Hahahah Gerdo me shkrive! Une u habita kur po kerkoja specs te lojes dhe pashe ne ca forume te MW2 para se te dilte qe njerezit brohorisnin "Soap rikthehet ne MW2!" "Soap eshte njesh!" nderkohe qe ne MW1 Soap ka po aq personalitet sa Gordon Freeman i Half-Life.
Tjeter gje me Shepard nga Mass Effect qe pavaresisht nga ajo qe lojtari mund ta ndryshoje teresisht si pamje, prape i dilte personaliteti nga menyra si pergjigjej qe ishte riperpunim verbal i zgjedhjeve te lojtarit.
Meqe ra fjala: http://ui23.gamespot.com/2166/ewwwtf_2.jpg
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
kopje me, pertojme dhe me kriju rob tamom tani, un jam tu pa ca video te ff xiii ne japoni dhe du me e lujt. kishte shit 1milion kopje brenda 24 oreve te para qe doli
Shkarkova Left 4 Dead 2 nga Steam meqe ishte ne ulje per 1 dite te vetme ($33 nga $50) dhe me duket loje e ceket fare. Me argetoi per nja 1 ore pastaj u be e merzitshme. Te Infektuarit jane ne disavantazh te tmerrshem sidomos po nuk komunikuan me mikrofone qe te godasin ne te njejten kohe fale asaj qe shumica e tyre vdesin ne me pak se 1 sekond neqoftese fokusohen nga te Mbijetuarit. Shpresoja qe ta kishin ndryshuar kete aspekt nga Left 4 Dead 1 por aha... Ndoshta po ta luash me njerez qe i njeh eshte me zbavitese.
![]()
Harakiri a mund te na japesh borxh po pate acc steam.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Te te jap borxh acc tim?!
![]()
hahahhaha, sa me shkrin kto fotot, elgerti eshte tu i bo koleksion. Ej tkom kthy pergjigje ne msn per ate qe me pyte
Ka ndonji tjeter acc steam se ky shoku nga star treku nuk ta jep![]()
Keyboard not found .... press any key to continue!
Gerdo na dergo ndonje mesazh privat ne forum aman se s'kam marre gje ne MSN dhe e kam gjetur te loguar off disa here. Jam gati gjithe diten ne pune dhe dreqi e di cben tim vella kur iki une.
Krijoni Kontakt