Po mire e ke. Me duket linja e broadband e kalon nga Greqia apo jo. Greqia mbase ka broadbandin me te keq ne Europe ne krahasim me keto vendet e tjera.
si di mir nga e marrin, un e di qe albtelecom ketu e merr me fibra optike nga Italia adsl ose kshu me kan then
http://www.perfectworld.com.my/
Kjo eshte nje nga lojrat qe po luaj tani dhe po me duket interesante. Thjesht kontrolloni features qe thot tek website dhe jam i sigurt qe do ju terheqi qe ta provoni. Nqs futeni PM Tatsuya dhe do ju ndihmoj te filloni nqs do jem online
Me aq sa di une nuk kemi kablla optike nen det. Kishin plan per nje gje te till me aq sa mbaj mend. Bashk edhe me disa kablla te tensionit te lart per te blere energji elektrike por ne fund nuk i beren. Nuk e di mbase e kam gabim por sidoqofte ne fund te fundit ajo qe duhet eshte nje lidhje me e forte.
mua ma than kur vajta ne nje kompani interneti te quajtur starsat ketu qe jepte internet wireless ne bllok (sja vlente hic as si cmim as si cilesi linje ishte shum dobet) ai me tha qe e merrnin nga albtelecom qe nga ana e tyre e merrnin linjen nga italia tani nqs ja ka fut kot ai pun tjeter ;p
Gerdi me njoftoi para disa ditesh qe Capcom po punon mbi Street Fighter IV. Neqoftese eshte 2D ose te pakten pseudo 2D do jete perfekte, nga ana tjeter s'kam shume shpresa neqoftese vendosin te shkojne me 3D. Une jam fanatik i madh i Street Fighter e i kam luajtur te gjitha lojerat. Versionet Alpha edhe EX s'i pelqej shume por SFIII 1-3 i kam luajtur ne vdekje, gjithashtu kombinimet X-men Vs. Street Fighter dhe Marvel Superheroes Vs. Street Fighter.
Ken nga SFIV ne kulm te nje Shoryuken:
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Ai traileri qe dhane me pelqeu shume dhe me solli shume kujtime te vjetra. Sidomos stili qe kishin zgjedhur dukesh shume i pershtatshem. Nese perdorin kete shader effekt edhe ne lojen vete do te jete bukur.
Akoma spekullojne per 2d apo 3d, por nuk dihet gje akoma. Nejse, kushdo qe te jete mjaftojm ta bejne ashtu sic duhet.
nese ju pelqejn lojrat me aventure provoni runaway
Call of Duty 4! Gears of War per PC! Na thoni ndonje gje ju qe i keni kompjuterat per te qene![]()
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt