eshte origjinal dota, dhe ato qe ke kap isoj i kan skillet, gjithsesi hajde na thuj kur do e bejme ne i loje
eshte origjinal dota, dhe ato qe ke kap isoj i kan skillet, gjithsesi hajde na thuj kur do e bejme ne i loje
se ti 10 min do me e shkarku setupin![]()
It's a Gangsta Nation, if you in you a G!!!
Kam cik ters oraret e punes se.
Nderkohe shihni kete. http://www.newgrounds.com/portal/view/534416 Super Mario Bros. qe mund te luhet me personazhe nga lojera te tjera NES. Me Bill Rizer nga Contra ishte e forte.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Pa c'i punoj Pudge une me vlla:
Skena 1 kapje standarte nga pylli, kap vajzen qe ishte trimoshe duke na ardhur te pragu--sepse ne fakt po na benin zbor.
Skena 2 po humbja kohe se mos vinte ndonje nga partneret kur per habine time ajo femra futet ne mes.
Skena 3 hedh gremcin po s'e kap ate cupen se per cudi ndalon te me sulmoje; e kap ne kthim.
Skena 4 kapje normale ne kanal te ngushte.
Skena 5 "leading the target" si i thone dhe kapje nen "mjegullen e luftes".
Skena 6 desha te shpetoja parnerin, kapa armikun.
Po ta coni ne 720p edhe lexoni dialogun![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 05-05-2010 mė 04:03
she bjorn je bere i mire, po shife se sot ne darke do marr un pudge![]()
Sa mire do ishte sikur Heroes of Newerth te nxirrte nje world editor. Sa per larmi. Besoj me shume njerez do e blinin. Sa ore kam harxhuar une me ate te Warcraft 3! Po haset "7 Paladins" versionin me ishuj ta dini qe e ka bere i nderuari juaj.![]()
O cuna kur te propozoni ndoj loje te re tregoni edhe si me marr ....ndoj link kish bo pune![]()
www.hon-extreme.com nqs te pelqen DotA dhe sdo me pagu lek, dhe www.heroesofnewerth.com nqs te pelqen loja dhe do me e ble me 30 $![]()
Krijoni Kontakt