Ja shikojeni edhe nje video
p.s.
E mos dini ndonje loje me snowboard te kete nje grafike 3D kuptohet te mir![]()
Ja shikojeni edhe nje video
p.s.
E mos dini ndonje loje me snowboard te kete nje grafike 3D kuptohet te mir![]()
A known mistake is better than an unknown truth.
per performanca kuptohet qe do na i thy ne mes te gjitheve PC. Te gjitha lojerat e adaptuar nga xbox360 ose ps3 i kan dashur shum. Duke pare si Lost Planet ose Gears of War pas adaptimit per PC ecnin shum ngadal me nje PC normal te kohes besoj qe assassin's creed praktikisht do jet e paluajtshme pa shpenzuar mbi 250$ ne nje kart grafike gjithsesi te shohim
Loje me snowboard sdi te them te drejten sepse nuk me pelqejne shum personalisht dhe zakonisht ato qe njof si SSX dalin per consoles
Me duket se kjo loja ka marr emer shume pak si kot me thene te drejten.
Devil May Cry 4 O.o
e ka lujt ne njeri DEMOn ose lojen?
Ah Gerd c'kam pare nje AMD (vallaj m'u duk se ishte 9000+ por s'po e shkruaj se them me vete s'ka mundesi) Quad, 3Gb RAM me Geforce 8600 GT vetem per $800. C'e do qe po mbledh pare per nje bilete per ne token meme
Po heeee pra me ne fund shyqyr dikush dakort me mua! Si Tenchu ne evrope me duket per nder, bile s'ka as variete ne "stealth kills" me sa kam pare.
Sa per DMC4 une s'kam dale nga elektroniket keto dite keshtu qe s'e kam provuar. Vallaj me duket me shume pune se sa qejf te filloj e te ri-mesoj te luaj nje DMC tjeter per here te 4-te. Se me thene te drejten kur e luan ne Easy, s'eshte DMC.
E provova DMC 4 dhe nuk mu duk keq me then te drejten. Grafiqet te mira ishin por jo ndonje gje kush e di se cfare. Gameplay vet mu duk ne pah me lojerat e me parshme. Ishte pak si ndryshe per shkak te kesaj levizje te re qe mund ti hidhje armiqte me ket krahun prej djalli qe ka Nero. Ama ky karakteri i ri, nuk e di pse, por s'e pelqej edhe aq shume. Edhe ngjan pak si shume si Dante ama. Nejse, ma ha mendja qe shumica e suksesit te lojes do te varet tek cfare do bejn me historine.
O cuna na thoni ndonje loje te bukur.]
Jo strategjike ose nga ato me profile si puna e DIABLO apo WARCRAFT, se si duroj dot. Skam nerva, mos me detyroni te thyej kompjuterin pls.
Hajt me t`mira.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
e luajta un tek nje shok qe ka xbox360. sinqerisht mu duk goxha e bukur. Eshte e vertet se grafikun se ka ndonje gje po characteret i kan ber goxha bukur. Persa perket Neros po i ngjan Dantes tek DMC3 po eshte me shum si femer kurse Dante eshte i papar, tallet me gjith bossat ndersa Neros i ikin te gjith. Edhe pse e ka te bukur kete doren demonice.
Kokashta provo Crysis po ta mbajti PC
Ore po ta mbajti PC Crysis futja vrapit se ka arritur fazen qe mendon per vete edhe ka nisur te krijoje Terminatore nga corape e copa letre te shperndara ne dhomen tende.
Krijoni Kontakt