underground-gamer.com (qe midis te tjerave shquhet per perfshirjen e te gjitha lojerave si psh. Playstation, Dreamcast ne 1 torrent file te vetem) ka hapur rregjistrimet keshtu qe beheni para se te mbyllen.
underground-gamer.com (qe midis te tjerave shquhet per perfshirjen e te gjitha lojerave si psh. Playstation, Dreamcast ne 1 torrent file te vetem) ka hapur rregjistrimet keshtu qe beheni para se te mbyllen.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
i kishin mbyllur
un gjeta servera privat per Aion dhe thash ta provoj nje her lojen, deri tani sme duket keq edhe pse jam ne fillim fare.
Ta dergoj une nje invite ty pertac.
Call of Duty: Modern Warfare 2 mund te luhet falas gjer te henen, 12 Prill ne Steam. Gjithashtu per kete fundjave loja shitet 15% me lire, $50.99.
http://store.steampowered.com/app/10180/
Left 4 Dead 2 vajti $20 per ca kohe. Pse me duket sikur te dyja Left 4 Dead kane marre reviews me mire se meritojne. Me duket se me kane mashtruar edhe mua qe i bleva.
rrezik prandaj kan mar reviews te mira, se kan dit te mashtrojne robt? :P
Provojeni Counter Strike: Source
Jo me, tallesh? shume loje e re eshte faktikisht.....
Ej kush jam une:
"Conter Strike esht loj me terrorista dhe konterterrorista ku qellimi eshte te asgjesosh skuadren tjeter, te shperthesh ose te carmatosesh bomben. Me gjeni mua ALBOEAGLE2000-4-LYFE ne albserver albania4ever dhe albguxoni te me albsfidoni por kujdes albkurrizin se ju albther me albthik....alb!"
Krijoni Kontakt