Bleva nje PSP 2000 slim dje per $120 dhe gjithe diten kam provuar lojera si maniak. Nqs keni dijeni si ta ktheni te luaje homebrews (qe eshte proces relativisht i lehte me sa pashe) ja vlen.
Bleva nje PSP 2000 slim dje per $120 dhe gjithe diten kam provuar lojera si maniak. Nqs keni dijeni si ta ktheni te luaje homebrews (qe eshte proces relativisht i lehte me sa pashe) ja vlen.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
e bone ti postimin e 500 te temes eee? u mora nja ca kohe tu bo prova me psp e nje shoku, pastaj u merzita shpesh, spo nxjerrin ne nje emulator te shkreten se du em lujt ate crisis core :P
Vellai im bleu nje PS3 slim me shume per te pare filma ne blu-ray se atij s'i pelqejne lojerat. Na e shpifi Uncharted kur e pame (erdhi falas me PS3). Na ka mesuar keq PC.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Uncharted 1? se uncharted 2 me duket e veshtir te ta shpifi ne full hd. sado me mir te jet pc, uncharted i ka goxha mir graphics
Edhe uncharted 1 ishte shume loje e bukur sipas mendimit tim. Dyshin do ta marr kur te kem kohe ta loz se nqs qenka kaq shume me e mire se njeshi duhet te jete kampion fare.
Pershendetje
Mass Effect 2
Bioware ka krijuar diēka jashtėzakonisht tė bukur me titullin e parė origjinal dhe tani e bėnė kėtė edhe njė herė me Mass Effect 2. Njė RPG si kjo ju ngėrthen nė luajtje dhe do tju bėjė qė tė mos largoheni nga PC-ja apo PS3-i me orė tė tėra. Ngjarja, sistemi i lojės, grafika, ambienti rrethues, etj janė disa prej elementeve kryesore qė e bėjnė kėtė lojė nje nder me te mirat e te gjitha kohrave. Nėse jeni i pasionuar pas lojėrave RPG, atėherė Mass Effect 2 ėshtė zgjidhja e duhur pėr ju.
Sa kam filluar njeshin. Gjithmon me vonese po i filloj lojrat tani, hehe. Fillimi duket shum normal deri tani. Te shohim ama, pres shume nga kjo loje ama. Them se s'do zhgenjehem.
Doja te dija dicka me teper rreth lojes per PS3 DANTE'S Inferno.
Nqs e keni lozur mund te me thoni si eshte si grafik?
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Nese mund te me ndihmoni si te gjej dhe te shkarkoj nje loje for free...
Loja quhet LUXOR
Krijoni Kontakt