Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2006
    Postime
    3

Smile Studentë jashtë vendit - për çfarë ju ka marrë malli?

Pershendetje
    Hapa kete teme se dhe un jam studente ,,,,,jam larg ..........
    e per gjithcka kam mall ,,,,,,,,,,,,,,, me mer malli.qe te jem atja
    qe te jem pran familjes ... shoqeris sime...... etjera e tjera...............
    me mungojn jan te pa zevendesushem.....tash i vlersoj me shum se kurr me
    duket..........

ju per cka ju ka mar malli ?...........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    ME KA MARR MALLI PER SHOQERIN TIME TE SHTRNJTE .,PER FYTYRAT E TYRE TE QESHURA,QE dhe pse jam larg nuk harrojne te kontaktojne me mua cdo dite nepermjet mesazheve .
    me merr malli per cdo gje qe kam lene prapa..,per shtepine time qe e kemi lene te vetme .....

eh ky malli shkret ska per tu na heq kurr ...

i/e regjistruar Maska e cikita
    Anëtarësuar
    12-05-2006
    Postime
    117
    ah more njerez me kete teme na bete te fillojme te qarat se sa i kishim ndaluar!!

me ka marre malli per gjithcka..familjen time te shtrenjte motren time te adhurueshme..krevatin tim..fisin e farefisin,,shoqerine..komshijnte per gjithcka,,.per rruget e prishura te tiranes..per autobusat plot me njerez..
    me mungon tirana ime..

edhe mua me mungojne shume familja ime....grindjet me vellain e vogel, me mungoje uljet neper klube ku rrinim mbi 1 ore me shoqerine.....me mungon te flas shqipe neper shtepi....me mungon shume edhe dhoma ime e gjumit,ku rrija me ore te tera kur isha e merzitur....eh...me mungon jeta e shkuar!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Edhe une megjithese nuk kam shume qe kam qene me ka marre malli per shume gjana, duke fillu me te shtepise e shoqerine qe jane normale e duke vazhdu me gjelle shpijet:

1) Pite me spinak
    2) pite me mish,
    3) mish jahni,
    4) tave krapit
    5) njala
    6) qefull liqenit
    etj etj

Me ka marre malli me shku ne stadium me pa Vllaznine tuj lujt.

Me ka marre malli me ndej per kokerr t'qefit me ka 2 ore ne klub e te fortat qe kemi ba atje e me u sjell neper njat Pjace e e e.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga unforgiven II : 05-11-2006 më 13:58

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2006
    Postime
    3
    E alnoso ,cikita,kleadoni,unforgiven.....gjirhashtu me ka mar malli per gjerat qe permendet JU..............

sidomos me ka mar malli per te qeshur e te luaj me motre e vllaun tiimm e te grindem pak me ta,,,,e sa e sa,,,,,,,,,,,,,,,,,shum jan ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pershendetje Maska e canzemer
    Anëtarësuar
    13-09-2005
    Vendndodhja
    stamboll
    Postime
    51

Lightbulb ***pershendetje***

Vertet nga njehere njeriu ka nevoj per familjen per gjirin familjar po duke marr parasysh qellimet duhet dhe te gezohet se ne te ardhmen do behet dikushi me te vertet pa lodhje pa merzi ska por te gjith merzitemi por kur jemi larg atehere ja shohim te metat vetes shoqerin farefisit vleren e prinderve te vllezerve te motrave etj. dhe un jam nje student ne turqi nje vit etre muaj si kam pare prindrit vendlindjen te gjith vendlinje nuk vetem nje venlindje ku jan familja vllezrit motra farefisi shoqeria gjuha tradita zakonet flamuri ................
    ......................................Atdheu

ReSpEcT Maska e Neo_AS
    Anëtarësuar
    08-04-2005
    Vendndodhja
    i cik ne Shqipri, i cik ne Itali...
    Postime
    74
    Zakonisht filloj te ndiej shenja malli 2 jav para se te kthehem per pushime dhe meqe ky dyjavshi esht akoma larg mendoj se do i pergjigjem me von, dhe me gjer ksaj teme

Neo

i/e regjistruar Maska e Deni Moskatit
    Anëtarësuar
    23-04-2005
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    25
    Malli per familjen normalisht esht ne rradhe te pare , me ka marr malli dhe per shoqerine megjithse tashme me kan harruar sepse ka ardh dita gjithsecili te zgjedh rrugen e vet dhe shum pak kan ngelur ata qe kujtohen , gjithsesi un gjithnje ulem dhe shoh fotot nje nga nje . Them gjithmon pse ... pse ... pse por tani ska me vend per ti bere pytje vetes ska me kohe per asgje vetem pres te vijn pushimet e veres te cmallem me prinderit e mi qe jan te vetmit qe te bejn te derdhesh lot me dit e nete te tera . Suksese te gjith studenteve jasht vendit . Me respekt Deni .
    INSIEME
    ...CON IL DIAVOLO IN CORPO!

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Me ka marre malli per nje cope buke misri me kos, po pati edhe ca qepe te njoma.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kampionati Gjerman, Sezoni 2008/09
    Nga Altin1 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 315
    Postimi i Fundit: 27-05-2009, 13:09
  2. Studente jashte shtetit... po ne Shqiperi cfare???
    Nga arkaneriks në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 20:19
  3. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  4. Aktorëve Shqiptarë Të Ikur...jashtë Vendit
    Nga Agim Doçi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-01-2004, 05:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •