auch!qe me ne fund vetem durimi i nje budallai i bind ato!
sdo te thot qe te gjith cunat qe kan durim jan budallenj![]()
auch!qe me ne fund vetem durimi i nje budallai i bind ato!
sdo te thot qe te gjith cunat qe kan durim jan budallenj![]()
Une per vete do pranojsha .......... sepse vet jom shum i shemtut![]()
ku oshte kjo nusja te iki ta mar meni her :P ahhahahahha
#VamosArgentina
Postuar më parë nga koder kiss
po mire koder djali, propozimi i takon njerezve te shemtuar?
pse nuk thua ti qe djemt jan gjinia e shemtuar
qe ti pergjigjem temes
bukuria dhe intelligjencia varet nga personi, nese dikush nga paraqitia te duket shume i bukur, por ka nje personalitet te cpifur, ai person sdo me dukej atraktiv, nese dikush eshte mesatar apo sipas ty i shemtuar, dhe eshte intelligjent, plus njeri me nje karakter te kendshme, do ta konsideroja nje person shume te bukur
pra sa i bukur apo intelligjent te jesh, nese ke nje personalitet "te shemtuar" je i shemtuar :P
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar më parë nga FierAkja143
ja lem mua ta them a para qe jam e shemtuar
ka si nuk ka njerez qe e pranojn qe sjan ndonje gje, dhe keta njerez jan me te mire to hang out with, sesa njerzit qe ore minute mburren sidomos kur sjan ndonje gje
Zakonisht, njerezit e bukur shume, jane budallenje per shume arsye e ne rradhe te pare sepse lazdrohen shume nga prinderit, familja, shoqeria, gjithe kohen. Me kujtohen ne univerzitetin ku kam studiuar une, vitin e pare dhe te dyte kishte si femra ashtu edhe meshkuj shume te bukur, por ne vit te trete e me vone, nuk ngeli me asnje, sepse te gjithe gjenin nje partner/e te pasur, shkolla nuk ju shkonte sepse gjithe kohen neper party e ahengje, duke nderruar partneret gjithe kohen, nuk kishte kohe per ta qe te kujdeseshin per edukimin dhe zhvillimin e trurit te tyre.
Te shemtuar fare, nuk do e konsideroja per lidhje, e as te bukur shume por budallaqe, kurse po te jete decent apo mesatare, simpatike, dhe inteligjente, e edukuar, me karakter te mire, do me bente te dashurohesha fare lehte. Pastaj, edhe shija e njeriut dallon dhe eshte subjektive, dikujt mund ti duket dikush i/e bukur por dikujt tjeter i/e njejti/a person mund ti duket i/e shemtuar.
Femrat apo meshkujt inteligjent nuk do ja lejonin vetes te ishin mendjemedhenje dhe do dinin ti vleresonin me mire se kushdo tjeter shansat e tyre ne jete.
Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 06-11-2006 më 16:53
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Bukuria e njeriut eshte mendja............dreqi e mori sa modest jam![]()
Postuar më parë nga *~Rexhina~*
ashtu koumpara mou ashtu![]()
hapa nje teme qepar une "sofra e te shemtuarve" po sa vajta ne klas dhe sa u ktheva ma paskan frish...nuk duron dot njeriu te vej ne klas te fusi ca germa ne koke...ke par kshu ti?![]()
![]()
seriozisht tani njerezit qe ju duket vetja te bukur dhe jan mendjemedhenj jan shume te neveritur, sidomos ca qe bejn sikur jan dhurata e zotit ne toke.
e pash temen, dhe te pergjigja aty :PPostuar më parë nga FierAkja143
kush e fshie, ishte prekur nga tema jote![]()
vallai ene komshie sdo e pranoja jo mo shoqni apo daashuri. Te ishte per nje not ec mo shtyhet po nuk shtyhet gjithe jeten. Pastaj ska shqiptare te shemtut. Kto racat e tjera kane skom pa ala noi shqiptare.
Njeriu zgjedh njeriun, bukuria ka te beje po per ate qe ka dy pare men ne koke sdo te ishte pamja e jashme qe do shikonte por bukuria e shpirtit.
Kam njohur shum tipa simpatike dhe te bukur si femra dhe meshkuj, nuk po them te gjithe po shumica pas nje fare kohe i hyn vetja ne qef dhe marin kot. Keta tipa te acarojne nervin me shume se cdo gje tjeter dhe ajo pak bukuri qe kane venitet shum shpejt.
Kam njohur gjithashtu tipa jo shum simpatike jo shum te bukur qe ne fillim mund te kem menduar bo sa gjo e shpifme. Megjithate me kalimin e kohes duke i njohur me mire njerezit kam kapur veten duke menduar"po qe eshte simpatik ky?"
Nuk me pelqen te gjykoj njerezit megjithese eshte istinkt natyral i njeriut te gjykoje dhe paragjykoje, megjithate mundohem ta evitoj kete gje. Fjalen i / e shemtuar nuk me pelqen ta perdor fare, per mendimin tim askush nuk eshte i shemtuar.
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
Krijoni Kontakt