Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 105
    Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    A nuk ishte Muhamedi juaj qe vrau me doren e vet nja 150 veta gjithsejti, e qe dha urdher per te vrare e per te urry? Shembulli i profetit a nuk po ndqet edhe sot nga disa. Thuji cfare te dush ti po prape pjese e islamit bashkekohor mbetet.
    Lene pra muhabetin se me fjale te bukra te pushtoni ju, por ju vje keq kur ju rrjeshtojne te tjert fakte
    09-11-2006 23:33
    Pa na trego ti njehere shembullin e kujt e ndiqnit ju, te Muhamedit?

Kryqezatat I ,II,dheIII, L I ,L II,ne Vjetnam ,Kore,Avganistan,Afrika jugore,Libi,Irak,Cad,Xhibuti,Somalia,Kolonizimet e ndryshme deri para pak vitesh,Palestine(perkrahja e Izraelit)Liban,Siri,Iran,Serbija e krishtere ndaj Shqiptareve,Boshnjakeve,Kroateve.

Keto jan fakte e jo ato tuat.Apo po te dhemb kur ta kthejne sulmin dhe ke qef te te rrine gaditu e ti tu sjellish her ne nje faqe e here ne tjetren.

Ti po mendon se ne turperohemi pse Muhamedi a.s. ka vrare me doren e tij njerez ne beteja?Gabohesh nese mendon se turperohemi.

Po Moisiu a nuk vrau?Po Davudi?

Po Jezusi pse do ta vrasi antikrishtin pasi qe ka predikuar ta duash armikun tend?

Dhe pse do te denoje(sipas jush) ne ate kohe kur te vije te gjith ata qe nuk e kane pranuar si "zot"?

A nuk bie ndesh kjo me thenjet e tij (sipas jush) ne Bibel se eshte fe e paqes dhe meshires?
    Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 10-11-2006 më 02:03
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga alko71

Ti po mendon se ne turperohemi pse Muhamedi a.s. ka vrare me doren e tij njerez ne beteja?Gabohesh nese mendon se turperohemi.

Po Moisiu a nuk vrau?Po Davudi?

Po Jezusi pse do ta vrasi antikrishtin pasi qe ka predikuar ta duash armikun tend?

Pastaj cuditeni pse 'ekzistojne' jo-besimtaret. Keni ngritur vrasesit ne Profet.

PS
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Selam.
    Alejkum Selam.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kiniku : 10-11-2006 më 04:18
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Thotë All-llahu: "A menduan njerëzit të thonë: "Ne kemi besuar, e të mos vihen në sprovë?" (29.2)
    Kush ma shpjegon dot kete???

Rob i All-llahut! Maska e Omari
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Paqja dhe meshira e All-llahut qofte mbi Muhammedin alejhi selam dhe Pasuesit e Tij

Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Kush ma shpjegon dot kete???
    Ta shpjegoj un kete, shum shkurt dhe Shqip siç eshte, All-llahu i drejtohet Muhammedit duke i thene a mendojn Muslimanet se mund te thojn ne i besojm dhe e adhurojm All-llahun e te mos vihen ne sprove te mos sprovohen a e thon te verteten apo jo.

Ky dhe esht shkaku pse muslimanet ne kete bote vuajn dhe jetojn nje jete me te rende se te tjeret dhe sa me i madh durimi i tyre aq me i madh shperblimi i tyre do te jet.

E thash shkurt e shqip edhe pse per kete fjali ka liber ne 5 vellime qe e spjegon ne detaje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Omari
    Paqja dhe Meshira e All-llahut qofte mbi Muhammedin a.s dhe pasuesit e Tij!
    kjo eshte gjysem shqip drejtuar arabeve dhe muhamedit.

Paqja dhe meshira e Zotit qofte mbi Gjergj Kastriotin dhe Shqiptaret.

kjo eshte shqip drejtuar shqiptareve.

Rob i All-llahut! Maska e Omari
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Paqja dhe meshira e All-llahut qofte mbi Muhammedin alejhi selam dhe Pasuesit e Tij

Citim Postuar më parë nga xfiles
    kjo eshte gjysem shqip drejtuar arabeve dhe muhamedit.

Paqja dhe meshira e Zotit qofte mbi Gjergj Kastriotin dhe Shqiptaret.

kjo eshte shqip drejtuar shqiptareve.
    Po ti thuj qka dush mua nuk me hin ne udhe aspak.

P.S Po ma çon malin si me kan djali i Adolf Hitlerit

Lexo ktu me poshte, un te pakten e qaj hallin edhe te Gjergj Kastriotit, jo sikur ti qe e keqperdor emrin e tij vetem kur ke nevoj ti ofendosh muslimanet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Omari : 10-11-2006 më 07:09

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ti me vehten tende po nervozohesh dhe po çon pluhur, nuk ke nevoj te frigohesh nga denimi i Zotit nese nuk beson, ajo per ty nuk don te thot asgje nese nuk i beson andaj ske pse nervozohesh dhe ske pse te ofendosh keshtu, vazhdo kenaq epshin tend pas kesaj bote nuk te pengon kush me thik ne fyt nuk te detyron te besh diqka, je i lir plotesisht.
    Nuk me rezulton keshtu.
    Sa e sa njerez jane te kercenuar me vdekje nese largohen nga islami?
    Ne kuran urdherohet qarte luftimi i jo-besimtareve deri sa ata te besojne ose tu nenshtrohen myslimaneve, dhe nenshtrimi me sa di une nuk eshte liri.

Si mund qe te them ty besimtar kur ti mua nuk ma beson as nje fjal qe e them??? E dini ju çfar don te thot fjala besimtar dhe e kunderta? Thjesht ti nese mua nuk me beson asgje ti per mua je nje jo besimtar dhe u kry, njejt edhe zotit nese nuk i beson ateher per zotin je jo besimtar dhe ska ktu shum dilema.
    falenderoj krijuesin qe nuk jam besimtar.
    Se pari analizo kohen kur ka jetuar Muhammedi, pastaj analizo edhe fjalen Pedofil dhe do te konkludosh a ishte apo nuk ishte profet im i tille, un vetem di te them se pedofil eshte çdo njeri qe ne moment te caktuar keqperdor nje femi per te shprazur epshin e tij personal, kurrsesi nje njeri i cili martohet dhe e mer ne shtepin e tij nje femer qe esht ne moshen e pubertetit dhe me te cilen nuk flen deri ne nje mosh te caktuar mosh kjo te cilen nuk e din askush pos profetit dhe Ajshes All-llahu qofte i kenaqur me te, ne vetem e dine se kur e ka mar ne shtepine e tij Ajshen All-llahu qofte i kenaqur me te, profeti e kishte derguar te luante me femijet e lagjes e kurrsesi te "kishte hy dhender" me te.
    i ke lexuar ato hadithet?
    jane hadithe te transmetuara nga vete myslimanet, nuk i kane shpikur qafirat.
    thuhet qarte qe ne moshen 9 vjeçare eshte konsumuar martesa.
    9 vjeç nuk me duket moshe puberteti.

Dhe mendoj se nuk mund ti themi nje njeriut "i etur per gjak" nese ai njeri kurr nuk e ka sulmuar dike, nuk mund ti themi ashtu vetem e vetem pse ai eshte mbrojtur nga sulmet e te tjereve, mbrotja nga kriminelet sot lejohet ne shum vende te botes, nese dikush ty te hyn ne dhome duke fjetur dhe te sulmon ke te drejte edhe ta vrasesh dhe per ket nuk pergjigjesh fare, ky ligj te pakten sa e di un aprovohet ne Itali.
    kush ka dashur ta vrasi ne gjume muhamedin tend?
    te vrasesh njerez vetem e vetem se nuk jane dakord me fene tende si mund ta quaj une kete?
    Te kercenosh shtetet fqinje se nese nuk kthehen ne fene "e drejte" do pushtohen.
    Si u rrit perandoria arabe?
    duke pushtuar dhe asimiluar popujt e tjere perreth, dhe gjithçka ne emer te fese, sepse natyrisht ti duhet ta dish se ne islam te pushtosh per te perhapur fene eshte e lejuar per te mos thene qe eshte e nxitur nga kurani.
    Pikerisht per ti then popullit arab se nuk duhet te varrosen vajzat e vogla Muhammedi a.s kishte marr Ajshen qe ta ruante ne shtepine e tij nga femijrija, pikerisht Muhammedi alejhi selam ishte ai i cili e zhduki kete tradit tek arabet qe vertet para se te lindte Muhammedi alejhi selam ishin popull shkaterrues ne toke.
    ky popull shkaterrues ishte dhe shkaterrues mbeti, ndryshoi vetem menyra e justifikimit te dhunes, tani dhuna behet ne emer te allahut.
    Dhe mos ja fut pordhes kot se e mori aishen per ta ruajtur, se nuk eshte aspak e vertete.
    Kush te tha se All-llahu nxit dhune, ju nuk e njihnit All-llahun aspak i nderuar te jeni i bindur ne kete, All-llahu perkundrazi ka sjellur Kur`anin njerezimit dhe me kete Ai ka penguar shum krime ne toke, me kete Ai ka shpetuar njerezimin nga kaosi qe ishte drejtuar, shikoni mbrapa historine, shikoni se çka ka ndodhur ne planet para krishtit, i nderuar ju lutem lexoni me shume e pastaj merrni vendime te tilla, ju me pak fjal po doni te kundershtoni fakte te cilat i argumentojne me miljarda e miljarda libra qe deshmojn te kunderten e kesaj qe thoni ju.
    Jo ore, po ti e njeh allahun?
    te ka folur apo i ke fol?
    kaosin ne toke kryesisht e kane sjelle fete, me injorancen e tyre kane shkaterruar civilizime te perparuara.

çfare ka ndodhur ne planet perpara krishtit?
    Po çfare ka ndodhur pas krishtit?

Pas krishtit krishterimi u perdor per qellime politike dhe u degradua, bota u mbajt nen erresire dhe injorance ne emrin e "zotit".
    E njejta gje ndodhi dhe me arabet. Vetem se ne dallim nga isai qe nuk predikoi as lufte e as nuk vrau njeri e as nuk nxiti njeri te vrase per hir te tij, muhamedi vrau vete, luftoi dhe nxiti vrasje.

Duket se kaosi i vertete ka qene pas ardhjes se feve qe me hipokrizine dhe injorance ne tyre te se "drejtes" fallco kane sjellur vetem shkaterrim dhe injorance, ne fakt mjafton injoranca dhe ideologjirat e gabuara per te sjelle shkaterrim dhe te gjitha te keqijat e tjera.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po ti thuj qka dush mua nuk me hin ne udhe aspak.

P.S Po ma çon malin si me kan djali i Adolf Hitlerit

Lexo ktu me poshte, un te pakten e qaj hallin edhe te Gjergj Kastriotit, jo sikur ti qe e keqperdor emrin e tij vetem kur ke nevoj ti ofendosh muslimanet.
    pse ja qan hallin Gjergj Kastriotit ti, se nuk ishte mysliman ?
    Ai ishte shqiptar.

Ate punen e hitlerit nuk e mora vesh mire, por meqe e permende po i them edhe une nja dy llafe per te,
    Muhamedi nuk ishte aspak me i mire se Hitleri,
    Muhamedi urrente çifutet, hitleri po ashtu,
    muhamedi ishte i bindur se ishte ne te drejte dhe po ndihmonte boten, hitleri po ashtu,

nje gje tjeter qe kane ne dallim keta te dy eshte se shqiperia ka qene 500 vjet e pushtuar nga perandoria osmane e bazuar ne mesimet e muhamedit,

Hitleri nuk e pushtoi shqiperine perkundrazi pohoi se ishim rraca e vetme ariane ne ballkan.

Sa per mua hitleri eshte shume me lart se muhamedi.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    Sa per mua hitleri eshte shume me lart se muhamedi.
    Fail Fuhrer!

Dita-ditës po bindem se disa njerëzve vërtet është sevap me ua vu kryet në cung! Janë vetëm një grusht njerëz ata të cilët nxisin urrejtje, luftëra, shkatërrime, Muhamedi s.a.v.s. e ka pasur fjalën vetëm për këta lloj njerëzish shpirtlig që nuk gjejnë rehati askund, prandaj edhe nxisin dhe shkaktojnë... Një ndërkëta nxitësit ka qenë edhe Fuhreri...

Do të pushosh më, apo do të vazhdosh me këngën e njejtë???
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Fjollat, nje vit me forumin! Thash mos je ne xhami, por jo. I paske mbetur besnike forumit.

Po ti pse keshtu per Hilerin. A nuk ishte ai qe donte te shfaroste cifutet? Kete duan ta bejne edhe muslimanet. A es heh se cka po ben Mahmoud Ahmadinejad. Besoj qe nuk e ke kuptuar xfiles, se ai mendoi ne kete e jo ne ate Muhemdin.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesër
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. Ndërroi jetën Haxhi Hafiz Sabri Koçi
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 15:24
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •