dukesh nga fotoja naqe qe je mir me shendet , veē priti te tjerat gjera se te vin ahahhahahahhaYaSmIN Shendetin mbi te gjitha,pastaj te tjerat vijne.![]()
![]()
nje veture luksoze
nje shtepi te bukur
para (me veshtiresi)
shendet te plote
te jetonit larg vendit tuaj
nje (vajze apo djale) te mire
apo nje aventure
dukesh nga fotoja naqe qe je mir me shendet , veē priti te tjerat gjera se te vin ahahhahahahhaYaSmIN Shendetin mbi te gjitha,pastaj te tjerat vijne.![]()
![]()
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Nje djale te mire, sebashku me djalin e mire perballohet gjithcka(e keqa dhe e mira).Me djalin e mire afer ,blihet shtepia ,makina,kalohet me let dhe semundja
PERSHENDETJE PER TE GJITHE
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar mė parė nga bebushja
Hallall bebushe vetem ne te dyja paskemi ket menim.
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
AHHAHAAHH
paskeni mendim te njejte ju te dyja dhe jo keq ,te tjerat lejani atij
ahhaha
Postuar mė parė nga mitjuk
Eh mitjuk mitjuk qeka gjo e keqe dashnia
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
Shendetin e kom i her per i her dhe zgjodha para (me veshtiresi) pasi nuk me pelqen me mor lek qyl.Kur i mer me djerse dhe mundim te tjerat vine me rradhe pastaj,si shtepia e bukur si makina luksoze,si aventurat edhe cupat![]()
o naqeShendetin e kom i her per i her dhe zgjodha para (me veshtiresi) pasi nuk me pelqen me mor lek qyl.Kur i mer me djerse dhe mundim te tjerat vine me rradhe pastaj,si shtepia e bukur si makina luksoze,si aventurat edhe cupat
AlbaneZ
ta rujt zoti shendetin se mire zgjodhe mas saj , por cupat pse na i le per ne fund apo per ambersire
hahahhha![]()
respekte
Nje nderthurje e te gjitha ketyre nuk do te ishte keq...........i detyruar te zgjedh
nje aventure e shendetshme....![]()
Mitjuk po sonte a kam te drejten te votoj edhe nje her ne sondazh apo jo?
hahahhah po mar naqe ; ^por vetem edhe i her e kujdes me zgjedhjenMitjuk po sonte a kam te drejten te votoj edhe nje her ne sondazh apo jo?
Angjelini![]()
se pastaj ska ma per ty naqe
hahahah![]()
Krijoni Kontakt