Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Dion
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    12

Si ta nxjerr ate nga deshperimi?!!

Nje shoqja ime po perjeton dashurine e saj te pare!Ka rene marrezisht ne dashuri me nje shok te klases,e keqja eshte se ajo ka rene nga mesimet!Gjithmon i them te mos rezikoje te ardhmen e saj per nje njeri qe mbase s'do tia dije fare per te.Ajo me thote se mundohet te mesoje po kur hap librin kudo lexon emrin e tij,me shpjegon pastaj me gjithfare argumentesh se MBASE ajo atij i intereson pasi ajo thote :ai se si me shikon si i emocionuar etj. Ai eshte nje njeri i zgjuar me kulture po teper ironik dhe ajo ka frike ti flase se s'do te ngelet e ******.Une nuk di se cfare keshille ti jap per ta nxjerre nga ky deshperim!Ju si mendoni ta doje ne heshtje,te filloje muhabet me te(po si ?) tia shprehe ndjenjat e saj(a nuk do te ishte kjo sjellje jo e hijshme per nje vajze?)

Me jepni nje keshille sepse kam filluar te mos i duroj dot me tere ato ankime e psheretima! Ju faleminderit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2006
    Postime
    56
    Te Gjithe Kemi Ra Per Ate Rruge .tash Po Rritet Me Kalimin Ekohes.e Kur Te Shikojne Mrapa Ka Me Mendua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po ca dashurie o dion
    nje keshille ti shterngohet shkolles fort se per bese kur te rritet dhe pak do e kuptoje gjithcka arrin vetem shkollen jo.
    une e vuaj ate momnet kur me demek rashe ne dashuri me shoqen e kalses dhe i lashe mesimet dhe sot qe fillova universitetin femra ka me shumice po i bie murit me koke se nuk mund te perqendrohem me ne shkolle sepse dhe boshjlleqet e vitete te meperparme bejne punen e vet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2006
    Postime
    56
    Ne Fakt Per Vajzat Eshte Ma E Veshtire Sepse E Perjetojne Ma Thelle Dashurine E Sidomos Te Paren .e Zakonish Te Parat Jane Me Nxjerr Mesim Se Ne Pergjithsi Jane Vec Nje Kujtim Iperjetshem.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga Dion
    Nje shoqja ime po perjeton dashurine e saj te pare!Ka rene marrezisht ne dashuri me nje shok te klases,e keqja eshte se ajo ka rene nga mesimet!Gjithmon i them te mos rezikoje te ardhmen e saj per nje njeri qe mbase s'do tia dije fare per te.Ajo me thote se mundohet te mesoje po kur hap librin kudo lexon emrin e tij,me shpjegon pastaj me gjithfare argumentesh se MBASE ajo atij i intereson pasi ajo thote :ai se si me shikon si i emocionuar etj. Ai eshte nje njeri i zgjuar me kulture po teper ironik dhe ajo ka frike ti flase se s'do te ngelet e ******.Une nuk di se cfare keshille ti jap per ta nxjerre nga ky deshperim!Ju si mendoni ta doje ne heshtje,te filloje muhabet me te(po si ?) tia shprehe ndjenjat e saj(a nuk do te ishte kjo sjellje jo e hijshme per nje vajze?)

Me jepni nje keshille sepse kam filluar te mos i duroj dot me tere ato ankime e psheretima! Ju faleminderit!
    Nga sa lexova nga citimi ty, shoku spo shof deshperim ne veprimet e saj
    Ajo eshte konfjuz ne ndjenjen e saj ndaj atij shokut te klases
    Per te qetesuar,kete paperqendrim te sajen, kete munges vemendje ndaj mesimeve apo jetes pereth,ajo duhet tja thote atij ate qe ndjen.Hijshmeria e veprimit te nje goce nuk qendron ke shpreja e asaj qe ndjen per nje person,por ke sjellja dhe karakteri saj.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Pergjigja ekziston por ti nuk ke dhene ca te dhena themelore

1 Sa vjeqe eshte shoqja

2 A e do ai djali kete shoqen tende - sipas vleresimit tend

3 Sa mendon ti se kane shance per nje jete bashke, pasi i njeh dy personat

Pergigjet:

1. Nese shoqja jote eshte e re psh ne shkolle te mesme nen 18 sidomos nen 16 le ta harron djalin, le te vazhdon mesimin.

2. Nese shoqja eshte mbi 18 atehere le ta provokon pak djaloshin, dhe nese ai eshte DJALE QE E DO, do ti paraqitet dhe kryhet puna per mire.

3. Nese ti mendon se ai djali nuk e do thuaj mos te diskutoj me dhe le te vazhdoj mesimet se djem do te kete sa te deshiroj dhe bile do ti dashuroj shume.

Sidoqofte nese ka ndonje detal tjeter qe do te nderronte keto rezultate atehere paraqite ne forum

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439

Ti je i vetmi qe mund ta ndihmosh per mire ose per keq, kete ta siguroj. Kushtoji me teper kohe shoqes tende te mire.
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

i/e regjistruar Maska e Anisa_Itali
    Anėtarėsuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    diku ne bote por destionacioni eshte vlora.
    Postime
    35

Nuk duhet te le absolutisht studimet,sepse ka mundesi te mbetet me gisht ne goje dhe pasojat do ti paguaj vetem ajo.Asnje person nuk meriton nje gje te tille,duaje veten tende me shume se sa do ate thuaj shoqes dhe cdogje do rregullohet.Me respekt ANISA

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Faze Adoleshenciale ajo po perjeton Shoqja jote derman.Leje se do vij vete ne Boten reale.

Tema tė Ngjashme

1. Sondazhi i Zogby International nxjerr fituese PS-ne
    Nga Conquistador nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 15:13
  2. VEVE GRUP, nxjerr ne shitje 3 fabrika
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-06-2003, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •