Close
Faqja 45 prej 61 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 605
    Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi Lexo Postimin
    Prince of Persia ka kohe qe ka dal, kurse Bionic Commando pfff sinqerisht nqs do i loj free roam qe te kapesh neper pallate luaj Spider Man Web of Shadows, me reale dhe me e bukur plus character me i lezetshem.
    Une si luje asnjanen hiq, se m'ka kalu koha te luaj ne PC, ia kam ble dikujt dhe ai nuk tha qe ishin te keqe siē po thua ti. Pse kapet neper banesa nuk do te thot qe eshte si spidermani apo tarzani.

Ke luajtur ti me keto ? - I shikove ato videot ? - apo hyre dikund te lexosh se ēka thone te tjeret per keto lojra, qe ndoshta as ata nuk i kan luajtur.

Si do qoft, shijet e njerzve jan te ndryshme apo jo.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    prince of persia e kam luajtur dhe e kam mbaruar dhe me ka pelqyer, Bionic Commando kam luajtur versionet e vjetra, riberjen, dhe kam par plot video te lojes te re se e prisja per vete po sme beri pershtypje.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    kam ble sot nji xbox .. ka ndonjeri ktu ? nese po na jepni ndonje ide si mund te marr lojra online free e ti luaj ...lol

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    xbox te vjeter apo 360?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    kam ble sot nji xbox .. ka ndonjeri ktu ? nese po na jepni ndonje ide si mund te marr lojra online free e ti luaj ...lol

Duhet blere paisja qe te lidh me internetin.E ke blere ti??.xbox i riu na hoqi trurin.Ka blere vellai im dhe los me shoket gjithe naten.E qesh e bertet ne dhome vetem se ka shoket on line, na la pa gjume.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    360 .. se dija qe paska dhe te vjeter lol
    kemi marre dhe dy loja rainbows vegas , dhe ghost recon te dyja me luft .. po mua sme pelqejne e doja te merrja online dhe u lidha me ane te internetit me websiten e xbox por tek games te kerkojne credit card number ...

Elona a mund ta pyesesh vellain per kete paisjen se mos ndoshta e kam dhe se dij ?

neve skemi filluar akoma me zhurme , jo per gje po si dit e par qe eshte mezi po ja mesoj kto stilet

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    360 .. se dija qe paska dhe te vjeter lol
    kemi marre dhe dy loja rainbows vegas , dhe ghost recon te dyja me luft .. po mua sme pelqejne e doja te merrja online dhe u lidha me ane te internetit me websiten e xbox por tek games te kerkojne credit card number ...

Elona a mund ta pyesesh vellain per kete paisjen se mos ndoshta e kam dhe se dij ?

neve skemi filluar akoma me zhurme , jo per gje po si dit e par qe eshte mezi po ja mesoj kto stilet

Do ta pyes dhe te shpjegoj, po di qe bleu shume pjes.edhe kufje qe flet me shoket.xbox bente 300 duke i blere te gjitha me ca lodra basketbolli, se ato ka qejf shpenzoi gati 800 .Me genjeu me tha ajde se 300 ben e coi 800 ajajaja edhe gjithe nata pa gjume.po eshte e bukur, kur los me shokun ,komunikon sikur e ke ne dhome.Ka shume opsione eshte vertet loj e bukur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 06-07-2009 mė 22:49
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Xbox 360 eshte me shume per Hardcore gamers, duhet te kishe marr ndonje Wii :P. Gjithsesi lojra falas nuk do gjesh ne Xbox Live, vetem demo dhe trials.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    shtrenjte eshte vertete po ja cti besh , jemi bere si femije dhe ne duke u rritur e duke lozur me lojra kompjutri akoma haha , teknologjia eshte e gjithpushteteshme ..
    thnx in advance

gerdi po kshu nonje hack mo ta them shqip fare spaska ?

wii sme pelqen ... shife ca emri ka njehere

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Nqs jeton ne shqiperi mund ta besh neper vidoeteka, nqs jeton ne US ose vend tjeter te BE veshtir se do gjesh ku ta besh. Eshte process flashim i DVD ROM te Xbox-it qe eshte kompleks dhe i veshtir per tu ber nqs nuk ke pak njohuri te avancuara nga informatika dhe elektronika. Pervec gjith lojra eshte edhe nje dvd player dhe movie player mjaft i fuqishem. Mund te fusesh filma divx ne usb dhe ti shofesh direkte madje dhe ne HD. Shum veta e kan marr dhe thjesht si dvd duke qen se eshte praktike. Gjithsesi ta gezosh.

Faqja 45 prej 61 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te luaj lojrat e Playstation ne PC
    Nga gigabyte nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 18:01
  2. Lojrat qe luani
    Nga Xemlo nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2008, 13:27
  3. Kush kanė qėnė lojrat tuaja mė tė preferuara nė fėmijėri?
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-08-2008, 18:26
  4. Lojrat Olimpike nga nje sy tjeter
    Nga rolua nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2004, 10:23
  5. Lojrat e MtrX - Kush i gjen? NO.1
    Nga MtrX nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-08-2003, 21:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •