Close
Faqja 24 prej 61 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 605
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    e provova ke kushuriri lost dhe shum i bukur..po skam koh dhe nuk ju futa deri ne fund!final fantasy 12 e mbarove perfekt?vrave yazmat?
    sa per zelda dhe un ashtu isha ne fillim po kur e luajta u dashurova me at seri..e papame!!se me pelqejn jo gjerat futuriste po si final fantasy 9 ose dhe 12 me male per te hec,me naturen,ato ishullat ne ajer (kur arrin ne bujherba) qe ti mushin syt me mrekulli..ose si ke zelda te hecesh me kal,me barken,te notosh ti..

sa kam filluar final fantasy crisis core per psp te mbaruar serin e 7..wow ca grafike!!skuptoj asgje se e kam ne japonisht po ja vlen..i mrekullushem!!sephirot dhe cloud kopja me e famshme e lojrave..po sephirot ala nuk eshte i keq ku kam arrit un!nje or ne dit ne pun e luaj prandaj..
    mos luj se sta quj

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Me ne fund e luajta edhe une Gears of War. Jam habitur sa mire e kane sjelle ne PC se Lost Planet ishte kalim shume pertac, plus qe shumica e lojetareve ne internet ankohen qe kerkon shume fuqi por une megjithese s'e kam kushedi se cfare karten time (8500 GT) e luaja 30-45 fps ne "medium".
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Lost Planet un si perfundim se luajta hic dhe tani qe kam xbox360 pertoj ta luaj vallaj :x. Tani do luaj Devil May Cry 4 dhe per mua eshte DMC me e mire deri tani edhe pse se kam shum qejf Nero si personazh.

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi Lexo Postimin
    Lost Planet un si perfundim se luajta hic dhe tani qe kam xbox360 pertoj ta luaj vallaj :x. Tani do luaj Devil May Cry 4 dhe per mua eshte DMC me e mire deri tani edhe pse se kam shum qejf Nero si personazh.
    per grafik mund ta boshin edhe ma mir per mendimin tim me gjith at fuqi qe ka Cel i ps3..vetem i treti me ka pelqy se dante eshte njesh fare me te folmet dhe qysh sqillet!ky nero sme pelqen as mua..
    po aman arma pandora te lun menc,si ja polli menja se di..e cuditcme nje valixhe
    mos luj se sta quj

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    dante del dhe te 4 nga missionet 11-17 dhe me pelqen me shum ktu se te dmc e tjer, duket me i pjekur se te dmc e tjer (normale me i pjekur se te 3 aty eshte cun i ri praktikisht). Per grafik eshte e vertet qe mund te benin me mir po character design e kan qar. Per mua ka 1 nga character design me te mir te vitit.

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    S'ke humb gje Gerd se e kam luajtur gjer nga misioni i 3 Lost Planet edhe m'u merzit. Qejfi eshte sa te ndeshesh njehere me ato bishat gjigande pastaj s'te ofron gje tjeter. DMC4 s'me ka terhequr si pamje as histori (se si loje e di c'fare eshte se kam 3 te tjerat) me sa kam pare. Mezi po pres per 1 Korrik qe thuhet (sipas gametrailers.com) del Street Fighter IV per PC por s'kam shume besim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 04-06-2008 mė 02:37

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    po ce don Danten serioz e te pjekur??ajo ishte bukuria atit..kur ja bon ke treshi Cerberusit "hajde ktu qeni vockel" (sj maj men llafet po skena me vdes me qesh)..un tjerat si kam t'atit i kam lujt ke tjeret po ket e mora se eshte phenomenal!ske iden sa ngjaj me ate ;PP vdes per at personazh dhe ne fakt pres te dali dhe filmi..po doli se si e kan nis kurr sdo behet!
    ke 4 fare sme perqen kshu,nuk e njof at rob..

per karakter design i pe dy final fantasy te fundit?aji personazhi i versus me len gjithmone me goj hap..shikoje ke youtube po nuk i pate pa!

harakiri po shikoja street fighterin e fundit,me pelqen shum shum si eshte ber..grafika 3d shyqyr po del qysh duhet dhe me impresionoj kur mendoj ex plus alfa sa kot ishte
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    E luajta demon e DMC4 ne PC edhe ishte pak a shume ajo qe prisja. Po prap Capcom jane treguar pertace se menu-te paraqisin butonat e 360. Sidoqofte duket shume here me mire se ne 360 dhe PS3; ta luash ne DX10 qofte edhe me resolution 800x600 duket tamam si console.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    boll u mbure me pc e re mer qen :P

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Aman o Gerd se kam prit nja 4 vjet

Faqja 24 prej 61 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te luaj lojrat e Playstation ne PC
    Nga gigabyte nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 18:01
  2. Lojrat qe luani
    Nga Xemlo nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2008, 13:27
  3. Kush kanė qėnė lojrat tuaja mė tė preferuara nė fėmijėri?
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-08-2008, 18:26
  4. Lojrat Olimpike nga nje sy tjeter
    Nga rolua nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2004, 10:23
  5. Lojrat e MtrX - Kush i gjen? NO.1
    Nga MtrX nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-08-2003, 21:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •