Close
Faqja 16 prej 61 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 605
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Me aq sa di 512kbps eshte me se e mjaftueshme per fps (ma ha mendja per cdo zhanr lojrash). Une para disa viteve e kam pasur 256kbps lidhjen dhe lozja Quake3 Arena dhe Unreal Tournament pa probleme fare. Me duket kam lozur edhe battlefiled 1942 me ate linje.

Ne servera amerikane gjthmone do ta kesh latency disi te larte. Edhe me lidhjen e shpejte edhe pse do te zvogelohet, latency prap se prap do te jete disi e larte. Tani lojrat kane me qindra ose me shume servera keshtu qe une vetem zgjedh server europian.

Gjithashtu me kujtohet qe para disa vitesh edhe 170ms nuk konsiderohej aq keq. Ne ato kohera, (rreth 99-00) cdo gje nen 180ms konsiderohesh qe luhesh.
    ske par 512kbps qe eshte ne shqiperi -.- ketu ska internet per te qen qe te luhash ndonje loje rehat, kam provuar CS dhe prap te bezdiste.

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Po mire e ke. Me duket linja e broadband e kalon nga Greqia apo jo. Greqia mbase ka broadbandin me te keq ne Europe ne krahasim me keto vendet e tjera.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    si di mir nga e marrin, un e di qe albtelecom ketu e merr me fibra optike nga Italia adsl ose kshu me kan then

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    http://www.perfectworld.com.my/

Kjo eshte nje nga lojrat qe po luaj tani dhe po me duket interesante. Thjesht kontrolloni features qe thot tek website dhe jam i sigurt qe do ju terheqi qe ta provoni. Nqs futeni PM Tatsuya dhe do ju ndihmoj te filloni nqs do jem online

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar mė parė nga Gerdi Lexo Postimin
    si di mir nga e marrin, un e di qe albtelecom ketu e merr me fibra optike nga Italia adsl ose kshu me kan then
    Me aq sa di une nuk kemi kablla optike nen det. Kishin plan per nje gje te till me aq sa mbaj mend. Bashk edhe me disa kablla te tensionit te lart per te blere energji elektrike por ne fund nuk i beren. Nuk e di mbase e kam gabim por sidoqofte ne fund te fundit ajo qe duhet eshte nje lidhje me e forte.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    mua ma than kur vajta ne nje kompani interneti te quajtur starsat ketu qe jepte internet wireless ne bllok (sja vlente hic as si cmim as si cilesi linje ishte shum dobet) ai me tha qe e merrnin nga albtelecom qe nga ana e tyre e merrnin linjen nga italia tani nqs ja ka fut kot ai pun tjeter ;p

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Gerdi me njoftoi para disa ditesh qe Capcom po punon mbi Street Fighter IV. Neqoftese eshte 2D ose te pakten pseudo 2D do jete perfekte, nga ana tjeter s'kam shume shpresa neqoftese vendosin te shkojne me 3D. Une jam fanatik i madh i Street Fighter e i kam luajtur te gjitha lojerat. Versionet Alpha edhe EX s'i pelqej shume por SFIII 1-3 i kam luajtur ne vdekje, gjithashtu kombinimet X-men Vs. Street Fighter dhe Marvel Superheroes Vs. Street Fighter.

Ken nga SFIV ne kulm te nje Shoryuken:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Ai traileri qe dhane me pelqeu shume dhe me solli shume kujtime te vjetra. Sidomos stili qe kishin zgjedhur dukesh shume i pershtatshem. Nese perdorin kete shader effekt edhe ne lojen vete do te jete bukur.

Akoma spekullojne per 2d apo 3d, por nuk dihet gje akoma. Nejse, kushdo qe te jete mjaftojm ta bejne ashtu sic duhet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2007
    Postime
    6
    nese ju pelqejn lojrat me aventure provoni runaway

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Call of Duty 4! Gears of War per PC! Na thoni ndonje gje ju qe i keni kompjuterat per te qene
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Faqja 16 prej 61 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te luaj lojrat e Playstation ne PC
    Nga gigabyte nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 18:01
  2. Lojrat qe luani
    Nga Xemlo nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2008, 13:27
  3. Kush kanė qėnė lojrat tuaja mė tė preferuara nė fėmijėri?
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-08-2008, 18:26
  4. Lojrat Olimpike nga nje sy tjeter
    Nga rolua nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2004, 10:23
  5. Lojrat e MtrX - Kush i gjen? NO.1
    Nga MtrX nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-08-2003, 21:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •