Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 101
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Po ne qofte se ai ka qene i lidhur me shume femra .. ka fol me to ne internet dhe mund te jete tip qe u ka shkaktuar dhimbje atyre femrave.. mund te jete tip qe nuk mban dot lidhje te gjate.. keshtu e kuptoj une.. Ai nuk do te te shkaktoje ty dhimbje pasi nuk do te beje te njejten gje si ka bere me to..

Pershendetje
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Nese do te ishte nje tip i tille,atehere nuk do te kishte brerje ndergjegjje e dashur...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2006
    Postime
    56

Question

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Po ne qofte se ai ka qene i lidhur me shume femra .. ka fol me to ne internet dhe mund te jete tip qe u ka shkaktuar dhimbje atyre femrave.. mund te jete tip qe nuk mban dot lidhje te gjate.. keshtu e kuptoj une.. Ai nuk do te te shkaktoje ty dhimbje pasi nuk do te beje te njejten gje si ka bere me to..

Pershendetje
    Ata tipa qe nuk mund te mbajne lidhje te gjata ,zakonisht nuk behen merak se lendojne dike .Por une mendoj se ai eshte i lidhur(martuar ose ka te dashur).........Megjithate kujdes nga njerezit qe takon ne internet. Shpesh here nuk jane ata qe thone

i/e regjistruar Maska e Sy_Bukuri
    Anëtarësuar
    26-03-2006
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga lume
    Përshendetje te gjithve mirësejugjeta ne kete forum

Do te doja te me ndihmoni ta kuptoj drejt kete situate:
    Ai një djalë shumë i kulturuar jemi taku krejt rastesisht kemi kontaktu me internet me telefon edhe jemi taku prap,flasim shuem gjate por ai me thote se ka frike te filloj nej lidhje me mua se nuk don me më lendu. Une mundohem mos me mendu per te por nuk mundem ,kur nuk folim 2 ditë me thrret e me thote se e ka marr malli per mua..............

te kerkoj une te dalim e te bisedojm apo te pres deri sa ti kaloj frika atij???

tung nga lumja

per mendimin tim ky do te boj interesantin kshu mendoj une.... po ti mos prit der sa atij ti kaloj frika po gjej noi tjeter :P
    When My Love Swears That She Is Made Of Truth, I Do Believe Her, Although I Know She's Lying

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    46
    Larg ,sa me larg nga ky lloj tipi,nqse do te vazhdosh me te ,do ta kuptoje se ti je interesuar dhe do ta shfrytezoje kete per te qene me i forti midis ju te dyve,ka thene edhe teper,per mua do ta perdori kete,nqse lidhja juaj do eci perpara,si justifikim,qe ta ka thene qe ne fillim,dhe ti deshe te vazhdoje,sigurisht eshte nje bastard i vertete,perndryshe pse duhet ta bente kete manover terhiq e mos e keput?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Pershendetje!

Une mendoj se ky person te pakten qenka treguar njehere i sinqerte. Mendoj se ky duhet te jete tip aventurieri ndaj dhe te ka thene nuk dua te te lendoj. Per mendimin tim mundohu qe ta harrosh kete person. E di qe e ke te veshtire ta besh nje gjete tille, por ai po te thote vete qe ti rrish larg.

Nqs ai uk eshte tip aventurieri atehere ai duhet te jete i lidhur me nje vajze tjeter dhe nuk do te lendoje asnjeren prej jush.

Lukas
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anëtarësuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    Mbase eshte i martuar, ku i dihet????
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga J.G
    Ata tipa qe nuk mund te mbajne lidhje te gjata ,zakonisht nuk behen merak se lendojne dike .Por une mendoj se ai eshte i lidhur(martuar ose ka te dashur).........Megjithate kujdes nga njerezit qe takon ne internet. Shpesh here nuk jane ata qe thone
    jam me ty ...

po ndoshta nuk di te dashuroj qe ka frike!!!!mund te jete arsye dhe kjo ...
    MUNDOHU TA NJOHESH ..PO SQE E ZGUAR LARGOJU SE TE GENJEN .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 04-11-2006 më 22:08

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Diku e kam degjuar te njejten histori ose ketu ne forum por spo e mbaj mend nejse mendimi im eshte :Ose eshte i martuar ose i fejuar ose ka nje pune te tille qe nuk mund te beji lidhje serioze,ose eshte tip qe nuk ben dot lidhje i shikon vajzat si loj.Por ki kujdes sepse keta tipa nuk mund te mbash shpresa.Eshte e kot per mua hiq dore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga YaSmiN : 04-11-2006 më 22:45

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Mendoj se frika ne nje lidhje te tille eshte normale .
    Mbase ai e di shum mire qe po u takuat sdo jeni me bashke.
    Dhe me mire zgjate kete lloj lidhje ne menyren e till terhiq mos keput,
    per te mos humbur lidhjen me ty.
    Mendoj se kjo lloj lidhje do jet e shume perseritur nga ana e tij.
    Ai njef dobesit e vetes ,prandaj dhe me sinqeritet thote kam frike.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •