Close
Faqja 27 prej 61 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 605
    Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Bah s'e duroja dot ate videon o lojaxhiu. Mbaj mend kur kam qene i vogel, me ka patur pelqyer shume Fist of the North Star, nje film vizatimor me Kenshiro, nje karateist qe shperthente kokat e njerezve duke i goditur.
    Nejse, une bleva Call of Duty 4 se e kam luajtur shume multiplayer e se pares. E keqja eshte qe ka shume ngjashmeri plus qe s'ka as automobila as tanke keshtu qe per mendimin tim s'ja vlen neqoftese i keni luajtur shume te meparshmet. Gjithashtu te cajne koken veteranet e lojes se vijne te futen edhe ne servers qe kane shume qarte "noobs" ne titull edhe ta bejne me te veshtire per te fituar pike qe te marresh arme me te mira.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    E ka pa njeri kte pjesen e dyte te Metal Gear Awesome?
    http://uploads.ungrounded.net/426000...arawesome2.swf
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Hehe, edhe une e kam pare Fist of the North Star kur isha i vogel. Ky kishte shtate shenja ne trup qe ja kishte shkaktuar shoku i vet qe ndiqte tekniken Fist of the South Star.

Puna eshte qe te gjitha animet kane te njejten formule, si kjo apo Dragonball Z apo edhe me modernet si Naruto etj. Prandaj edhe e vura linkun, sepse i tallte shume, hehe.

COD4 une s'e kam mare sepse duhet te zgjidhja ndermjet COD4 dhe Orange Box dhe mora Orange Box per Team Fortress 2. Tani jam bere pishman, lol.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lojaxhiu : 03-07-2008 mė 18:31

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    uąąąą harakiri me bone me qajtishman ala jam qe se kam lujt nai here komplet fist of the north star dhe lpjen per gamecube captain tsubasa(holly e benji ktej nga ne,ato futbollistat qe gjujn nga mes fusha dhe cajn rrjetat)..
    i vuna ne psp po ska as i dreq krack ti boj te funksionoj 100%..me ngelin per gjys..te dyja fantastike jan!!sidomos hokuto no ken..

call of duty sme pelqejn kto lojna po nje grafike te papame..te keshilloj te shikosh nai video te killzone 2,do ngelesh pa fjal!
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Edhe ky klip per Metal Gear eshte per te qesh.

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    smaj men me duket gerdi ka lujt fable per pc..sa e shkarkova dhe bera ja nje or!e lezetcme deri tani..idea qe luaj me mouse sme pelqen..sjam mesuar te perdor pc per lojra!po kur ben save mua sme fillon nga ja bera po nga vendi fundit ku ka ber autosave vet!si kshu?gaboj ndonje gje?

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    shif nga e ben load, fable e kam mbaruar si loje dhe jam duke pritur per Fable 2 ne 360 dhe nga sa kam par do jet loje vertet fantastike gjithsesi duhet te pres deri ne tetor

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    filloj lojen ja bej load si nga fillimi faqes te par si edhe kur jam brenda lojes nga opcionet..asgje po aty me ncjerr ke autosave i fundit!nuk funksiono as grushti ne ekran se me hypin priher,mir se ma ncjerrin lojen aty me e vjedh,po as taman sma bojn!!!

DEM I KUQ Maska e lenci_80
    Anėtarėsuar
    16-04-2007
    Vendndodhja
    espań, mendjen e kam ne laprak , bertas fort PARTIZONI FITORE.
    Postime
    117
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    O plako mire e ben qe po luan DIABLO ti, por te sugjeroj te heqesh dore nga ajo diablo se te behet virus. Kam pasur disa shoke ( Te cilet nuk i kam me, pasi nga diablo kan ikur ne shqiperi ), te cilet rrini si robota, 24/7 duke luajtur diablo. Nese dhe ti ben te njejten gje, atehere ben mire te heqesh dore para se te jete vone

Un momentalisht vetem NFS CARBON luaj. Nga lojrat e tjera kam heq dore se u bene bajat .

SHnet e pare.

Zoti qofte me ju !

dhe une ne nje mendje me KOKASHTEN jam por te rekomandoj mostwanted pse do thush ti ?

Deri dje luaja carbon pastaj marova pro stret por u ktheva ne mostwanted ka (mode ) makina shtes dua te them qe ti mund ta besh mostwanted te papame ne ket memomnet luaj me bugati veron e papame fare me e bukur se carbon del mendimi im
    PARTIZONI

DEM I KUQ Maska e lenci_80
    Anėtarėsuar
    16-04-2007
    Vendndodhja
    espań, mendjen e kam ne laprak , bertas fort PARTIZONI FITORE.
    Postime
    117
    Gjithashtu luaj dhe lojen 18 Wheels of Steel: American Long Hauling kam shum koh qe e luaj .
    Eshte nje simulator kamionesh ku ti ben rutat americane dhe nqs do mund te nderrosh harten ne ket moment po luaj me harten e gjermanis eshte shum e bukur dhe gjithashtu i kam bashkangjitur lojes kamionet e europes dhe ka dal loja e papame fare kam krijuar comapanin time kam shoferet e mi kam kamionet e mi.

me shum ska ca shkruj kerkoni ne youtub dhe shifni videot

pritet te DALI VERSIONI RI PER EUROPEN NE GUSHT FLITET KU DO LIDHEN FRANC ITALI SPAŃ GJERMANI ANGLI NE NJE HART DHE BESOJ DO JET E PAPAME
    PARTIZONI

Faqja 27 prej 61 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te luaj lojrat e Playstation ne PC
    Nga gigabyte nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 18:01
  2. Lojrat qe luani
    Nga Xemlo nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2008, 13:27
  3. Kush kanė qėnė lojrat tuaja mė tė preferuara nė fėmijėri?
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-08-2008, 18:26
  4. Lojrat Olimpike nga nje sy tjeter
    Nga rolua nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2004, 10:23
  5. Lojrat e MtrX - Kush i gjen? NO.1
    Nga MtrX nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-08-2003, 21:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •