Close
Faqja 25 prej 61 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 605
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    2 lojrat e fundit qe kam marre jane Rainbow Six Vegas 2 qe eshte goxha e bukur jam tek missioni i fundit. Historia dhe rendesia dhe menyra si tregohet ne loje le pak per te deshiruar, dmth mund te kalosh gati gjith lojen pa marr vesh se pse je duke i vrar ato terrorista po ne pergjithesi eshte loje e bukur dhe Bourne Conspirancy loje e marr nga librat e Robert Londrum dhe filmat e njohur te Bourne. Loja eshte goxha e realizuar dhe ka skena qe do te pelqej shum si loje po mua me duket pak e merzitshme. Gjithsesi ja vlen nje prove.

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Une po luaj Vegas-in e pare. Bah, po pati Tom Clancy-n ne titull, historine e ka te plogesht fare ne rastin me te mire, gje qe eshte pak ironike duke patur parasysh qe ai eshte shkrimtar. Ama si loje eshte argetuese vec se SWAT 4 me ka lene mbresa me te mira nga menyra se si i kane nderthurur granatat (flashbang, frag etj) me armet e tjera.

Mass Effect po me pelqen shume si dialog e histori me aq pak sa kam luajtur. Me kishin mesuar keq ato lojerat japoneze, me kishin rritur tolerancen per biseda melodramatike vend e pa vend. Hajt rrofte Bioware.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 12-06-2008 mė 17:23
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    http://combatarms.nexon.net/
    Sot u hap beta e Combat Arms. Pervec titullit eshte loje FPS interesante sidomos ngaqe eshte falas. Luhet vetem ne internet dhe me kalimin e kohes personazhi fiton eksperience dhe $. S'e kam idene si shpenzohet eksperienca se vetem 1 round bera mirepo parate perdoren per arme etj. E keqja eshte qe po dole nga nje server pa mbaruar round-i nuk fiton asgje.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    wow metal gear solid i funit..woooooooooooooooooooooooow..
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    wow metal gear solid i funit..woooooooooooooooooooooooow..
    Ngadale o cuno, qetesohu pak, hehe.

Sidoqofte Metal Gear Solid 4, duket e bukur shume. Megjithese me duket se do jet me shume si film, sesa loje. Megjithate me zore se me pritet deri sa ta loz.

Per MGS4 Kam pare disa video te youtube duket fantastike ashtu si e kam pare mgjs nuk ka dale ne qarkullim...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Po c'shikon ne youtube aman, cilesi zero. Shiko o burr http://www.gametrailers.com/game/1743.html se i ka ne HD.

AAAAA ketu po.Epo ku ta dija une qe do ishte dhe kjo gametrailers...Thnx man...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    e ke ne qarkullim MGS4

nqs jeton ne shqiperi nuk e do po nqs ke PS3 dhe se ke marr akoma ke ber gabim shum te madh.

Si film ka qen gjithmon MGS po gjithmon ja ka vlejtur cdo sec se ka qen loje fantastike sidomos MGS3 nga ato qe kam luajtur une.

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Dihet ajo pune. Metal Gear ka qene gjithmone per tregimin. Kojima ka qene gjithmon i apasionuar mbas punes se regjizorit. Ka bere edhe disa filma, pale. Megjithate thone qe MGS4 ka pak si shume, dhe se ja kalon MGS2 per sasi. Sidoqofte shume loje kampion, qe duhet lozur patjeter.

P.S. Te presim sa te dali filmi i vertet Metal Gear. Jane bere dy vjet qe kur e kane deklaruar.

Faqja 25 prej 61 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te luaj lojrat e Playstation ne PC
    Nga gigabyte nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 18:01
  2. Lojrat qe luani
    Nga Xemlo nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2008, 13:27
  3. Kush kanė qėnė lojrat tuaja mė tė preferuara nė fėmijėri?
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-08-2008, 18:26
  4. Lojrat Olimpike nga nje sy tjeter
    Nga rolua nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2004, 10:23
  5. Lojrat e MtrX - Kush i gjen? NO.1
    Nga MtrX nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-08-2003, 21:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •