Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    Eagle,

je ekzakt dhe i sakte. Vlen te pergezohesh - jo per lluster - i ke te pakte shoket. Ne kete forum te pakten.

ThE woRLd iS yOuRS !!! Maska e Genci69
    Anëtarësuar
    09-11-2006
    Vendndodhja
    anej knej gjithanej
    Postime
    13
    Citim Postuar më parë nga shkodra13
    Kjo s'asht ndjese, por hi syve te atyre qe i konsideron si budallenj.
    Ne se nuk e konsideron veprimin e vet te gabuem, perse kerkon ndjese?!
    S'ka as ma te voglen pendese ne fjalet e saj.

S'KA KERKU FALJE O NJERI... SE S'KA BERE GJE... NUK ARRINI TA FUSNI NE KOKE KETE GJE ???!!!

Anëtarësuar
    09-11-2006
    Vendndodhja
    anej knej gjithanej
    Postime
    13
    Citim Postuar më parë nga Breshka
    Duhet lavderuar VETEM nese largohet si deputete dhe si "perfaqesuse" publike.
    Ne partine e gjakpirsit gjinush le te rrij per jete nese desheron.
    Me nje te falur FALLCO nuk kalohet lumi, bitch!

SI FILLIM, TI QE JE "BRESHK" E FSHIHESH NEPER FORUME, S'TE LEJOHET TE THUASH BITCH... SE RREZIK NUK E DI AS CA DO TE THOTE...

PASTAJ UNE NJE GJE S'KUPTOJ... NQS ME TE VERTETE MENDON SE ESHTE FAJTORE, PSE NUK THUA QE DUHET FUTUR NE BURG, PO THUA QE DUHET TE LERI POSTIN E DEPUTETIT ???!!!

HIPOKRIT !!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    “Une kerkova ndjese, jo per veprimin tim,”.
    Citim Postuar më parë nga .69.
    S'KA KERKU FALJE O NJERI... SE S'KA BERE GJE... NUK ARRINI TA FUSNI NE KOKE KETE GJE ???!!!
    As me shkon ndermend qe kerkon ndjese sinqerisht se per me kerkue ndjese duhet ndergjegje e s'ka se si me e pase nji ndjekese e Gjinushit.

Por me hipokrizi thote "kerkoj ndjese". A e din shqipen 69?

E ma vone shkruen "jo per veprimin tim", pra te qenit vegel e Sigurimit per te s'asht veprim i denueshem.
    Bana nji ekspertize thote e s'i denova une.
    Edhe ai qe i qelloi me pushke vetem levizi gishtin. Plumbi fluturon prej plasjes se barotit e fishekun me barot e ka mbushe tjeterkush.

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Eagle
    zyhdi morava eshte i burgosuri nr 98 ne liste. pra sic e shef ti elena e trojes, ky ka bonsens shume me te madh se ca llastica si puna jote, qe dini vetem te mjaullini nga ekrani i kompjuterit. ai po thote qarte: diana culi mban pergjegjesi maksimumi per 10 vjet burg te tyre, jo per jeten. ata te gjore, kushedi ca pipzash te tjera kishin preke, qe su ka ardhe per shtat atyre gushkuqeve.
    keni nigju najhere per Faj kolektiv? kjo hapja e dosjeve eshte historia me hipokrite e diteve te fundit... pra ti dali emri ne shesh nji ish spiuni te vockel, qe mund te kete fut ne burg 2-3 njerez, dhe askush nuk kujtohet se gjithe ata artiste, shkrimtare, ministra, drejtore, gjithe sistemi i shkollave, media etjetj sbene gje tjeter vec se per 40 vjet krijuan ate atmosfere "gjuetie shtrigash"...e shifni pra ca hipokrizie? ata qe e kane vujt ne kurriz denimin, bejne thirrje per tolerance, sepse e dine cfare do te thote intolerance, ndersa te tjeret, ata qe vetem u perkedhelen nga diktatura therresin per hapje dosjesh. hapini, hapini, se lekura te ngordhura do gjeni...

edhe une qe merrem me ju
    Po mor i pallastuar ,une pyeta me ke te drejte ligjore Z.Morava u ndalon organeve perkatese hapjen e dosjeve...Pyata a eshte dhe prokuror ,ndoshta ka qene i perndjekur por menyra e shprehjes me kujton monistat....Ai mund ti toleroje ata spiunat e vegjel sipas teje por ndoshta ata 2-3 te burgosurit prej secilit spiune nuk do donin kaq shume tolerance...Ata krokodilat e medhenj ,s do mend qe nuk kane frike dhe thone "hapini dosjet " sepse i kane zhdukur dosjet me emrat e tyre....
    Zotrote nuk me njeh mua ,keshtu qe nuk je i sigurt ne vetem mjaullij apo kam dhe thonj....
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

forever hers Maska e Eagle
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Citim Postuar më parë nga elen
    A ka dosje në Lidhjen e Shkrimtarëve, që janë procesverbale të plenumeve apo mbledhjeve të kryesisë ku kritikoheshin shkrimtarët?

Po. Nuk e di nëse janë të plenumeve apo të kujt janë, por zakonisht në mbledhjet e kryesisë mbaheshin procesverbale. Rastësisht në një zyrë kam parë një stivë dosjesh të kësaj natyre, gjithë pluhur, e kam hapur njëherë. Kam parë në procesverbal, "filani u ngrit e tha për filanin", dhe e mbylla menjëherë. S'pata pikë kurioziteti për ta lexuar më tej. Më krijoi një pështirosje. Me siguri këtu janë procesverbalet. Nuk kam treguar ndonjë interesim të madh për të dërguar dikë për t'i pastruar pluhurat, sepse është njësoj sikur të kalosh në një rrugë shumë të pastër, të marrësh bajgat e një kali, e t'i ruash e t'i konservosh diku në një cep të kësaj rruge. Ato le të jenë atje. Nëse një shkrimtari do t'i duhen për të bërë historinë e Lidhjes së Shkrimtarëve, le të vijë dhe të bëjë çfarë të dojë. Por edhe njëherë nënvizoj, sa të jem unë kryetar i Lidhjes së Shkrimtarëve, nuk do t'i jap askujt dhe s'do lejoj kërkënd të merret me të kaluarën e shkrimtarëve, të cilët s'kanë funksione politike dhe shtetërore. Atyre që u dhimbsen shkrimtarët e Shqipërisë, le të kthejnë sytë nga gjendja e mjerueshme financiare në të cilën ata jetojnë. Kjo do t'u shërbente më mirë shkrimtarëve, letërsisë shqipe, personalitetit të shkrimtarëve dhe Shqipërisë.

Po mor i pallastuar ,une pyeta me ke te drejte ligjore Z.Morava u ndalon organeve perkatese hapjen e dosjeve...Pyata a eshte dhe prokuror ,ndoshta ka qene i perndjekur por menyra e shprehjes me kujton monistat....Ai mund ti toleroje ata spiunat e vegjel sipas teje por ndoshta ata 2-3 te burgosurit prej secilit spiune nuk do donin kaq shume tolerance...Ata krokodilat e medhenj ,s do mend qe nuk kane frike dhe thone "hapini dosjet " sepse i kane zhdukur dosjet me emrat e tyre....
    Zotrote nuk me njeh mua ,keshtu qe nuk je i sigurt ne vetem mjaullij apo kam dhe thonj....

atehere ti nuk di te lexosh...
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Anëtarësuar
    09-11-2006
    Vendndodhja
    anej knej gjithanej
    Postime
    13
    As me shkon ndermend qe kerkon ndjese sinqerisht se per me kerkue ndjese duhet ndergjegje e s'ka se si me e pase nji ndjekese e Gjinushit.

Por me hipokrizi thote "kerkoj ndjese". A e din shqipen 69?

E ma vone shkruen "jo per veprimin tim", pra te qenit vegel e Sigurimit per te s'asht veprim i denueshem.
    Bana nji ekspertize thote e s'i denova une.
    Edhe ai qe i qelloi me pushke vetem levizi gishtin. Plumbi fluturon prej plasjes se barotit e fishekun me barot e ka mbushe tjeterkush.

po o shkodra po... vazhdo me saliun, gjinushin, nanon, leshin...

vazhdo qe kshu bre burr se e ke mir...

kur lexoj keto mesazhe, me vjen te mendoje se ky popull s'ka per te bere ndonje here hajer...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    po o shkodra po... vazhdo me saliun, gjinushin, nanon, leshin...
    Djana Çuli asht ne njenen prej partive te tyne e jo une.

vazhdo qe kshu bre burr se e ke mir...
    E ke tregue injorancen ndryshe. S'ke nevoje me e tregue edhe tue mos e dite se ne Shkoder s'flitet keshtu.

kur lexoj keto mesazhe, me vjen te mendoje se ky popull s'ka per te bere ndonje here hajer...
    Ketu ke te drejte! Edhe une mendoj se nuk mundet me ba hajer nji popull qe zgjedh per perfaqesues te vet kanibale e hora. S'munden me ba hajer njerez si ti qe s'i ban pershtypje fakti se ndertuesit e diktatures me terror e spiunlleqe sot jane deputete e politikane qe vendosin te sotmen e te ardhmen e vendit. Po kur s'bajne pershtypje deputete vampire, pse po bajne deputete spiune apo fabrikuese akuzash per te pafajshem?! Ndergjegje e rrenueme!

Anëtarësuar
    09-11-2006
    Vendndodhja
    anej knej gjithanej
    Postime
    13
    Djana Çuli asht ne njenen prej partive te tyne e jo une.

E ke tregue injorancen ndryshe. S'ke nevoje me e tregue edhe tue mos e dite se ne Shkoder s'flitet keshtu.

Ketu ke te drejte! Edhe une mendoj se nuk mundet me ba hajer nji popull qe zgjedh per perfaqesues te vet kanibale e hora. S'munden me ba hajer njerez si ti qe s'i ban pershtypje fakti se ndertuesit e diktatures me terror e spiunlleqe sot jane deputete e politikane qe vendosin te sotmen e te ardhmen e vendit. Po kur s'bajne pershtypje deputete vampire, pse po bajne deputete spiune apo fabrikuese akuzash per te pafajshem?! Ndergjegje e rrenueme!

po pra po... ke te drejte....

vazhdo mendo si te duash...

un jam injorant se s'di dialektin shkodran....s'me falet...

po ti ?! qe te jane erresuar syte nga politika e shpalos akuza...c'fare je ?!

po s'ke faj...kur s'kane pergjegjsi per ato qe thone ne parlament (te majte e te djathte), ca pergjegjsie do mund te kesh ti ???!!!

un po mbroj personin diana culi e jo PSD-ne ! e te jesh i sigurt se po t'i ndodhte e njejta gje ndonje deputeti te pozites, qe do mendoja se po i binin ne qafe kot, do beja te njejten gje...

ndersa ti flet vetem sepse diana culi eshte deputete e PSD...

po te jesh i sigurt jo te gjithe ne parlament jane horra, ka te mire si nga e djathta e nga e majta, por "KOKAT" nuk i lene te bejne xhap, e nqs i sulmojme edhe ne....

me respekt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    un jam injorant se s'di dialektin shkodran....s'me falet...
    Nuk je injorant pse nuk din dialektin shkodran, por kur kujton se e din kur s'e din. Shkruej ne gjuhen qe din e jo ne ate qe s'din.

un po mbroj personin diana culi e jo PSD-ne ! e te jesh i sigurt se po t'i ndodhte e njejta gje ndonje deputeti te pozites, qe do mendoja se po i binin ne qafe kot, do beja te njejten gje...
    ndersa ti flet vetem sepse diana culi eshte deputete e PSD...
    Une flas vetem pse Diana Çuli nuk shpreh pendese per nji veprim te saj ne dam te te tjereve, por justifikohet. Flas vetem pse moralisht pranon me qene deputete ne nji kohe kur ka qene vegel e nji sistemi kriminal. Fakti qe tjere kane qene edhe ma keq s'asht justifikim per nji njeri te ndergjegjshem.
    Persa i perket te qenit ne PSD, nuk asht rastesi, por tregues. Sikur Çuli te jete e bindun se ai sistem ia punoi pa dashjen e saj, sikur t'i dhimset jeta e te pafajshemve shqiptare, sikur te jete e sinqerte qe te qenit e re ne ate kohe nuk e mbrojti prej indoktrinimit komunist, pse sot asht nder kryesoret ne partine e krijuesve te '97?!
    Ne se ishte e re athere e u genjye, pse "genjehet" edhe sot?!
    Ne se asht e bindun se ai sistem kriminal e perdori, pse sot ndodhet ne nji barrikade me ato qe flasin per nderim te figures se E.Hoxhes?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 12-11-2006 më 08:44

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Roli ekonomik i familjes fshatare
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-01-2012, 08:27
  2. Mbidoza e modernizmit të familjes
    Nga Cimo në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2007, 18:19
  3. Simboli heraldik i familjes dhe pinjollëve Bua
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-05-2006, 01:17
  4. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •