje specaile per ty Kusi.
    Nuk e di a do e nigjojne ata te BloodyAlbos por po deshe me i degju ti kete premte ne Webster Hall i ke per koncert me bloodyalbos me uniKatil me hesap...me kusur...me OG 056 ...me Rebel aka Jatagan....me mace ft aka qen..me presioniiin aka feat tenxhere....etc
    Ndryshuar për herë të fundit nga vagabondo_nyc : 21-12-2006 më 02:47

*KiSsEs* Maska e summer_babe
    Anëtarësuar
    21-08-2006
    Vendndodhja
    te duhet gje ty?
    Postime
    59

Cool

oOooO Pershendes edhe une THE BLOODY ALBOZ se kam vllain; edhe Nju Jorksit, sigurisht!
    Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    o summer ku e ke vllain? rapsod ne grupin e atyre?

*KiSsEs* Maska e summer_babe
    Anëtarësuar
    21-08-2006
    Vendndodhja
    te duhet gje ty?
    Postime
    59
    I call him my brother, but we're not blood related.
    Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    me Rebel aka Jatagan....me mace ft aka qen..me presioniiin aka feat tenxhere....etc
    M'shkrive tu qesh plako.

On an unrelated note per gjithe NjuJorkezet here's a link to New York State's Unclaimed Funds. Vetem fusni mbiemrin tuaj dhe kontrolloni nese keni ndonje unclaimed check.

http://wwe1.osc.state.ny.us/ouf/oufSearchForm.html

Nqs gjeni ndonje gje mos harroni t'boni nonji sevap knej.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tulipani Zi : 21-12-2006 më 10:46
    BRIGADA E KUQE PERJETE

nga viti tjeter kismet te na vine Asgje Sikur Dielli ...

Nuk e di a do e nigjojne ata te BloodyAlbos por po deshe me i degju ti kete premte ne Webster Hall i ke per koncert me bloodyalbos me uniKatil me hesap...me kusur...me OG 056 ...me Rebel aka Jatagan....me mace ft aka qen..me presioniiin aka feat tenxhere....etc
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    395

liliella

Te gjithe do te donim te krenoheshim me çmime nobel (qe nuk merren me kapadaillek dhe arrogance...),te kishim aktore te shquar,shkencetare,mjeke te zote,ekonomiste te zote,muzikante te zote,artiste te zote,regjizore te zote,madje dhe ne nje qytet ku njerezit nuk njihen,po te dale nje i tille te gjithe ndjehen krenar.Tek shqiptaret,por tek europianet ne pergjithesi,kjo eshte me e theksuar.Ti duhet te perdoresh "Baleti Preljocaj" dhe jo Angjelini,por meqenese origjinen e ka nga vendi yt,ti e tkurr ne debatet kombetariste.Ai eshte nje artist boteror,arti i tij nuk ka kufij,nuk ndalet ne Shqiperi,France apo ne ndonje vend tjeter.Arti ka nje gjuhe qe i flet te gjitheve,ai nuk ka nevoje per fjalore dhe prekthyes (si ne rastin e postimeve ketu,ku duhet ndonje perkthyes anglisht shqip).
    Prandaj njerezit duhet te kuptojne se "Baleti Preljocaj" me qender ne Aix en Provence ne France nuk ben pjese e sistemit te yjeve,por e nje arti qe ka guximin te thyeje tabu,te krijoje kenaqesi.
    Mbase ka ardhur dite qe te mos ndjehemi inferior me ate qe ndodh ne bote,gjithçka kerkon nje kohe.Ndersa ne 50 vjet komunizem,shume energji artistike u shfrytezua per te ngritur kultin e kupoles kriminale komuniste,ne 15 vjet pseudo demokraci,energjite po humbin duke emigruar,duke u perpjekur te pershtaten duke humbur origjinalitetin,ose duke mos u kujdesur aspak per te.Virusi Kadaré duhet te na lere te qete;ai eshte shkrimtar i zoti,por nuk duhet te krenohemi sikur te ishte Jesusi nga Shqiperia.

Kalofshi mire.

Peoples,

Jam plotesisht dakort qe duhej ti referohem ne Baleti Preljocaj por gabimi ishte i qellimshem jo sepse doja ta tkurr ne muhabetet kombtariste por pikerisht per te vene ne dukuri keto debate qe me rrethojne cdo dite e me shume. permasat e Anglelinit jane me te vertete universale dhe qellimi im ishte qe te perdor nje artist si Angelini per te barazpeshuar argumentim tim qe arti i nje shqiptari qe i tejkalon kufijte vazhdon te serviret ne pjatancen kombtariste dhe ndoshta shembulli i atij kercimtarit ketu ne NY nuk vlen per ty qe je ne Europe. Ngushtezimi qe po i behet artit dhe artistave ne vijat kombtariste me shqeteson, ja mbyt frymen, bukurine, qetesine, mendimin

do kisha dashur ta vazhdonim kete diskutim ne privat...

Citim Postuar më parë nga peoples
    Te gjithe do te donim te krenoheshim me çmime nobel (qe nuk merren me kapadaillek dhe arrogance...),te kishim aktore te shquar,shkencetare,mjeke te zote,ekonomiste te zote,muzikante te zote,artiste te zote,regjizore te zote,madje dhe ne nje qytet ku njerezit nuk njihen,po te dale nje i tille te gjithe ndjehen krenar.Tek shqiptaret,por tek europianet ne pergjithesi,kjo eshte me e theksuar.Ti duhet te perdoresh "Baleti Preljocaj" dhe jo Angjelini,por meqenese origjinen e ka nga vendi yt,ti e tkurr ne debatet kombetariste.Ai eshte nje artist boteror,arti i tij nuk ka kufij,nuk ndalet ne Shqiperi,France apo ne ndonje vend tjeter.Arti ka nje gjuhe qe i flet te gjitheve,ai nuk ka nevoje per fjalore dhe prekthyes (si ne rastin e postimeve ketu,ku duhet ndonje perkthyes anglisht shqip).
    Prandaj njerezit duhet te kuptojne se "Baleti Preljocaj" me qender ne Aix en Provence ne France nuk ben pjese e sistemit te yjeve,por e nje arti qe ka guximin te thyeje tabu,te krijoje kenaqesi.
    Mbase ka ardhur dite qe te mos ndjehemi inferior me ate qe ndodh ne bote,gjithçka kerkon nje kohe.Ndersa ne 50 vjet komunizem,shume energji artistike u shfrytezua per te ngritur kultin e kupoles kriminale komuniste,ne 15 vjet pseudo demokraci,energjite po humbin duke emigruar,duke u perpjekur te pershtaten duke humbur origjinalitetin,ose duke mos u kujdesur aspak per te.Virusi Kadaré duhet te na lere te qete;ai eshte shkrimtar i zoti,por nuk duhet te krenohemi sikur te ishte Jesusi nga Shqiperia.

Kalofshi mire.
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    FLM lol shume , po ua con mesiguri te pershendetjet bro
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    C'thuhet ndonje thashethem andej nga NY. Kur isha heren e fundit shume i qete mu pa. Thashe cfare ka bere vaki mer qe te gjitha rruget ishin qetesuar.. LOL
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •