Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Une dua kendim Kur'ani ne shqip nese di ndonjeri ku ta gjej,eshte per rekomandim te atyre qe jane fillestar dhe nuk marrin mundimin as ta lexojne kur'anin te pakten ta degjojne.Nese kjo nuk eshte pergatitur ende nga ndonje faqe shqiptare shpresoj ta lexojne kete postim dhe le ta ndermarrin kete nisme dhe ta vendosin linkun ketu ne forum,shpresoj qe ne kete menyre do te kete me shume njerez qe do ta perkrahin fene tone dhe do te binden per vertetesine e Kur'anit.Ti tregosh atyre qe Kur'ani nuk lexohet shtrire si librat e rendomte dhe duhet te marresh abdes me pare do ti dukej shume si fillim do te ishte me mire bindja me pare duke e degjuar vete ate.

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Weee me pasken hapur teme veē,good.......
    Tani vetem nisma ju ka mbetur per tu bere realitet kjo qe kam kerkuar sepse e di qe deri tani nuk ka Kur'an ne shqip te kenduar ,te pakten kete informacion kam.Siē e kam thene dhe me siper do te ishte mire per fillestaret qe nuk dine te marrin edhe abdes dhe po fillojne qe ne fillim me gjynahe(sqarim,eshte gjynah te lexohet dhe preket Kur'ani pa u pastruar dhe pastrimi i pranuar nga ALLAHU eshte abdesi ne kete rast,pasi ka edeh guls).
    Thanks people dhe shpresoj qe te beni ndonje gje me kete ide qe kam hedhur,inshAllah.

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Vertete teme me vend XX22.Te pergezoj per idene.Por duhet gjetur dike qe lexon bukur dhe qe e njeh Kur'anin.Kete e them pasi qe kam nje cd te kendimit te sures Ja sin me perkthim shqip dhe lexuesi i perkthimit gabon ne disa raste dhe i lexon edhe ato ne kllapa sikur te ishte Kur'an.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    alko he mo a te besohet ajo qe te thashe?Po ti per ke the qe e kuptove nga shkrimet se nuk te kuptova fare?

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    me falni vellezer ... te kenduarit e Kur'anit ne shqip ? nuk ju kuptova ... psh sikurse kendojme Elham dulilahi rabbil alemijn .. te kendojme Falenderimi i takon zotit te botrave ?? ndoshta nuk ju kam kuptuar ju lultem sqaromeni
    RIPPR

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Eshte fjala vetem per lexim te perkthimit ne gjuhen shqipe pas kendimit ne ate arabe kuptohet.Pas cdo te ndaluri te atij qe lexon arabisht futet perkthyesi dhe e lexon perkthimin e atij ajeti te cilin e lexon apo kendon hafuzi dhe keshtu me rradhe.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Tema tė Ngjashme

1. Kuranin me sunetin, Kuranin me familjen ose vetėm Kuranin!
    Nga faruk9 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 09:48
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  5. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •