Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    qe me ne fund vetem durimi i nje budallai i bind ato!
    auch!
    sdo te thot qe te gjith cunat qe kan durim jan budallenj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Une per vete do pranojsha .......... sepse vet jom shum i shemtut

ku oshte kjo nusja te iki ta mar meni her :P ahhahahahha
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga koder kiss
    une per vete po te me propozonte nje vajze shume e zgjuar por e shemtuar nuk do te pranoja po ju?

po mire koder djali, propozimi i takon njerezve te shemtuar?
    pse nuk thua ti qe djemt jan gjinia e shemtuar

qe ti pergjigjem temes
    bukuria dhe intelligjencia varet nga personi, nese dikush nga paraqitia te duket shume i bukur, por ka nje personalitet te cpifur, ai person sdo me dukej atraktiv, nese dikush eshte mesatar apo sipas ty i shemtuar, dhe eshte intelligjent, plus njeri me nje karakter te kendshme, do ta konsideroja nje person shume te bukur

pra sa i bukur apo intelligjent te jesh, nese ke nje personalitet "te shemtuar" je i shemtuar :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Me duket se autori paragrafit do te thoj qe ato vajza qe jan mendjemedhaja dhe hiqen si inteligjente behen te bezdisura dhe vetem nje djal i shemtuar do merej me to...po kush eshte ai qe e pranon qe eshte i shemtuar?

ja lem mua ta them a para qe jam e shemtuar

ka si nuk ka njerez qe e pranojn qe sjan ndonje gje, dhe keta njerez jan me te mire to hang out with, sesa njerzit qe ore minute mburren sidomos kur sjan ndonje gje

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Zakonisht, njerezit e bukur shume, jane budallenje per shume arsye e ne rradhe te pare sepse lazdrohen shume nga prinderit, familja, shoqeria, gjithe kohen. Me kujtohen ne univerzitetin ku kam studiuar une, vitin e pare dhe te dyte kishte si femra ashtu edhe meshkuj shume te bukur, por ne vit te trete e me vone, nuk ngeli me asnje, sepse te gjithe gjenin nje partner/e te pasur, shkolla nuk ju shkonte sepse gjithe kohen neper party e ahengje, duke nderruar partneret gjithe kohen, nuk kishte kohe per ta qe te kujdeseshin per edukimin dhe zhvillimin e trurit te tyre.

Te shemtuar fare, nuk do e konsideroja per lidhje, e as te bukur shume por budallaqe, kurse po te jete decent apo mesatare, simpatike, dhe inteligjente, e edukuar, me karakter te mire, do me bente te dashurohesha fare lehte. Pastaj, edhe shija e njeriut dallon dhe eshte subjektive, dikujt mund ti duket dikush i/e bukur por dikujt tjeter i/e njejti/a person mund ti duket i/e shemtuar.

Femrat apo meshkujt inteligjent nuk do ja lejonin vetes te ishin mendjemedhenje dhe do dinin ti vleresonin me mire se kushdo tjeter shansat e tyre ne jete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 06-11-2006 më 16:53
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Bukuria e njeriut eshte mendja............dreqi e mori sa modest jam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    ja lem mua ta them a para qe jam e shemtuar

ka si nuk ka njerez qe e pranojn qe sjan ndonje gje, dhe keta njerez jan me te mire to hang out with, sesa njerzit qe ore minute mburren sidomos kur sjan ndonje gje

ashtu koumpara mou ashtu
    hapa nje teme qepar une "sofra e te shemtuarve" po sa vajta ne klas dhe sa u ktheva ma paskan frish...nuk duron dot njeriu te vej ne klas te fusi ca germa ne koke...ke par kshu ti?

seriozisht tani njerezit qe ju duket vetja te bukur dhe jan mendjemedhenj jan shume te neveritur, sidomos ca qe bejn sikur jan dhurata e zotit ne toke.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    ashtu koumpara mou ashtu
    hapa nje teme qepar une "sofra e te shemtuarve" po sa vajta ne klas dhe sa u ktheva ma paskan frish...nuk duron dot njeriu te vej ne klas te fusi ca germa ne koke...ke par kshu ti?

seriozisht tani njerezit qe ju duket vetja te bukur dhe jan mendjemedhenj jan shume te neveritur, sidomos ca qe bejn sikur jan dhurata e zotit ne toke.
    e pash temen, dhe te pergjigja aty :P

kush e fshie, ishte prekur nga tema jote

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    vallai ene komshie sdo e pranoja jo mo shoqni apo daashuri. Te ishte per nje not ec mo shtyhet po nuk shtyhet gjithe jeten. Pastaj ska shqiptare te shemtut. Kto racat e tjera kane skom pa ala noi shqiptare.

Doktoreshe Maska e Grindavecja-nr1
    Anëtarësuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    jetoj ne Kine punoj ne Irak kohen e lire e kaloj ne Alaske
    Postime
    94
    Njeriu zgjedh njeriun, bukuria ka te beje po per ate qe ka dy pare men ne koke sdo te ishte pamja e jashme qe do shikonte por bukuria e shpirtit.

Kam njohur shum tipa simpatike dhe te bukur si femra dhe meshkuj, nuk po them te gjithe po shumica pas nje fare kohe i hyn vetja ne qef dhe marin kot. Keta tipa te acarojne nervin me shume se cdo gje tjeter dhe ajo pak bukuri qe kane venitet shum shpejt.

Kam njohur gjithashtu tipa jo shum simpatike jo shum te bukur qe ne fillim mund te kem menduar bo sa gjo e shpifme. Megjithate me kalimin e kohes duke i njohur me mire njerezit kam kapur veten duke menduar"po qe eshte simpatik ky?"

Nuk me pelqen te gjykoj njerezit megjithese eshte istinkt natyral i njeriut te gjykoje dhe paragjykoje, megjithate mundohem ta evitoj kete gje. Fjalen i / e shemtuar nuk me pelqen ta perdor fare, per mendimin tim askush nuk eshte i shemtuar.
    Im not just Perfect, Im Albanian too!!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hej te dashur miq jam une N......
    Nga lozonjare në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-11-2002, 04:13
  2. " Emigrantes se dashur "
    Nga Letersia 76 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 20:55
  3. Nuk mundem të të quaj e Dashur
    Nga zemri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 06:04
  4. Pershedetje o Populli im i dashur!!
    Nga Eriglen në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 07:23
  5. ý dashur
    Nga elda në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 10-05-2002, 09:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •