Close
Faqja 23 prej 61 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 605
    Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Cuna na thoni nonje loje te vogel dhe te bukur qe nuk ze shume vend ne pc dhe vendin se ku mund ta download.
    Do tju jem mirenjohes

Flm
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

i/e regjistruar Maska e Zabimaru
    Anėtarėsuar
    10-11-2007
    Postime
    30
    shume interestorante kjo mirrors edge, po qeka TBA mer Harakiri se thash ta dl direkt XD

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Logic my friend.
    Assassin's creed.Minimal System Requirments:
    2gb ram.4 ghz prcesor.512 karte grafike,16 gb hapsire ne hdd.
    Optimal System Requirments:
    3gb,4ghz procesor,512 karte grafike,16 gb hdd...
    Ke te drejt per RAM dhe Grapic Card , ndersa (16 gb hapsire ne hdd) Nuk eshte aspak e vertet.
    Me siguri ti nuk e ke provuar. Loja kerkon gjithesej rreth 8GB ne HDD dhe jo me shume si per minimum dhe optimal.
    e kam luajtur vet te PC im.

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Citim Postuar mė parė nga DiGiTeX Lexo Postimin
    Cuna na thoni nonje loje te vogel dhe te bukur qe nuk ze shume vend ne pc dhe vendin se ku mund ta download.
    Do tju jem mirenjohes

Flm
    www.MiniClip.com mund te besh shum lojra download, dhe mund te argetohesh pa limit
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar Maska e magdalen
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Postime
    28
    un luaj shum lojra si ato aktive dhe ato strategjike pi ceki disa nga ata (qe te gjitha kan opsion multiplayer dhe online) Quake 3 Arena osht shum interesante ne qofse e luani do te kuptoni vlerat e saj te kjo loj nuk pritet si ne kanter strike nese vdes me prit deri sa te mbaron misioni ktu vdes ringjalsesh per sekond, kanter luaj gati 6 vite Quake 3 Arena luaj 3 vite, battle fild(wjetnam) edhe kjo osht shum interesant per te provuar ju se un luaj gati 2 vite,kall of duti ,medal of honor asault alient 2,nga strategjit i luaj : rise of nation 1 dhe 2 gati 3 vite e me shum,ejgj of empajers 2 -3 , warcraft 3 ,warcraft 3 the frozenthron(DOTA),Comando concuer Generals dhe Generals zero hors, dhe Starcraft. dhe pres ta provoj starcraft 2 ,Diablo 2 . ka ende po kta ishin ma kryesore dhe ma popullore ktu ne maqedoni dhe ne bot pershendetje

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Ngaqe bleva nje PC te ri, keto dite e kam bombarduar me lojera qe nga Lost Planet gjer ne Crysis. Une s'pata durim fare me Crysis se me duket shume si Far Cry qe e kam instaluar 2 here qe ta perfundoj por te dyja heret me mundi monotonia nga fundi i lojes. Pavaresisht nga fama e Crysis, grafiket e Lost Planet me duken shume here me interesante thjesht nga mjedisi i lojes.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    un per vete sperdor pc per te luajt se nuk e vras menjen te blej ket apo ate per te luajt nje loj te fundit teper e fuqishme si tani qe me ndodhi me Assassin's:sesbon mu dunte ta veja ke mac qe kam me shum se 3 giga aty (me boot camp naturalisht)..po ja vlen, sa per ca anetar thojn ca siper, Assassin's sa per grafik eshte njesh!!
    mundet ti rri mbrapa vetem Metal Gear Solid 4 per ps3 (qe si ka mjaftuar nje disk blu ray konamit per aq te fuqishem sa eshte loja dhe kan heq shum gjera) ose Final Fantasy qe dihet qe SquareSoft eshte me e mira per kompjuter grafik full motion dhe kush ka luajtur ket serie ose ka pa filmin e din ca po them ose shikoni ndo nje video ke youtube te Final Fantasy Advent Children qe te keni nje ide..

koh nuk kam fare po nje here ne muaj me kushurirat bejm torne Pro Evolution Soccer se ka lezet kur zihemi..sa per vete perdor cdo plataform te modifikume qe te shkarkoj dhe te luaj pa harxhuar lek fare se skam lujt menc te harxhoj 60 euro per nje loj!!!!!
    luaj Final Fantasy, Zelda, Kingdom Hearts, the tjera rpg..asnjeri si luan kto??
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e Zabimaru
    Anėtarėsuar
    10-11-2007
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga magdalen Lexo Postimin
    un luaj shum lojra si ato aktive dhe ato strategjike pi ceki disa nga ata (qe te gjitha kan opsion multiplayer dhe online) Quake 3 Arena osht shum interesante ne qofse e luani do te kuptoni vlerat e saj te kjo loj nuk pritet si ne kanter strike nese vdes me prit deri sa te mbaron misioni ktu vdes ringjalsesh per sekond, kanter luaj gati 6 vite Quake 3 Arena luaj 3 vite, battle fild(wjetnam) edhe kjo osht shum interesant per te provuar ju se un luaj gati 2 vite,kall of duti ,medal of honor asault alient 2,nga strategjit i luaj : rise of nation 1 dhe 2 gati 3 vite e me shum,ejgj of empajers 2 -3 , warcraft 3 ,warcraft 3 the frozenthron(DOTA),Comando concuer Generals dhe Generals zero hors, dhe Starcraft. dhe pres ta provoj starcraft 2 ,Diablo 2 . ka ende po kta ishin ma kryesore dhe ma popullore ktu ne maqedoni dhe ne bot pershendetje

shoku te keshilloj ti mesosh emrat e lojrave, se i ke shkri morrin "ejgj of empajers" , vetem diablo ke thene mire xD
    It's a Gangsta Nation, if you in you a G!!!

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Final Fantasy praktikisht eshte loja ime e preferuar, i kam mbaruar nga 1 tek 12 me perjashtim te 11 normalisht qe eshte Online. Kingdom Hearts kam mbaruar Chain of Memories per GBA dhe 2 per PS2 persa i perktet zeldes jo se kam lujtur thjesht se nuk me ka terhequr ndonjehere.
    Provo Lost Oddysey nqs ke Xbox360. Loja eshte shkruajtur ne 4 DVD DL dhe e kan ber producenti dhe ca te tjer nga stafi qe kan ber Final Fantasy

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Bah si ke patur durim e u je kthyer edhe atyre 8-bit o vlla. Per mua VII ka vend te vecante se ka qene RPG e pare e vertete qe kam luajtur (mbas Terranigma qe eshte aksion/RPG). Me mbahet mend qe heren e pare qe e luajta lojen me beri pershtypje teper negative. Thosha bobo c'eshte kjo, e kisha shume inat per shkak se mendoja qe gjate betejave thjesht shtypje Attack, plus qe vete sistem qe rrije e prisje e s'levizje dot personazhet gjate perleshjeve me ngrinte nervat.

Nqs ju pelqejne aksion/RPG, The Witcher eshte shume loje interesante. Dialogu e filmat jane realizuar shume profesionalisht dhe s'eshte nga ato "kliko dhe harro" per shkak te sistemit gjate betejave qe kerkon klikim ne kohe te caktuar qe te krijohen kombinime sulmesh.

Faqja 23 prej 61 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te luaj lojrat e Playstation ne PC
    Nga gigabyte nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 18:01
  2. Lojrat qe luani
    Nga Xemlo nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2008, 13:27
  3. Kush kanė qėnė lojrat tuaja mė tė preferuara nė fėmijėri?
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-08-2008, 18:26
  4. Lojrat Olimpike nga nje sy tjeter
    Nga rolua nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2004, 10:23
  5. Lojrat e MtrX - Kush i gjen? NO.1
    Nga MtrX nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-08-2003, 21:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •