Une i luaj MMORPG ngaqe kompjuteri im ka fuqine e nje makine shkrimi, po ju me dual procesore c'doni? O Gerd e mbarove Lost Planet apo e ke lene fare?
Une i luaj MMORPG ngaqe kompjuteri im ka fuqine e nje makine shkrimi, po ju me dual procesore c'doni? O Gerd e mbarove Lost Planet apo e ke lene fare?
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
akoma se kam instaluar,
Luaj MMORPG sepse me pelqejne rpg ne pergjithesi dhe preferoj te luaj me real people sesa AI
World In Conflict sapo ka dale dhe une e instalova dhe luajta fare pak. Eshte nje loje strategjike moderne shume e bukur dhe ka nje grafike shume shume te bukur. Ka dale versioni i plote i lojes.
Loja kerkon:
2.0 GHz Procesor (2.5 Windows Vista)
128 MB Of Ram
8 GB Space in Hardisc.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Nuk e di nese mund te me udhezoje njeri se si mund ta gjej kete lojen e re RAPPELZ. Ndonje faqe interneti ku mund ta shkarkoj ose ndonje dyqan ku mund ta blej.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ndonjeri qe po loz Team Fortress 2? Jam ne beta per momentin dhe ma ka fut virusin pak... hehe.
Po Enemy Territory: Quake Wars? Dhe kjo shum loje e bukur... Me duket se do me duhet ti marr te dyja po nga nje ane them te zgjedh vetem nje.
skam luajtur asnje nga te dyja, me shume se FPS duan shum internet me te mire se nje 512kbps qe te luhen. ne serverat amerikan kam rreth 170ms qe eshte normale per mmorpg po ta cpif po luajte fps kshuqe jam i limituar per sa i perket fps online
Per fifen 2008 ndonje sugjerim, akoma nuk e kam provuar , keto dit do ta blej..![]()
Me aq sa di 512kbps eshte me se e mjaftueshme per fps (ma ha mendja per cdo zhanr lojrash). Une para disa viteve e kam pasur 256kbps lidhjen dhe lozja Quake3 Arena dhe Unreal Tournament pa probleme fare. Me duket kam lozur edhe battlefiled 1942 me ate linje.
Ne servera amerikane gjthmone do ta kesh latency disi te larte. Edhe me lidhjen e shpejte edhe pse do te zvogelohet, latency prap se prap do te jete disi e larte. Tani lojrat kane me qindra ose me shume servera keshtu qe une vetem zgjedh server europian.
Gjithashtu me kujtohet qe para disa vitesh edhe 170ms nuk konsiderohej aq keq. Ne ato kohera, (rreth 99-00) cdo gje nen 180ms konsiderohesh qe luhesh.
Team Fortress 2 me duket shume si film vizatimor prandaj s'me ka terhequr. Jo se s'me pelqen stili qe ka por me duket i papershtatshem per kete kategori sepse zakonisht favorizoj realizem ne FPS.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt