nqs je ne Tirane shko tek videoteka Universal se e kan. nqs do ta shkarkosh provo kete torrent 6.46 GB
nqs je ne Tirane shko tek videoteka Universal se e kan. nqs do ta shkarkosh provo kete torrent 6.46 GB
Faleminderit per pergjigjen Gerdi. Jam ne Tirane dhe do shkoj ta mar te videoteka qe me the se per tu shkarkuar nuk behet fjale me linjat tona kjo.
Edhe njehere shume faleminderit.
Imperator
Albanian Perandory
A eshte perhapur broadband ne shqiperi tani? Sa te shpejta jane lidhjet atje?
Kur isha une ne Shqiperi kete Janar u kenaqa duke shkarkuar me plot 5 kb/s. Ahhh ka lezet, ashtu u a di vleren gjerave qe shkarkon.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
linjat jan rregulluar pak, hajd me un kam nje broadban 512kbps, dhe paguaj rreth 30 mije lek ne muaj. Firma si Albania Online dhe Abissnet japin internet po e kan shtrenjte sidomos Abissnet. 29$ ne muaj dhe 250$ instalimi per 512kbps. Kurse Albania Online e ka 25$ ne muaj me 98$ instalimi. Lojaxhiu luan me WoW?Postuar mė parė nga Harakiri
Jo dhe aq me, se tani jam i zene me pune.
Para ca kohe, pata ca kohe te lire dhe e bera magjistarin tim level 70, nga 60 se ishte. Gjithashtu arrita edhe te beja nje cik ca instanca raid per ca kohe dhe vravem ca bosa ne guildin tone (vravem Karazhanin te gjithe, dhe Magtheridon). Keto gjera te hane shum kohe ama keshtu qe i lash qe prej ja nje muaji tani.
Accountin nuk e kam caktivizuar ama sepse luaj ndonjehere. Ja nje here ne jave me kushurirn lujm me warrior dhe shamman. Kemi arritur level 20, haha.
lol po mendoja te blija nje account per retail prandaj pyeta![]()
Nuk e di a e ke fjalen per account te ri retail apo per accountin tim. Un s'para e loz aq shume por prap nuk e heq dot sepse luj ndonjehere dhe kam 2 vjet qe loz on/off. Nejse sidoqofte:
Ti blije nje WoW normal ne qofte se per kete e kishe fjalen. Nuk esht aq shtrenjte tani me duked, dhe muajin e pare e ke pa lek. Krijo nje karakter ne Aszune se tjerat rregullohen. E ben levelet e para shpejt pastaj dhe me pak ndihm nga ne na arrin ne level 20. Pastaj bejm ca instanca edhe queste pa problem fare, treshe i grrim ato..
jo me po thoja te blija nje account te ri, kam marr trialin 10 dit po pertoj te instaloj WoW nga fillimi se tani kam TBC dhe po mendoj qe ti blej te dyja tani. pak a shum ja kam konceptin lojes se kam cuar nje night elf hunter ne lvl 45 ;p me shume me pelqen PvP ne battlegrounds dhe kam qejf te provoj arenat
Shume mire, hajde dhe blije nje account. Ketu esht £10 disku me duket. Sa do jet atje ne tirane, 15 000 L ? Per instalimin mire e ke, ta merzit. Sidomos ai dreq Blizz downloader. Te ha kohe.
E keqja esht se un punoj deri i cik vone tani. Der ne ora 7-8 mbasdites.![]()
Krijoni Kontakt