Do bleja nje X-box 360 por TV-ja ime nuk eshte HD.
Une Tashi Need For Speed Undercover E Kom 95% Por ende se kom pa ate BMW qe kishte ke kopertine shume inate me vjen :@!
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
140 euro ishte nje karte HD 1gb Nvidia 9600 tek infosofti. Sot lidha laptopin e nje shoku qe ka dalje HDMI me TV 42" LG Plasma. Provuam filma HD si Transformers, Sin City, Batman Begins, Ironman etj dhe luajtem Call of Duty 4 dhe Warcraft III. Te shifje personazhet e Warcraftit sa gjysma e krahut tend ishte interesante.
sot mbrova Gears of War 2, shum loje e bukur, skishte shum ndryshime nga 1, po ishte me te vertet shum e bukur
Ore Tju Pyes Dicka Si Ju Duket Kjo Call Of Duty 5.Doja Mendime Sepse Do Ta Bleja ???
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
Me sa kam pare trailer ne @ dhe rreklamat me kritika me ka pelqyer shume.Une pres pc te ri dhe do mar ate loje..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Shoh qe i njihni mire lojrat, ndaj doja t'u pyesja se ē'fare loje me keshilloni per femije te vegjel...
A mund te shkarkoj ndonje gje falas dhe si ?
Kuptohet, per t'u luajtur ne PC. me te dhena minimale.
Ju uroj gjithe te mirat.
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Krijoni Kontakt