Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 105
    Rob i All-llahut! Maska e Omari
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Paqja dhe meshira e All-llahut qofte mbi Muhammedin alejhi selam dhe Pasuesit e Tij

Citim Postuar më parë nga xfiles
    ti pse je kaq e sigurte qe ekziston allahu?

pastaj nga e di ti qe ata qe nuk i besojne allahut do shkojne ne ferr?

meqe flet me kaq siguri se po nuk besuam ne ate allaun tuaj **** **** *** **** **** do perballemi me diten e gjykimit?

Nga e dini ju besimtare se ju keni te drejte dhe ne e paskemi gabim?

Nuk e dini,

thjesht besoni,

prandaj mos na beni dengla se nuk ngelem per te blere moralin hipokrit islam.
    Nese ne nuk mund te jemi aq te sigurte se egziston All-llahut ateher edhe ti nuk mund te jesh kaq i sigurte se nuk egziston All-llahu.

Besimi im personal bazohet ne shum fakte nga librat e te kaluares, bazohet ne shum argumente historike, gjithashtu edhe kjo tem eshte tem ne vehte "Pse besoj" dhe nuk dua qe sikur ti te dal nga tema, po deshte hap nje tem te tille dhe do te bisedojme.

Nderkaq ofendimet e tua ndaj Zotit te cilin e adhuroj dhe jam i bindur me gjith qenien ne egzistimin e tij me bejne qe un te mos i komentoj aspak dhe ti injoroj teresisht duke u lutur qe te terheqesh ato ofendime dhe te pendohesh sa me shpejte per te miren tende.

Dhe nuk pate nevoje nuk ta vuri kush thiken ne fyt qe te shprethej mllefi yt ashtu, mos u nguc per pak e per shume, mos e hidhero Zotin se ti per te je nje hiç i vertete dhe ben gabim fatal tejet fatal, gabim te cilit i pason denim i pa parashikueshem, dhe per ket te jesh i bindur, edhe pse deri tash nuk je i bindur sepse nuk je i afte te shikosh jeten tende sa i lumtur je, sa i lire je, sa mire je, sa rehat je, sa qet flen e keshtu me radhe, analizo pra jeten tende dhe nese veren qe je shum keq, nese veren qe nuk je rehat, nese veren qe shpirterisht je keq ateher kerko zgjidhje, kerko ane e kend dhe do te bindesh edhe ti sikur ne: pos te Zoti nuk gjen dikun tjeter mbeshtetje, nuk gjen qetesi, nuk gjen lumturi, nuk gjen lehtesim shpirteror.

Shpresoj ne mirkuptim dhe ne sjellje te mira ne te ardhmen !

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Citim Postuar më parë nga 007uk
    Per turqit e klonuar....!
    Keni pare ndonje kristian ketu ne kete forum,te hape tema te tilla,propogande,sic veprojne nje shumice e juaj te klonuar ketu..pse do thoni?
    Kujt i hyne frika me shume nje frikacaki,ope nje trimi..?
    Uli pak gjyzllykt (glasses)....me fal nese je i verbet.

E sa per klonimin...akoma perdorim mjetet dhe menyrat klasike... nerkomtare.

i/e regjistruar Maska e 007uk
    Anëtarësuar
    20-08-2006
    Vendndodhja
    planet earth
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga buki19
    Uli pak gjyzllykt (glasses)....me fal nese je i verbet.

E sa per klonimin...akoma perdorim mjetet dhe menyrat klasike... nerkomtare.
    Me duket se po flet anasjelltas tani...e di shume mire se kush duhet ti ule gjyzlyket..

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    zagaret le te lehin ... karvani shkon perpara.

do te vij neser ta spjegoj kete fjalen e urte per keta kali magaret, katilat, arnautqafirat, srrollop sotirat kinku b.. q..rat e me rradhe .
    RIPPR

i/e regjistruar Maska e 007uk
    Anëtarësuar
    20-08-2006
    Vendndodhja
    planet earth
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga Acid_Burn

do te vij neser ta spjegoj kete fjalen e urte per keta kali magaret, katilat, arnautqafirat, srrollop sotirat kinku b.. q..rat e me rradhe .
    Sigurisht qe nuk u vjen mire,te perballeni,me realitetin..
    hajde ....mesoni historine fillimisht perpare se me hap tema te tilla..!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Omari
    Nese ne nuk mund te jemi aq te sigurte se egziston All-llahut ateher edhe ti nuk mund te jesh kaq i sigurte se nuk egziston All-llahu.
    po pra , prandaj ti nuk ke te drejte te me thuash se une do shkoj ne ferr vetem e vetem se nuk i besoj atij lloj allahu qe i beson ti.

Besimi im personal bazohet ne shum fakte nga librat e te kaluares, bazohet ne shum argumente historike, gjithashtu edhe kjo tem eshte tem ne vehte "Pse besoj" dhe nuk dua qe sikur ti te dal nga tema, po deshte hap nje tem te tille dhe do te bisedojme.

Nderkaq ofendimet e tua ndaj Zotit te cilin e adhuroj dhe jam i bindur me gjith qenien ne egzistimin e tij me bejne qe un te mos i komentoj aspak dhe ti injoroj teresisht duke u lutur qe te terheqesh ato ofendime dhe te pendohesh sa me shpejte per te miren tende.
    pse po nuk i terhoqa çfare do me gjej,
    e dike ti se çfare qenka e mira ime.

Dhe nuk pate nevoje nuk ta vuri kush thiken ne fyt qe te shprethej mllefi yt ashtu, mos u nguc per pak e per shume, mos e hidhero Zotin se ti per te je nje hiç i vertete dhe ben gabim fatal tejet fatal, gabim te cilit i pason denim i pa parashikueshem, dhe per ket te jesh i bindur, edhe pse deri tash nuk je i bindur sepse nuk je i afte te shikosh jeten tende sa i lumtur je, sa i lire je, sa mire je, sa rehat je, sa qet flen e keshtu me radhe, analizo pra jeten tende dhe nese veren qe je shum keq, nese veren qe nuk je rehat, nese veren qe shpirterisht je keq ateher kerko zgjidhje, kerko ane e kend dhe do te bindesh edhe ti sikur ne: pos te Zoti nuk gjen dikun tjeter mbeshtetje, nuk gjen qetesi, nuk gjen lumturi, nuk gjen lehtesim shpirteror.

Shpresoj ne mirkuptim dhe ne sjellje te mira ne te ardhmen !
    Po si u hidheroka zoti njehere, se ai esht eZot, nuk eshte nje hiç , apo jo.

Po edhe nese jam nje hiç kjo gje allahut tend nuk duhet ti bej pershtypje.

Gjithmone nese allahu juaj i supozuar ekziston.

Une te mirekuptoj ty o njeri,
    po ti keqkupton gjithçka qe nga momenti qe i ndan njerezit ne besimtare dhe jo-besimtare,
    sepse njeri nuk te ben besimi por zemra,
    po qe se je pedofil, mund t ejesh edhe profet, por nuk je me i mire se nje cope ***,
    po qe se je i etur per gjak, beso sa te duash, nuk je me mire se nje krimb.
    po qe se varros te gjalle vajzat e tua, (si arabet e hershem psh) fakti qe beson nuk e heq dot faktin qe meriton ferrin ne perjetesi.

Nese ai allahu yt ekziston atehere nuk duhet te jete me i mire se vete djalli, te cilin e shan aq shume, nese ai allahu ekziston dhe ka krijuar keto fe monoteiste qe kane sjellur dhune dhe injorance gjate gjithe historise.
    Nese ai allahu qe e do aq shume ekziston nuk ka mundesi te jete Zoti i vertete.
    por ka shume mundesi qe ky allahu te mos kete qene asgje tjeter veç se pjelle e mendjes se atij qe e quante veten i derguari, nje manjak psikopat i cili ishte i bindur se Zoti e kishte zgjedhur si njeriun me te mire te koherave dhe se ishte i pagabueshem.

I premtoi burrave virgjeresha ne parajse, e ata te shkretit ngaterruan besimin ne Zot me epshin qe i ziente gjakun ku kujtonin virgjereshat.

Mbase muhamedi nuk e kishte me te keq, mbase ishte i bindur se ishte profet,
    por te pakten ju si njerez te shendosh nga truri(te pakten keshtu them se jeni) duhet ta kuptoni se nuk ka njeri te pagabueshem, per sa kohe flitet per nje njeri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 09-11-2006 më 11:29

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar më parë nga Acid_Burn

N qofte se njerzit e tjer jane zagare ju mund te jeni karvan devesh.
    Kontrolloji fjalet nderi i forumit se keshtu i kursen edhe talljet fese se paqes qe ti perfaqson. a e ke pyetur veten se pse nuk pelqehet apo lavderohet islami nga jo-islamistat, apo pse kritikohet me shum?
    Shikoni ne ballkan per shembull. Kur behen rregjistrimet e popullsise ne ca vende gjen nje pakice qe rregjistrohen si mysliman. Keta njerz mund te prononcohen te nje etnie apo grupi kulturor qe i perkasin, por e shpallin veten thjesh si musliman. Ca prej tyre jane edhe shqiptare bilet. ja nje tjeter tregues qe tregon se cfare te ben islami: te le pa komb.
    thuhet gjithandej qe islami e nacionalizmi nuk perputhen, prandaj me vjen per te qeshur kur ju po na perdorni fene per ta nxjerre si shpetim per kombin.
    po cafe shpetimit more, po a i lexoni lajmet nga Turqia qe prape i ka hyr frika se mos kryeministri islamik u behet president dhe ua bashkon vendin me Iranin e jo me Europen. vetem ushtria ta garanton Rrepubliken se mos te ishte per ushtrin e madhe turke, e hidhnin ne ere shtetin sekular te Ataturkut!
    ja pra c'te ben islami, ta mban vendin peng
    ku eshte pra paqja qe premton islami ku?

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    o Iksi Files !

ta kam thene edhe nje here Lekum dijnukum we Lije Dijn... aspak nuk i ulet vlera dickaje e aq me pak nje besimi prej atyre qe e urrejne.... per Islamin jane shkruar bibloteka te tera, per figuren e larte dhe te pa krahasushme te Muhammedit a.s kane shkruar jo vetem bashkohesit e tij por edhe historianet e vonshem ... Islami si fe dhe muslimanet si njerez kane lene gjurme te lavdishme, te pa krahasueshme e te pashlyeshme ne historine e njerzimit... per kete flasin fakte te cilat po t'i hapesh syte i shef.

aspak nuk demtohet Islami nga ekzistenca e krijasave te llojit tuaj. aspak Zoti im nuk jua ka nevojen dhe kusht per t'i besuat Atij aspak nuk eshte unanimiteti i te gjitha specieve qe dine te flasin dhe te shkruajne.

nga ana tjeter, askush nuk ka te drejte te tallet me besimin tim, sepse te tallurit dhe te ofenduarit jo vetem qe sankcionohet me normat e besimit, por ajo eshte e rreguluar edhe me ligjet pozitive, me traditat kombetare, me edukaten e familjes dhe me ligjin e rruges.

kjo 'loja' hidhe - kape - prite - gjuaje qe zhvillohet ne kete kend virtual aspak nuk i vlen qellimit te funksionimit te ketij forumi ne rradh te pare. them ne rradh te par meqe jemi ketu. po ashtu sharjet dhe ofendimet ne emer te besimit ... qofte ky Islam apo i ndonje lloji tjeter aspak nuk na bejne me te mire ne llojin tone.

e perseris prap ... lekum dijnukum we lije dijn... ju keni fene tuaj ... une kam timen. se kush ka zgjedhur si duhet do e shofim diten e llogarise.
    RIPPR

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    kerkoj ndjese fjala e urte eshte "Qente le te lehin Karvani te shkoje para" autor populli

Ermal 22... do rrija e te debatoja me ty sa te kishe qef ... problemi eshte se te une eshte 4 e 30 e mengjesit e une ne ora 9 duhet te jem ne pune.

Durimi eshte virtyt --- versioni popullor Saber Selamet
    RIPPR

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Mos u bej shume acidik se rrezik fillon e na djeg. Si mendon ti per ato grate qe burrat mysliman ne ca vende i djegin me acid ne fytyre per ceshtje familje?
    Nuk esht per tu tall, por pjese e repertorit qe te ofrojne disa vende islamike.
    Omari si rob i mir qe osht e hapi kete teme me lexu dhe me grumbullu mendime.
    Nuk ke pse inatosesh pse dia mendime jane te keqia, se nuk po tregon as tolerance ndaj gjerave qe po te jepen me fakte.

Uli shkronjat se na verbove syte acidi!

Ku eshte aftesia jote bindese?

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesër
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. Ndërroi jetën Haxhi Hafiz Sabri Koçi
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 15:24
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •