une per vete po te me propozonte nje vajze shume e zgjuar por e shemtuar nuk do te pranoja po ju?
une per vete po te me propozonte nje vajze shume e zgjuar por e shemtuar nuk do te pranoja po ju?
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
As une s'do pranoja po te me propozonte ndo nje vajze shume e zgjuar por e shemtuar.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
ti me siper je femer si do i pranoje nje femre?
e pra
dhe un te njejtit mendim me Leiles jam
ps. loool goldian shhhhh fshije shpejt mesazherin se do na besh te mebdojm qe je simpatik![]()
O Goldian Po Nuk Eshte Ndonje Cudi E Madhe
A Ke Pare Filma Me Lesin
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Si rregull nuk duhet ta pranosh sepse njeriu shef per me te miren dhe me te kompletuaren.Gjithsesi nuk i dihet jetes.
Une per vete jo i her![]()
Jam dakorte me mendimin e ketij larte
Neziiii hugssss![]()
tani varet nga shemtia,
po qe e shemtuar fare qe nuk shihet me sy nuk do e pranoja,
por po te ishte vetem pak e shemtuar po,
inteligjenca rrezaton erotizem.
Gabim fatal. Intelegjenca rrezaton mendjemadhesi, dhe ke vene re shume vajza qe hiqen 'intelegjente', kane burrat me te shemtuar, ke pyetur, pse valle ndodh keshtu?Postuar më parë nga xfiles
My silence doesn't mean I am gone!
Per mendimin jane dy gjera,e para ka te beje me estetiken dhe e dyta medashurine.Estetiksht edhe une nuk do ta pranoja nje vajze me dhembe te dale ,me syze si b ,,,kavanozi ma faqe gjith pucrra etj etj ,sado qe ajo eshte inteligjente.Por ne burrave nuk na shkon syri dreqi ta haje ke vajzat e shemtuara
Ndryshon muhabeti kur bie ne dashuri ,bukuria ketu s ka te beje fare maksimumi
tre dite sgjat habia .Imagjinoni te keni nje te dashur te bukur djale apo vajze dhe ketij apo asaj ti bjeri ere goja ,apo me keq akoma te kesh nje debil apo debile ne krah.Megjithate jeta prandaj eshte e bukur sado qe ne kerkojme te arsyetojme keshtu e ashtu cdo njei ka fatin e tij ne kete jete, si me thene e ka te shkruajtur
Krijoni Kontakt